Trist ... Chiar sambata am iesit si eu prima data anul asta cu motorul si am si dat de o pata de ulei pe strada de am facut ca Mickey Mouse in sa. Inutil sa spun , dar : mare atentie la neatentie.
Acum 2 ani daca nu ma insel, tot in Bucuresti, un camion iese din curtea unui santier si striveste un motociclist impruna cu pasagera sa. Scandal mare, televiziune multe, dovezi peste dovezi ca acolo exista linie continua. Peste cateva zile, in locul liniei continue apare linie discontinua la presiunile administratorilor santierului. In ziua de azi soferul camionului se afla in libertate iar familiile celor doi inca incearca sa se faca dreptate.
De aceea incheiam postul anterior spunand ca poate administratorii drumului pe care s-a petrecut accidentul lui Qaz v-or plati intr-un fel sau altul. Sper si imi doresc asa ceva. Desi sunt constient ca sansele tind catre 0![]()
Dumnezeu sa-i ierte! Stiu ce inseamna, din cauza drumurilor foarte bune de la noi din Romania, si al iluminatului excelent, anul trecut pe vreme asta pierdeam si eu un prieten cu care am copilarit.
Asta e tara noastra....
Dumnezeu sa-i ierte !
Imi plac la nebunie motocicletele si respect motociclistii ( de fiecare data sunt cu ochii in 4 la ei prin oras si niciodata nu m-am pus cu vreun motociclist si la drum lung ii las sa ma depaseasca ca sa ma simt eu mai in siguranta) dar nush cati sunt ca mine si vorba aia "romanii ar face orice numai drumurile sa nu le repare"
Dumnezeu sa-i ierte! Speram ca acolo, in cer, alaturi de Domnul ,sa gaseasca pace sufleteasca si sa ne fie noua calauza buna , celor ramasi aici, in lumea asta trecatoare. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! De mult nu am mai mers cu motocicleta, dar cunosc senzatia inegalabila de maretie, parca zbori. Dupa tot ce s-a scris, nu ar mai fi mare lucru de spus, decat ca merita sa ne aducem aminte de toti oamenii buni pe care i-am intalnit si care ne-au ramas in suflet. God bless!
Wow ,![]()
Mega-sad....sa vezi la TV un accident si sa afli ca....ti-a fost bun prieten.
RIP & condoleante familiei lui
Imi pare rau pentru ei sincer, Dumnezeu sa-i ierte!
Totusi, vad ca toata lumea da vina pe acele gropi.. dar la viteza se gandeste cineva ? Nu cred ca ar fi murit daca mergeau atenti si regulamentar
Ai dreptate , nu degeaba e pusa limita de viteza. Si in special daca sunt gropi nu mergi cu viteza mare, cu 50 km/h nu cred ca mori de la un accident ca acela . ( am vrut sa zic dar am zis sa nu imi sara in cap lumea pe aici )
E foarte mult si vina lor , daca nu depaseau viteza ori nu era nici un accident ori daca era era unul fara morti .
Acum sariti-mi in cap !!!
Oricum , condoleante !
La noi in tara mori de foarte multi ori cu viteza legala. Hai sa fim seriosi acum! Prea mult se da vina pe viteza, dar nu se da pe drumuri denivelate, gropi de un metru, strazi iluminate, cai ferate de rasul curcilor (scuzati-mi expresia). Eram cu prietena acum 2 ani de zile in drum spre Bran si pe un drum oarecare era o cale ferata semnalizata cu lumini. Ghinionul meu ca mergeau luminile doar pe partea cealalta si cand mi-am dat seama de ce ceilalti soferi oprisera m-am trezit pe calea ferata si barierele incepeau sa se inchida. Am acelerat rpd si am trecut pana sa cada pe masina. Deci nu doar viteza omoara.
Fratilor lasa-ti voi vrajeala cu VITEZA !!! Romania e o tara jalnica ...... Cu drumuri de R@hat !!! De ce nu era semnalizata acea groapa ... De idioti ce sunt unii oameni , de aia !!!! Si o spun din proprie experienta ... Astazi pe la ora 8.00 era sa-mi distrug masina la propriu ... Puteam sa ma rastorn fara nici o problema , puteam sa-mi rup picioarele sau sa-mi sara airbag-ul in cap (am reusit sa evit acea groapa in ultima secunda , MARE NOROC) ... Si cine ii devina ? ''Viteza''.... Come on , Bull **** !!! Dupa aceea trebuia sa-i dau in judecata sa astept un an de zile sa ma despagubeasca ratatii astia .... Asa ca lasati-o jos cu Viteza !!! Intradevar sunt oameni care intrec intradevar masura insa acesti oameni minunati nu au murit din cauza vitezei !!! R.I.P ....
Pozele vor spune totul !!!
P.S : Va rog frumos sa nu imi sariti in cap din cauza limbii romane (daca am gresit ceva) deoarece am scris repede si la NERVI !!! Multumesc !!!
Am vazut acum cateva zile la stiri ca un om mergand pe bicicleta a murit din cauza unei gropi.Si-a salvat in ultima clipa baietelul de 8 ani.In cazul asta in nici un caz nu cred ca este vorba despre viteza.In fine,nu ai ce sa faci la noi atata timp cat km de autostrada este de 4-5 ori marit ca sa ajunga si la oamenii din spatele lucrarilor.Se foloseste material prost ca sa aibe de oferit munca pentru x-ulescu care are pile si are nevoie de banuti in buzunar.Vreti cumva sa nu aibe si ei ce sa refaca an de an de an de an?! ntz ntz ntz ntz![]()
Pai dupa zapada de iarna asta la mine pe strada era plin de gropi, au venit sa repare si acum , dupa 2-3 sapt a inceput sa apara iar gropi , chiar in locurile reparate a inceput sa se macine .
Alt caz...
Accident
Absolut cumplit ! Aproape ca mi-au dat lacrimile![]()
CUMPLIT! Motociclisti pe drumul mortii! - Stirileprotv.ro
Mor oameni si cei responsabili cu asta stau la caldurica se injura de mame,nu fac absolut nimic!
Vineri, 26 martie, de la ora 2:00 AM, Dac Motors a inceput o campanie de constientizare a pericolului reprezentat de gropile din asfalt.
Campania consta in desenarea langa fiecare groapa a profilului unei persoane intinse pe asfalt, similar celor dintr-un accident mortal. Au fost deja marcate in acest mod aproximativ 70 de gropi serioase din toate sectoarele Bucurestiului folosindu-se un spray cu vopsea nepermanenta.
Campania nu are in vedere victimele deja facute de gropile din asfalt dar trage un semnal de alarma despre urmarile tragice ce pot fi cauzate de acestea. "Groapa Ucide" nu este a motociclistilor pentru motociclisti, se adreseaza tuturor participantilor la trafic afectati de gropi si de catre carosabilul degradat.
Aceasta initiativa este simpla, non-agresiva, dar cu un impact puternic. Daca vrei sa te alaturi campaniei, ia cu tine cand pleci de-acasa o creta sau o creta cerata, ori o vopsea nepermanenta si "daruieste" fiecarei gropi din orasul tau conturul potentialei victimei pe care o asteapta. Astfel, cei ce sunt in masura vor sesiza numarul impresionat al locurilor unde asfaltul este degradat si vor dispune repararea gropilor cauzatoare de victime.
Este important sa folositi momente ale zilei/noptii astfel incat sa nu deranjati traficul.
De asemeni, folositi creta sau vopsea nepermanenta ca sa nu existe explicatii si dialoguri inutile cu politia.
Gropila este un altfel de shotron. Cineva, mai devreme sau mai tarziu va arunca piatra in el si va sari! Folositi-l pe Gropila si semnalati locurile de pe carosabil din toata tara ce pot contribui la aparitia victimelor viitoare, poate asa vor fi mai putine.
Bookmarks