Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 59

Thread: Call of Duty: Modern Warfare III (2023)

  1. #21 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Eu nu ma supar pe nimeni, doar ignor. Am ajuns aseara pana in actul 7. Da, se vede clar ca-i totul pe repede inainte, da, povestea pare a fi subtire.

    Probabil eu sunt oricum subiectiv, pentru ca nu iau jocul pentru campanie, ci pentru multiplayer. Acum, cret ca majoritatea stiau ca in ultimii ani, focusul nu mai este pe poveste iar COD inseamna de fapt tot ceea ce tine de multiplayer.

    Daca vb strict dpdv al celor care dau 70$ pt un joc gen COD strict pentru poveste, atunci le inteleg perfect dezamagirea si jocul poate ca-si merita notele astea mici. Numai ca, repet, de ceva timp incoace, campania este doar ceva “extra”, in niciun caz ceea ce doresc cei care sunt acum atat de dezamagiti.

    La ce pretentii am eu de la campanie, i’ve had my share of fun pana acum. Dar, ma lasa rece, astept multiplayer-ul, ala este targetul meu.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #22 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Nota 4 a primit doar Campaign-ul, partea de MP cred ca va avea un review separat.
    Ca suntem de acord cu ei sau nu, asta e discutabil.
    Dar cel putin sunt consecventi cu review-urile, pentru ca si Fifa 23 pe Switch a primit nota 2 de la ei; si motivele sunt asemanatore - jocul e o continuare lenesa care nu-si merita banii.
    Si sa fim sinceri, jocul asta sau Avatar au slabe sanse sa ia note mai bune ca Zelda sau Baldur's Gate .
    Dintre Nintendo / Larian si Microsoft / Activision, eu as zice cei din urma sunt mai in masura sa cumpere review-uri.
    Faptul ca un COD poate primi nota 4 in ziua de azi mi se pare cea mai buna dovada ca review-urile nu sunt cumparate.

  3. #23 SP
    Member olteanug's Avatar
    Toata trilogia reboot de la IW/SG merita un 4 pentru poveste fiindca au reciclat personajele si povestea trilogiei originale MW in cel mai non-creativ mod. Nici la multiplayer nu exceleaza in comparatie cu BF2042 care de trei ani primeste suport continuu de la DICE. BF2042, care a dezamagit la lansare, bate orice CoD lansat din 2021 incoace.
    Sper ca Treyarch sa vina cu un Black Ops mai bun ca ultimii 3 ani au fost dezamagitori pentru franciza CoD. Black Ops Cold War mi s-a parut ultimul joc decent cu o poveste ok-ish, readucand personajele intr-un prequel fara sa o faca in mod penibil.

    P.S. am MW2019 si MW2022 la preturile originale, am trecut cu greu de campanii SP din cauza deja-vu-ului simtit la toti pasii si abia rezist 1-2 partide de MP din cauza ca sunt singurul care are skin de soldat,dar restul jucatorilor au skin-uri de Overwatch. Nu ma simt in largul meu cu toate ca se vor jocuri de razboi serioase.
    Prefer sa ma pierd cu orele in multiplayer-ul din trilogia MW originala, care este definitia perfectiunii de military first-person shooter casual.

  4. #24 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Confirmare de la developeri anonimi ca Activision au grabit productia jocului, lucrand la el doar 16 luni: https://gamerant.com/call-of-duty-mo...d-development/ .
    In loc sa ne suparam pe revieweri mai bine le multumim ca sunt sinceri, si votam cu portofelul.

  5. #25 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Sunt aproape de finalul campaniei. Joc pe Veteran, asa am jucat COD-urile din ultimii ani.

    Mie chiar imi place, frustrant dar challenging. Da, povestea nu este de Oscar, dar who gives a ****? I’m not.

    Cat despre cei care se plang ca este campania prea scurta, ca au terminat in 3 ore… ok, daca ai pus pe nivelul cel mai usor si ai trecut ca prin branza prin tot.

    Am stat aseara o ora numai la o misiune.. asa ca sa ma scuteasca toti plangaciosii astia pe care nimic nu-i multumeste, arunca cu injurii in stanga si-n dreapta si cu toate astea, joaca jocul in draci.

    Atata ipocrizie n-am vazut de cand ma stiu si e din ce in ce mai rau, ne transformam intr-o lume de ipocriti plangaciosi pe care nimic nu-i multumeste. O lume in care ne place sa aruncam cu noroi, doar pentru ca putem. Vai de curul nostru, cu generatiile astea de retardati spalati pe creier care se presupune ca “ne vor plati noua pensiile”.

    Acum, ca s-a lansat oficial si MP-ul, am jucat aseara cateva runde si “i’m impressed”, old MW 2019 vibes are back (a fost jocul meu preferat).

    Culmea, Sledgehammer chiar au ascultat de feedback-ul comunitatii, sunt schimbari sesizabile la nivel de grafica si nu numai (in bine).

    Din pacate, la nivel de sound (gun sounds/gun graphics), Infinity Ward sunt inca cei mai buni dpmdv. Cred ca asta este singura hiba pe care o gasesc MW3-ului ca preferinta personala.

    Sper ca DMZ sa-si faca aparitia si-n MW3(momentan informatiile sunt neclare, stiu doar ca Warzone va fi inclus in Decembrie dar eu nu sunt fan). Ar fi pacat, dupa nebunia din PVP, parca merg cateva runde relax de PVE/PVP in DMZ.


    Cam atat, momentan…


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #26 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Se pare ca si MP-ul are problemele lui: https://www.ign.com/articles/activis...errible-spawns .
    E bine ca unora dintre voi va place, dar e clar ca jocul asta a fost grabit. Daca pana si developerii recunosc lucrul asta ...

  7. #27 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Call of Duty: Modern Warfare III (2023)

    Doamne, am impresia ca unii stati numai sa cautati nod in papura, jur. In ultimele postari nu vad nimic pozitiv.

    Sunt curios, voi, cei atat de nemultumiti, chiar ati cumparat jocul?

    PS: da, o problema grava spawn-urile alea. “May i remind you the spawns of MW II that lasted through the whole year?”
    PS2: stiu ca suna antidemocratic, dar, daca as avea puterea, as da drept de replica numai celor care au platit jocul. Prea am impresia ca strugurii sunt ai dracu’ de acri la 70$ pentru unii… hai ca incep sa ma acresc si eu in ritmul asta si iar ma penalizeaza @razvan
    PS3: pe langa ce probleme a avut MW II la lansare, cele de acum sunt… subtiri tare.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. #28 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Putine lucruri pozitive o sa vezi despre jocul asta, mai ales acum ca incep sa apara tot mai multe review-uri: https://opencritic.com/game/15396/ca...sort=score-low .
    Eu cred ca daca un joc are probleme e bine sa se discute despre ele, sa stie si ceilalti pe ce dau banii.
    Mai ales pentru o serie ca si COD unde multi il cumpara si se asteapta la un anume nivel de calitate.
    Si crede-ma, nu cei $70 ma opresc sa cumpar jocul asta .

  9. #29 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Eu cred ca deja ma "troll"-uiesti. Asa ca prefer sa te ignor de acum inainte cum am sa ignor de fapt toate elucubratiile de pe acest topic din partea unor colegi de forum cu care este clar ca nu sunt pe aceeasi lungime de unda.

    Sa casc gura la ce spun altii si sa iau decizii in functie de ce zic altii, e ca si cum ALTII mi-ar ghida viata. Cu atat mai mult cu cat se pare ca unii suntem incapabili sa aplicam propriile filtre.. incapabili sau rau intentionati tocmai in ideea primei mele fraze.

    In fond si la urma urmei, important este ca eu ma distrez si nu trebuie sa conving pe nimeni de nimic. Dar, sa cauti nod in papura de dragul de a o face, mi se pare de noapte mintii. Ce ma mai mira la ce vremuri traim? Sa fiti sanatosi, voi astia care nu ati dat un ban, dar plangeti

  10. #30 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mai oameni buni, linistiti-va putin, va rog.

    E normal ca jocul sa nu placa tuturor si e normal ca oamenii impatimiti sa considere deciziile luate in campania SP ca fiind gresite. La fel cum e normal sa fie oameni care-l cumpara doar pentru MP.

    Xander, stiu ca te aprinzi usor, dar din ce ai zis mai devreme, nu mi se pare prea corect un lucru - nu poti nota un joc bazat pe jocurile anterioare sau pe ce a facut seria in anii de glorie. Efectiv nu poti porni numaratoarea la un joc NFS de la 8, doar pentru ca primele 3-5 jocuri au fost foarte bune la vremea lor, acum 15+ ani, iar de atunci nu au mai reusit sa scoata ceva mai mult decat mediocu.

    E in regula sa avem discutii contradictorii cat timp fiecare vine cu argumente, dar nu le luati personal, ca-i pacat. Pasiunea este tot comuna si mai bine ne bucuram de jocuri, mai ales dupa un an atat de bun, cum a fost 2023

  11. #31 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Total de acord. Pe mine unul, ma deranjeaza faptul ca-si dau cu parerea unii colegi de forum care nici macar nu l-au luat, doar din “ce au citit ei pe net”. Atat.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  12. #32 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Nici eu nu "l-am luat", dar am avut ocazia sa-l joc de pe contul unui amic care face share cu mine. Pot sa spun linistit ca nu o sa-l joc prea mult, something feels off, parca e MW doar cu numele. Nu stiu exact ce, poate m-am saturat eu de COD iar, am jucat multisor celelalte doua MW-uri. Nah, se repeta istoria, tot aproximativ dupa MW3 am luat pauza si acu multi ani....

  13. #33 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Revin cu un update dupa cateva zile bune de joaca.

    Story: per total, nu m-a deranjat. Pentru mine totul a fost intens(probabil si gratie nivelului de dificultate: Veteran). Finalul a fost cam.. venit de nicaieri, s-a intrerupt totul brusc.

    MP: harti vechi, bune, movement mai mult decat satisfacator, mici glitch-uri pe ici pe colo si, partea nasoala, simt un ttk inconsistency, tind sa dau vina pe netcode, mai e de lucrat. Despre SBMM as prefera sa nu-mi dau cu parerea prea mult pentru ca niciodata nu am fost in tabara celor care au plans non-stop, inca din 2019. De ce? Pentru ca, personal, consider ca nu iti poti imbunatati jocul decat daca ai parte de adversari mai buni. Asa ca… bring it on!

    O mentiune despre modul HC(Hardcore), acelasi stil de joc de cand lumea si pamantul, mult “camping” dar, nu ma deranjeaza decat rareori aspectul asta. Momentan, prefer HC-ul din cauza problemelor de Netcode si, de ce sa mint, intotdeauna am inclinat catre HC desi nu mi-a displacut nici Normal-ul.

    Despre noul sistem de unlock de perk-uri, etc: eu sunt perfect de acord cu el. De ce? Pentru ca te obliga sa joci pentru a castiga meciurile, nu doar pentru recorduri personale.

    Zombies: nu am experimentat pana acum modul asta insa, nu-mi displace, e chill si relaxant si este DMZ-style. Aici, din pacate, este o problema dpmdv. Am jucat foarte mult DMZ, mi-a placut si aspectul PVE/PVP si, cred ca acest nou Zombies va inlocui DMZ-ul desi nu imi doresc, as vrea ca si DMZ-ul sa primeasca in continuare update-uri.

    Per total, PERSONAL consider ca isi merita cei 70$ pentru ce ofera acum. Din pacate, MW3 este ceea ce ar fi trebuit sa fie MW2 (prin prisma faptului ca repara cam tot ce era aiurea in MW2), tehnic vorbind, cred cu tarie ca daca era lansat ca un DLC eram mai aproape de adevar.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  14. #34 SP
    Member olteanug's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
    Doamne, am impresia ca unii stati numai sa cautati nod in papura, jur. In ultimele postari nu vad nimic pozitiv.

    Sunt curios, voi, cei atat de nemultumiti, chiar ati cumparat jocul?

    PS: da, o problema grava spawn-urile alea. “May i remind you the spawns of MW II that lasted through the whole year?”
    PS2: stiu ca suna antidemocratic, dar, daca as avea puterea, as da drept de replica numai celor care au platit jocul. Prea am impresia ca strugurii sunt ai dracu’ de acri la 70$ pentru unii… hai ca incep sa ma acresc si eu in ritmul asta si iar ma penalizeaza @razvan
    PS3: pe langa ce probleme a avut MW II la lansare, cele de acum sunt… subtiri tare.

    Sent from my iPhone using Tapatalk
    70$ pentru asa content reciclat dupa jocurile anterioare....si nici nu s-au sinchisit sa creeze o poveste originala, nici sa schimbe motorul grafic....mi se pare ...nu stiu... o inselaciune pe fata. Intr-o lume corecta, sefii Activision erau demult anchetati pentru inselaciune, iar franciza CoD s-ar fi oprit cam pe la Black Ops 1/Modern Warfare 3. Cand era evident ca astia nu fac decat sa recicleze jocurile si sa le vanda la pret full. Se putea si altfel: sa spuna pe coperta fiecarui joc semnul ca e reciclat, ca e un DLC/Expansion, dar atunci nu-si mai permiteau sa ne taxeze cu 70$, ci cu 30-40$. Nu e vorba ca nu ne permitem, ca eu tocmai am dat 70$ pe MW2019 si MW 2022 la lansare numai ca sa ma joc cu prieteni din UK, sa fiu in pas cu ei. Dar nu mi se pare corect sa dau 70$ anual. E vorba de etica pietei. Ca sa vezi, poate exista si capitalism etic daca ne uitam la Witcher 3 care a primit update cu grafica remastered gratis, fara sa platim 60$ cum procedeaza alte companii.

    Multi cred ca MWIII lansat acum e al 20-lea joc din serie. Se insala. Nu e nici macar Call of Duty 10 daca il luam la bani marunti. MWIII e un expansion la MWII. https://en.wikipedia.org/wiki/IW_(game_engine)

    id Tech 3 - Call of Duty 1
    IW 2.0. - Call of Duty 2
    Treyarch NGL- Call of Duty 3
    IW 3.0. - Call of Duty 4: Modern Warfare/Call of Duty World at War/Call of Duty Black Ops/Call of Duty Black Ops 2/Call of Duty: Black Ops III/Call of Duty: Black Ops 4 (deci, tot ce urmeaza dupa CoD 4 ar fi expasion-uri)
    IW 4.0. - Call of Duty Modern Warfare 2
    IW 5.0. - Call of Duty Modern Warfare 3/Call of Duty: Advanced Warfare/Call of Duty: WWII
    IW 6.0. - Call of Duty: Ghosts
    IW 7.0. - Call of Duty: Infinite Warfare
    IW 8.0. - Call of Duty: Modern Warfare/ Call of Duty: Warzone/Call of Duty: Black Ops Cold War/Call of Duty: Vanguard
    IW 9.0. - Call of Duty: Modern Warfare II/ Call of Duty: Warzone 2.0/ Call of Duty: Warzone Mobile/ Call of Duty: Modern Warfare III


    Am toate jocurile, in afara de Black Ops 4 si MWIII, si desi am dat o groaza de bani pe o gramada de CoD-uri, par atat de similare intre ele incat ca nu pot identifica decat 10 jocuri CoD cu adevarat diferite din toate cele 20 lansate in ultimii 20 ani.
    Pot sa dau 70$ pe un joc nou care vine cu un motor grafic, cu imbunatatiri serioase in gameplay, asa cum a venit MW II in 2022. Si daca exista salturi grafice semnificative intre CoD 1 si CoD 2, intre CoD 4 si Advanced Warfare. De ce sa mai dau 70$ pe un joc care are acelasi motor grafic, imbunatatiri de expansion si nu de joc propriu zis, care vine doar cu o poveste noua si harti noi?
    Asta poate sa o faca si un expansion.
    EA, oricat de groaznica a fost in ultimii ani, e mai corecta la capitolul marketing fiindca a lansat doar 11 jocuri Battlefield principale in 20 ani, cate un joc la 2-3 ani interval. Si de fiecare data a adus imbunatatiri semnificative. In rest, expansion-uri si DLC-uri care totusi aduc content in plus. EA a preferat sa mulga seria BF asa decat sa scoata cate un joc anual la pret full. Si stiu, un joc BF fara DLC-uri si expansion-uri e incomplet. Dar prefer asa decat sa vad cate un joc reciclat si lansat anual pentru a fi vandut la pret full.

  15. #35 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Call of Duty: Modern Warfare III (2023)

    Este dreptul tau si punctul tau de vedere. Eu mi-am expus punctul de vedere. I’m having fun si pentru asta, merita cei 70$ ai mei.

    PS: daca te uiti mai bine in jur, majoritatea recicleaza. Unii, sub denumirea pompoasa de REMASTER.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  16. #36 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Kahn, iti urez ca de data asta sa atingi macar pragul de 50 de postari pana pleci iar!

  17. #37 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Deci doar daca cumpar jocul ar trebui sa postez aici ce review-uri a primit, sau cum?
    Daca va deranjeaza puteti sa ma adaugati la "Ignore List".
    Eu cred ca merita discutat faptul ca jocul asta a ajuns sa ia note mai mici decat toate COD-urile de pana acum: https://www.forbes.com/sites/paultas...very-cod-game/ .
    Cel mai probabil castiga asa multi bani din Warzone si COD Mobile ca nu le pasa prea mult de partea asta a francizei; si daca MWIII se va vinde bine atunci urmatoarele jocuri vor fi tot mai slabe sau nu vor mai exista deloc.

  18. #38 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Lasati povestile si puneti mana si jucati sau vreti sa aveti K/D 0.60 ca astia?
    Attached Images Attached Images screen-shot-11-14-23-10.17-pm-001.jpg

  19. #39 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Intrebare la modul general, acum nenorocitii aia care au dat nota 4 jocului, ca vad ca intregul joc are nota 4 de la ei chiar daca ei au facut review doar la campanie, nu ar fi corect sa dea o nota si partii de multiplayer si sa faca o medie?

  20. #40 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    RonanN1 remember? https://www.prosport.ro/esports/even...omania-5097465

    Inca nu am pus mana pe joc dar o sa-l joc atat cat imi mai permite timpul momentan.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Vând Call of duty:Modern Warfare By HaMaN in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 0 Last Post: 26-10-2020, 22:49
  2. Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011) By G-XtremE in forum Console Club
    Replies: 644 Last Post: 31-05-2013, 20:33
  3. Replies: 6 Last Post: 16-08-2011, 01:39
  4. Call of Duty Modern Warfare: Reflex By erik95 in forum Nintendo Wii
    Replies: 15 Last Post: 20-06-2010, 02:05
  5. Call of Duty: Modern Warfare 2, anuntat By emptysilence in forum Console Club
    Replies: 0 Last Post: 09-12-2008, 02:00

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts