Din Nvidia App puteti da la redeem si veti avea acolo un cod pentru un skin Doom.
Codul va fi de forma HUY3-GE7Y-G3CA-89BG-E544, il legati de bethseda.com si aveti bonusul respectiv indiferent de platforma.
Din Nvidia App puteti da la redeem si veti avea acolo un cod pentru un skin Doom.
Codul va fi de forma HUY3-GE7Y-G3CA-89BG-E544, il legati de bethseda.com si aveti bonusul respectiv indiferent de platforma.
L-am inceput azi si dupa o ora ma dor deja urechile si ochii, it's the same old Doom cu actiune frenetica, muzica agresiva si arme bestiale!
Nivelul la care iti poti customiza experienta de gameplay este mindblowing, n-am incercat sa fac cine stie ce tweak dar sunt foarte mult optiuni!
Ce combo, am mai avut in trecut combo-uri de cate 2 dar sa joc KCD2/Clair Obscur/Doom unul dupa altul mi se pare deja Platinum treat!![]()
PC tech review:
00:00:00 Introduction
00:00:33 Frame-Times, Smoothness, and Loading
00:03:06 Options and Menus
00:07:25 Optimised Settings
00:15:15 GPU Performance and VRAM
00:20:14 Conclusion
Si behind-the-scenes:
Interview With id Software:
00:00:00 - Introduction
00:01:44 - The Next Steps for id Tech
00:04:43 - Stutter Struggle - How Did id Solve This?
00:08:27 - Ray Tracing - Why and How?
00:15:12 - Without RT - This Game isn't Possible
00:20:19 - Geometry Rendering - Something Different?
00:25:54 - Physics Discussion
00:33:45 - Huge Enemy Counts
00:35:20 - Secrets of id Software's Optimization
00:40:01 - Loading Times - How Are They So Fast?
00:45:55 - Post-Mortem Thoughts
00:50:27 - Cutscene Editor and How That Works
00:57:18 - Atmospheric Rendering
01:05:19 - Gore 3.0
01:12:11 - Composite Material System
01:19:09 - Fur and Cloth
01:26:00 - Ending
Is it just me sau jocul nu e wow? Adica dintr-un oarecare motiv nu face click, nu stiu de ce. Ingredientele sunt toate acolo, dar nu e deloc more than the sum of its parts cum au fost cele de dinainte. Se simte steril si neinteresant. E un piept de pui cu orez - tine de foame, nu e scarbos sau deranjant, dar nici pofta nu-ti face si dupa ce-l mananci te ridici de la masa si-ti vezi de treaba.
Mie imi place dar parca sunt in asentimentul tau, nu pot sa spun ca mor daca nu ma joc 2-3 zile, adica e asa ok dar... l-ai descris excelent, n-are nimic fundamental gresit dar... este exact piept de pui cu orez.
Sa nu fie sindromul Clair Obscur, am spus ca dupa capodopera aia simt ca nu vreau sa mai joc nimic o perioada nedeterminata de timp... tare mi-e ca si de acolo ni se trage senzatia asta de 'lasa-ma sa te las' cu Doom.
PS: Ultima oara am patit asa dupa ce-am fost invitat la un eveniment la Zexe si seara m-am dus acasa sa mananc musaca, desi musacaua era la fel de buna as always!![]()
Atentie la versiunea retail! Jocul nu este pe disc, se descarca integral (de citit comment-urile).... Trist dar cel putin ii scade pretul.....
http://www.amazon.de/-/en/dp/B0DT7FP...lig_dp_it&th=1
L-am terminat astazi. E cam ...slabut! Ceva nu se leaga. Niveluri de umputura, structura hartilor si a misiunilor. Nu face banii (80eur). Mi-au placut mai mult precedentele. La Gamepass se incadreaza perfect. Eu dat 200 ron pe un cod de Premium pt steam.
E mai slabut ca DOOM Eternal si mult prea scump 80 de euro The Dark Ages fata de 40 de euro Eternal.
Inteleg ca din punct de vedere al tehnologiilor folosite e un pas in fata dar in rest nu prea.
Bookmarks