Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 46

Thread: Discutii legate de Amazon

1. #21 SP
    Member b615dub's Avatar
    Am vazut la userul @Cristache07 ca el cumpara in rate daca ai Prime, dar vad ca nu este disponibil si pentru Romania sunt doar cateva tari.

Chiar am gasit cateva reduceri foarte bune pe Amazon.de. V-am tot auzit ca vorbeati de airfrayer-ul Cosori Dual Blaze vad ca e 140euro si parca as vrea si eu unul, dar oare ce curs valutar se face conversia?

2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am zis cateva postari mai devreme... Iti arata la Checkout exact cursul, daca vrei sa platesti direct in RON. Dar cum ziceam si acolo, recomand sa achitati in EUR, sa se faca la noi conversia. Cand am luat eu ieri era 5.1 cursul.

Uite un exemplu la Checkout:
    Attached Images Attached Images 2023-11-18_162900.png

3. #23 SP
    VIP Member asatgmures's Avatar
    comandai si eu un ssd 2tb wd si o friteuza cosori - normal , eu am setat sa-mi arate preturile in lei si la sfarsit platesc cu cardul de euroi

4. #24 SP
    Member rzv31's Avatar
    Am luat si eu bagaboanta asta. La noi e 1000 lei ))
    Attached Images Attached Images img_2117.png

5. #25 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by rzv31 View Post
    Am luat si eu bagaboanta asta. La noi e 1000 lei ))
    Am si eu o curiozitate: de ce nu varianta Dual Blaze?

6. #26 SP
    Member rzv31's Avatar
    Am fost foarte indecis cu alegerea, dual blaze sau turbo, dar am decis turbo pentru “noua” tehnologie de preparare, fiind model nou, mai mic decat dual blaze. As fi ales dual blaze special pentru ambele zone de incalzire, sus/jos, dar am citit review-uri ca, cu noua tehnologie, motor de la turbo, e cam aceeasi chestie.

7. #27 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sper sa ai dreptate. Insa o sa fiu fair si o sa-ti spun cinstit parerea mea: e marketing (ca sa nu spun bull*it)! Nu prea ai cum sa bati legile fizicii. Din ce am vazut eu in prezentarea produsului, are doar un motor mai bun, gatesti mai rapid - and that's all. Tot va trebui sa opresti programul pentru a intoarce toate cele, altfel se vor face doar pe o parte. Deci in continuare Dual Blaze ramane cam singurul care are doua zone de incalzire - exceptie cele care sunt de tip "rotisor" si iti invart automat toate cele pe toate partile.

8. #28 SP
    Member Funky.'s Avatar
    Am citit putin review-urile despre Cosori Dual Blaze si vad ca multe lume se plange de mirosul prea puternic de plastic (cred). Ati intampinat careva ceva probleme cu el? Asta daca au ajuns coletele pentru cei care au comandat.

Multumesc

9. #29 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Lumea aceea care se plange de mirosul de plastic, probabil nici macar nu s-a obosit sa citeasca manualul. E normal ca la orice aparat de gatit, prima oara sa-i faci "curatarea". Nefiind complet din inox sau mai stiu eu ce (nici nu cred ca ar fi indicat), prima oara vor iesi toate mirosurile "din fabrica". Noi il folosim zilnic (chiar de mai multe ori pe zi), de aproape un an si jumatate (de cand s-a lansat), si in afara de prima oara (si nici atunci nu a fost cine stie ce, fata de alte chinezarii), nu am dat de niciun miros de plastic. Si la fel spun si alti 20-30 de oameni care au cumparat Dual Blaze-ul dupa ce l-au testat la mine.

Pe de alta partea, te-as intreba ce anume inseamna exact "multa lume". Ca au vandut 800+ in ultima luna, si vad 2 sau 3 "review"-uri unde se plang unii de miros. Also, recomand sa luati sub semn de intrebare si mare parte din review-uri (inclusiv pe cele super pozitive) si sa nu le credeti in totalitate. Multe sunt review-uri platite, altele sunt postari ale concurentei. Bonus: ca la orice produs, e posibil sa primesti ceva care nu e in regula. Dar pentru asta exista functia de retur/replace la Amazon.

La naiba, ar trebui sa cer procent din vanzari la Cosori... suna ce spun de parca as fi marketingul lor!

P.S. Da, uite daca vrei, zic si de rau: se putea ca plasticul sa fie de mai buna calitate, sa fie mai ceva mai robust (desi ma indoiesc ca se plimba cineva cu el prin bucatarie - noi unde l-am pus, acolo a stat, de la inceput). Dar, la naiba, pentru un produs de 140 de euro, cred ca aveti asteptari prea mari. Bine, in loc sa fiti fericiti ca l-ati luat cu 140 si nu cu 180 ca mine... Sau in loc sa fiti fericiti ca nu e din plastic din acela lucios...

10. #30 SP
    Member parazitu86's Avatar
    Sper sa nu se fi "pierdut" coletul
    Attached Images Attached Images screenshot_20231123-090245.png

11. #31 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stai linistit, patit si eu pe la o parte din comenzi... e haos pe la FanCourier, de-abia mai fac fata.

Hehe, si eu am luat Volcanic Red-ul!
    Attached Images Attached Images 2023-11-23_093815.png 2023-11-23_094159.png

12. #32 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mda, a cam inceput sa curga cu delay-uri...
    Noroc ca la unele chiar nu ma grabesc.
    Attached Images Attached Images 2023-11-23_112420.png

13. #33 SP
    M.a sunat fan curier acum si a livrat comanda( dar fără să anunțe in prealabil ori sms sau mail că au primit coletul) acum să vedem cum se prezintă pachetul ( eu fiind de gardă încă la 7pm scap) sper să îl găsesc intact si nu bucățele

14. #34 SP
    Admin MonkY's Avatar

Discutii legate de Amazon

Și totuși, au reușit. A livrat curierul acum 5 min. Cred că lucrează oamenii ăștia până târziu în noapte..
    Attached Images Attached Images img_9681.jpg img_9682.jpg img_9683.jpg

15. #35 SP
    e foame mare la fan, acum livreaza si de la ali, le-a luat painea postei ro

16. #36 SP
    O întrebare, am găsit factura comenzii in aplicație ( care este in germană si nu înțeleg nimica ) , dar garanția nu o găsesc in cont sub nici o formă la controller. Știu că in general sunt chor, dam mă puteți ajuta să găsesc garanția produsului ? Mulțumesc
    Os comanda a ajuns impecabil fără probleme livrată din Slovacia așa scrie oe expediție.

17. #37 SP
    garantia e 2 ani, acum nu stiu daca trimit si hartia in pachet

https://www.amazon.de/-/en/gp/help/c...4ZKZY9677EFNRA

18. #38 SP
    Admin MonkY's Avatar
    @parazitu86: nu stiu sa existe "garantie" separata la Amazon (cum e la noi). Totul e pe baza comenzii/invoice-ului. Daca iei de la alti selleri, atunci se aplica conditiile lor, dar la Amazon in 15 ani sau de cand Dzeu cumpar de la ei, nu a existat niciodata o "garantie" scrisa pe undeva. Daca ai vreodata probleme, la ei tot ce trebuie sa le spui e numarul comenzii. Au ei toate seriile inregistrate and stuff (vezi ca nu merge cu tzepe, sa le dai retur la un alt produs - iti taie contul instant), nu e nevoie sa te mai chinui tu ca si client. Ceva ce mi-as dori si la noi, dar nah...

P.S. Daca iti cumperi tu separat extra garantie la un produs, atunci o sa ai inca un invoice sau inca o intrare pe acel invoice, unde e specificata perioada extra de garantie.

P.P.S. Daca te referi la garantia oferita de producator, aceea nu are treaba cu Amazonul. Ca exemplu: sa zicem ca iti cumperi o placa de baza Asus de pe Amazon, te duci frumos pe site-ul celor de la Asus, iti inregistrezi produsul, si ai parte de extra garantia lor, sau ce iti ofera ei. Asta in caz ca daca patesti ceva cu acea placa de baza, nu ai chef sa trimiti produsul la Amazon si vrei sa apelezi direct la Asus Romania. Conditia e sa fie produs cu garantie internationala, sau macar europeana.

19. #39 SP
    Ok, mulțumesc frumos pentru explicații. In principiu cumpărat doar produse vândute de amazon, restul nu ma interesează ( cum fac si la eMag, doar de la el)
    Eu căutam in aplicație o garanție eliberată de ei ,ca la noi; de aceea eram nelamurit.

20. #40 SP
    Manager paul's Avatar
    Un site util pentru a compara preturile versiunilor europene ale Amazon: www.hagglezon.com.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast