Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 87 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 ... LastLast
Results 181 to 200 of 1722

Thread: Call of Duty: Black Ops

1. #181 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Black Ops is 'classic Call of Duty'

Treyarch's Call of Duty: Black Ops is "classic CoD" and "true to the script Infinity Ward originally wrote back in 2003".

That's according to PSM3 magazine, which contains a preview for the deniable ops FPS that's on everybody's mind.

Talking to the mag, Treyarch's head Mark Laima says that his studio is "100% Call of Duty" and according to the mag, so is Black Ops.

"But Treyarch are now confident with it, able to slot in their own unique flourishes and really make the game their own," PSM3 explains.

Treyarch are more than confident in their latest offering, the studio's quite happy to claim that Call of Duty: Black Ops raises the bar above Modern Warfare 2.

Bold words - but judging from verdicts so far, they certainly don't seem unfounded.

Read the full PSM3 Call of Duty: Black Ops preview to get the details.

2. #182 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    ...publicity stunts, hai sa lasam la o parte publicitatea si sa auzim informatii utile si reale despre joc.

3. #183 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Sper sa aiba cat mai multe misiuni stealth si un story bun + personaje interesante.

4. #184 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Exact cum spune si Stefan, asta doresc si eu, un single player captivant. In ultima vreme lumea cand vorbeste de Call of Duty, vorbeste numai de multiplayer, sper ca sa isi revina si campania in sine sa fie ceva mai mult decat standardul de 8 ore, si mai putin Hollywood si sa aiba valoare de rejucabilitate.

5. #185 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Macar de-ar avea 7-8 ore, desi cred ca tot un SP de 4-5 ore o sa avem. Macar sa fie multiplayer-ul bun si eventual un mod co-op.

6. #186 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Daca sunt Zombies tot e bine oricat de tampit ar fi Multi.

7. #187 SP
    Junior Member altair's Avatar
    Sper sa mai bage ceva arme pt. ca cele confirmate mi se par putine.Observ lipsa sniperelor,ceea ce mi se pare deranjant pt. un fps care se respecta.

8. #188 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

9. #189 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Mi-a placut o parte din ce am vazut.

Dar ce-i cu masinuta aia? WTF? Dupa ce ca trebuie sa ma feresc de rachete, inamici, elicoptere, avioane mai trebuie sa ma uit si pe jos dupa masini teleghidate?

10. #190 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...aia au �mprumutat-o din Frontlines: Fuel of War.

11. #191 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Arata chiar bine, interesante hartile.

12. #192 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Acelasi joc din 2007 incoace. Tot COD4 o sa ramana cel mai bun, indiferent de cate jocuri o sa mai scoata astia.

13. #193 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Acelasi joc din 2007 incoace. Tot COD4 o sa ramana cel mai bun, indiferent de cate jocuri o sa mai scoata astia.
    amen, mw1 a fost revolutionar si oricat incearca treyarch sau infinity wardul vechi/nou sa reinventeze roata aceeasi calitate si experienta online nu o vor putea reproduce.

14. #194 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar
    OMG! ce urat arata parca e halo sau warhawk cu robotii aia.....O sa fie un mare FAIL multiplayer...

15. #195 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Nu am jucat mw1 , dar am jucat 2.Daca nu citeam titlul ca e Black Ops , ziceam ca e mp din mw2...
    Parca actiunea se petrece prin anii 70 ..daca nu ma insel cu vietnamezi ? Ce s cu rachetele alea , masinute si nave spatiale ?

16. #196 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Masniute?Mda se putea sa nu mai stirce si ei ceva..Mai fail decat MW2!

17. #197 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Arata excelent.

18. #198 SP
    Senior Member Nash's Avatar

19. #199 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Din cate am inteles eu , MW2 s a vandut pana acum in peste 20m de exemplare pe toate platformele , are cineva idee MW1 in cate bucati s a vandut ?
    De fail nu poate fi vorba .. doar ca producatorii sunt nesimtiti , o forteaza si se repeta .. dar na , lumea cumpara.
    Zombie mode .. pe cod waw mi a placut mult de tot .. abia astept sa joc din nou.

20. #200 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Mi-a placut o parte din ce am vazut.

Dar ce-i cu masinuta aia? WTF? Dupa ce ca trebuie sa ma feresc de rachete, inamici, elicoptere, avioane mai trebuie sa ma uit si pe jos dupa masini teleghidate?

Si eu am sperat s-o lase drec mai moale cu killstreak rahat pe bat. Evident ca acum vom fi stresati de matchboxurile alea care explodeaza langa tine cand ti-e lumea mai draga. Din punct de vedere grafic nu vad absolut nici o imbunatatire fata de MW2. M-am saturat de engine-ul asta ca de mere padurete. Nu isi dau seama ca devin penibili adoptand aceeasi grafica din 07' incoace?

PS: am auzit ca la 50 killstreak te transformi in Mario si bombardezi harta calare pe Yoshi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 87 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 ... LastLast