Esec pentru ca lumea s-a saturat de joc (camperi, noobtube, glitch-uri) si nu prea au avut chef sa joace. Unii l-au vandut, altii au jucat in sila, putini au jucat pana la sfarsit.
Esec pentru ca lumea s-a saturat de joc (camperi, noobtube, glitch-uri) si nu prea au avut chef sa joace. Unii l-au vandut, altii au jucat in sila, putini au jucat pana la sfarsit.
Ai inteles gresit... meciurile dintre noi s-au desfasurat OK (foarte rar s-a campat), doar ca multi s-au saturat de joc. Pur si simplu... nu le-a mai placut, au fost si cazuri in care au vandut jocul. In rest au mai fost alte mici probleme de organizare (destule meciuri amanate, de exemplu).
am inteles despre ce este vorba... Anyway ,cine vrea sa ma provoace la un private matchpsnul meu este stefTRIC
Cam ce probleme mai sunt dupa patch? (PS3)
Ma gandesc sa cumpar un joc ca sa am ce face in vacanta asta...
Pentru cei cu probleme de lag, pe ce regiune e facut contul?
Matchmaking-ul se face in functie de locatie, eu am observat ca joc cu multi englezi, avand gamertag de UK, si n-am avut niciodata lag.
Poate cei care au cont XBL/PSN pentru US nimeresc in meciuri cu americani, de unde s-ar explica si lag-ul.
Asta in cazul in care locatia nu se determina pe baza IP-ului..
Azi noapte a fost lag, dar probabil pt ca 3arc a lucrat la servere si a introdus niste updateuri, dupa cum ne-a anuntat JD_2020. In rest, in vreo 7 ore de joc in ultimele 3 zile, am luat un singur freeze, evident, cand eram host. Au ramas scaderile de frame rate in anumite situatii, cea mai cunoscuta e cand se da cu napalm pe Summit. O singura conexiune pierduta intr-un FFA. Per total insa, e jucabil.
matchmaking nu se face dupa gamertag, se face dupa locatia de la regional settings din dashboard. poti sa pui orice tara care are xbox live oficial, eu il tin pe uk ca sa joc cu vorbitori de english si am 3-4 linii mereu
stie cineva un magazin din romania unde as putea gasi COD 7 pentru PC sub 2mil ?
...pe forum la anunturi sau vandut toate si nimeni nu mai vinde![]()
Bookmarks