Eu am ps3 slim si nu aud nimic deranjant
Camuflații ăia probabil au apărut la sf�rșit c�nd majoritatea plecaseră, eu n-am văzut desfășurări de trupe c�t am stat acolo.
Eu i-am vazut cand stateam la Springtime, ma speriasem de eiToata lumea se uita la ei si la armele lor de jucarie.
Ahahaha, ăla e ASRoma lol
---------- Post added 11-11-2010 at 05:11 PM ----------
După vizionarea clipului:
putem trage următoarea concluzie:
Și evident dacă era acolo și PC-ul:
- X360 > PS3 > ATARI 2600 > Wii
*p.s.
- PC > X360 > PS3 > ATARI 2600 > Wii
PS3 fanboys, ciocu mic![]()
din acel filmulet nu vad nici o diferenta intre xbox360 si ps3 adica doar luminozitate si cred ca un pc ultima generatie bate orice consola,insa nu-mi explic daca un ps3 ar putea duce mai mult decat un xbox360(avand in vedere configuratia lor) de ce nu se lucreaza mai mult la detalii sa-l faca mai "aratos".
de ce jocurile multi-platform sunt mai "aratoase" pe xbox 360? simplu. jocurile sunt dezvoltate pe X360 si pe urma sunt portate pe PS3. de ce? ca producatorilor le este mai usor sa dezvolte pe X360, fata de PS3. de ce? pentru ca Sony nu-i ajuta prea mult pe producatori si este destul de greu sa programezi pe CELL.
Cei de la Sony au spus că lucrează la o modalitate de a uşura dezvoltarea de jocuri pe PS3, să sperăm că nu au fost vorbe-n v�nt.
...eu zic să nu puneți la suflet tot felul de comparații (video, imagini, text, etc) și să vă jucați liniștiți.Astea-s chestii superficiale.
Gameplay > Graphics
Puteti vedea aici exact diferentele, screen tearing, texturi, fps ,etc...
Lens of Truth � Blog Archive � Head2Head: Call of Duty – Black Ops Analysis : Just telling the truth
O analiza foarte buna facuta de Metacritic, pentru cei interesati:
Call of Duty: Black Ops: Inside the Reviews - Metacritic
By darkpaul13 in forum Console Club
By Alex Khan in forum Console Club
By Ionut Laurentiu in forum Microsoft Xbox 360
By OEE in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks