In continuare n-am gasit bug-uri in multiplayer, se conecteaza repede si merge fara niciun pic de lag.
Nu prea mi-a placut la inceput feeling-ul, dar acum m-am obisnuit si cu hartile, si cu gameplay-ul, and i love it.![]()
In continuare n-am gasit bug-uri in multiplayer, se conecteaza repede si merge fara niciun pic de lag.
Nu prea mi-a placut la inceput feeling-ul, dar acum m-am obisnuit si cu hartile, si cu gameplay-ul, and i love it.![]()
Dap.
M-am jucat si eu un pic cu Theater mode si cu postarea automata pe YouTube, interesant sistem.
Am facut si eu un clip,cu niste kill-uri mai frumoase pe care le-am facut saptamana asta.Scuzati claritatea dar nu am inca un HD PVR.![]()
Din cate stiu poti sa dai pe View my Playercard, apoi Combat record. Din <- si -> schimbi sub-categoriile, iar din LB RB (Cred) - L1 L2 schimbi categoriile.
Nici eu (Joc pe X360).
Frumos
Zombies: "DOA" imi place foarte mult, am ajuns pana la level 14 cu doi prieteni. Si pe Five e foarte amuzant, dar tot timpul se gaseste cate un ratat sa faca glitchul pe care te urci pe masa. La cat l-au facut cred ca l-am invatat si eu![]()
Tocmai am iesit din multiplayer (sunt un pachet de nervi) dupa ce am avut parte de al 3-lea freeze in aceasta seara (nu e de bine) plus ca acum vreo 2 zile am mai avut unu. Ati mai patit careva sa se blocheze in multiplayer????![]()
Eu am avut decat un freeze in aproape 8 ore de joc...si asta s-a intamplat in loading screen.Nu am prins lag decat intr-un meci si deconectari ...vreo 3( 2 una dupa alta ).
si la mine sa blocat pana acum de vreo 3 ori in aprox 10 ore de multiplayer in schimb lag nu prea e ... iar deconectari suna 1 la 15 meciuri jocu e bestial da ma enerveaza ca au scos Quick Scope![]()
Mi se blocheaza cand sunt in meniu, inainte sa dau player match si mai am probleme cand vreau sa intru in party-uri si nu pot![]()
By Alex Khan in forum Console Club
By Ionut Laurentiu in forum Microsoft Xbox 360
By darkpaul13 in forum Console Club
By OEE in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks