Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 50 of 87 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 1722

Thread: Call of Duty: Black Ops

1. #981 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    In continuare n-am gasit bug-uri in multiplayer, se conecteaza repede si merge fara niciun pic de lag.
    Nu prea mi-a placut la inceput feeling-ul, dar acum m-am obisnuit si cu hartile, si cu gameplay-ul, and i love it.

2. #982 SP
    Member DeianD's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    In continuare n-am gasit bug-uri in multiplayer, se conecteaza repede si merge fara niciun pic de lag.
    Nu prea mi-a placut la inceput feeling-ul, dar acum m-am obisnuit si cu hartile, si cu gameplay-ul, and i love it.
    Inseamna ca tu esti unul dintre cei norocosi daca joci pe ps3.Eu am intalnit foarte des lag si mai ales foarte rar am 3 linii la semnal (conexiune) de obicei am doar 2, nu stiu dc pt ca la mw2 nu aveam pb de genul asta.

3. #983 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    AndyZ joaca pe Xbox .

4. #984 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Dap.
    M-am jucat si eu un pic cu Theater mode si cu postarea automata pe YouTube, interesant sistem.

5. #985 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Ne adunam de pe la 9:30 la cateva meciuri (PS3)?

6. #986 SP
    Member yoyokid's Avatar
    daPSN:yoyoyokid

7. #987 SP
    Member AlexXxNik's Avatar

Am facut si eu un clip,cu niste kill-uri mai frumoase pe care le-am facut saptamana asta.Scuzati claritatea dar nu am inca un HD PVR.

8. #988 SP
    Member axel's Avatar

9. #989 SP
    Banned PS3LOVER's Avatar
    Quote Originally Posted by AlexXxNik View Post
    YouTube - Black Ops Montage 1 - AlexxNykk
    Am facut si eu un clip,cu niste kill-uri mai frumoase pe care le-am facut saptamana asta.Scuzati claritatea dar nu am inca un HD PVR.
    spunemi si mie la tine tre sa ti apasat pe L2 ca sa pui tinta sau doar sa apesi la mn tre doar sa apas si numi place poate imi zici si mie daca sti cum fac sa stea tinta pusa doar cand tin apasat

10. #990 SP
    Member x F u Z e R's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Nu cred ca exista asa ceva pt BO...intr-adevar WAW avea un sistem forte bun unde se putea vedea absolut totul legat de statusul jucatorului...din pacate la BO nu stiu sa avem asa ceva
    Din cate stiu poti sa dai pe View my Playercard, apoi Combat record. Din <- si -> schimbi sub-categoriile, iar din LB RB (Cred) - L1 L2 schimbi categoriile.

Quote Originally Posted by yoyokid View Post
    Hmm...am jucat si eu 3 meciuri si nu am intalnit Lag,deconectari sau probleme de genul acesta(PS3).Nu am jucat deloc campania single-player , dar pot sa zic ca multiplayer-ul e foarte reusit.
    Nici eu (Joc pe X360).

Quote Originally Posted by AlexXxNik View Post
    YouTube - Black Ops Montage 1 - AlexxNykk
    Frumos

Zombies: "DOA" imi place foarte mult, am ajuns pana la level 14 cu doi prieteni. Si pe Five e foarte amuzant, dar tot timpul se gaseste cate un ratat sa faca glitchul pe care te urci pe masa. La cat l-au facut cred ca l-am invatat si eu

11. #991 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nuuuuuuuuuuuuuuuu..............

12. #992 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Nuuuuuuuuuuuuuuuu..............
    Nu-ti face griji, eu nu mai fac pe community asshole.

13. #993 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Tocmai am iesit din multiplayer (sunt un pachet de nervi) dupa ce am avut parte de al 3-lea freeze in aceasta seara (nu e de bine) plus ca acum vreo 2 zile am mai avut unu. Ati mai patit careva sa se blocheze in multiplayer????

14. #994 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Eu am avut decat un freeze in aproape 8 ore de joc...si asta s-a intamplat in loading screen.Nu am prins lag decat intr-un meci si deconectari ...vreo 3( 2 una dupa alta ).

15. #995 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Dap, si la mine s-a blocat de cateva ori

16. #996 SP
    Mie nu mi se blocheaza, in schimb am o tona de FPSdrop.

17. #997 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by goodfellam View Post
    Dap, si la mine s-a blocat de cateva ori
    In loading screen sau in meci? La mine s-a blocat in meci si a trebuit sa tin apasat pe butonul ps3 pana am auzit cele 3 beep-uri.

18. #998 SP
    Banned PS3LOVER's Avatar
    si la mine sa blocat pana acum de vreo 3 ori in aprox 10 ore de multiplayer in schimb lag nu prea e ... iar deconectari suna 1 la 15 meciuri jocu e bestial da ma enerveaza ca au scos Quick Scope

19. #999 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Mi se blocheaza cand sunt in meniu, inainte sa dau player match si mai am probleme cand vreau sa intru in party-uri si nu pot

20. #1000 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    am lag si tot iau disconect,servere de KK pe ps3

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 87 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 ... LastLast