1. MuthuRaoul
2. naz_24_
3. razvanbeldescu
4. IoNutAdriaN
5. goodfella_m
La 9, da?
Hai ca nu a fost asa rau. Cui ii suna telefonul ? Ca vreau si eu sa stiu cum se numeste melodia
Pacat ca uneori playerii "dispareau" de la lag.
Re all,
Diseara joinez si eu la BO. Add me daca nu ma mai aveti (am lipsit o buna perioada de timp).
PSN ID: Nonelito
---------- Post added 12-01-2011 at 08:38 AM ----------
Hai ca nu e rau deloc jocul...putin LAG pe alocuri dar overall e chiar ok. Ma refer strict la partea de MP. LVL 23 din prima seara, uhuuu!
Cam seamana intre ele unele harti, dar nah...aia e. Multi camperi + grenade spam, dar nici asta nu ma deranjeaza f tare. Nuketown e haos total dar chiar marfa!
PS - AK47u sau Galil = Game over![]()
Famas si AUG sunt mai bune decat Ak74, care e slaba pe distante medii-lungi (normal, primele sunt arme de asalt, a doua e SMG).
Ca sa-ti imbunatatesti conexiunea pe PS3 fa-ti cont de Romania si joaca pe Locale. Eu am un cont pe UK si unul de Ro, pe primul am un KD de 2.11 si pe celalalt de 3.55. Motivul? Cand joc pe contul de Ro conexiunea e mult mai buna, clar mai putin lag (sau chiar deloc) si hit registration e asa cum trebuie sa fie.
Dap, AK47u. N-am frica de nimic cu ea!...Bine, am mai dat pe alocuri de un Commando care e pure win.
La fel si eu, joc pe un cont de RO, sunt mereu singurul cu 3-4 d'alea verzi constant. Le dau de-i julesc rau!
Trag de-mi vine rau cu Famas-ul ala. AUG intr-adevar e chiar ok, am mai cules de pe jos cateva si isi face treaba. In schimb, pe distante mai mari, cu AK47u, poti trage linistit foc cu foc.
Famas si AUG sunt identice, cu singura diferenta ca reculul la prima bate un pic spre dreapta sus, dar la AUG e doar vetical. De aia, teoretic, pe distante mari AUG e mai usor de controlat.
Pentru precizie la AK74u tre sa pui si grip. Dar cu celelalte doua n-ai problema asta, pui dual mag sau extended si deja iesi in mare avantaj.![]()
E posibil să mi se pară doar mie, dar parcă Famas are o rată de foc puțin mai rapidă dec�t cea a AUG-ului.
Ti se pare.![]()
Uite aici: http://www.codblackopsblog.com/wp-co...mage-chart.jpg
Diferenta e doar la recul, care e mai echilibrat la AUG.
By darkpaul13 in forum Console Club
By Alex Khan in forum Console Club
By Ionut Laurentiu in forum Microsoft Xbox 360
By OEE in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks