Ma jucam pe net si porma sa facut ecranul negru si mi-a dat o Eroare:Hunk_UserAlloc: out of memory..
Ma jucam pe net si porma sa facut ecranul negru si mi-a dat o Eroare:Hunk_UserAlloc: out of memory..
O metoda buna de a scapa de second chance este sa folosesti shotgunurile. Daca il omori pe unul cu puscociul ii anulezi SC. Si adevarul e ca un Spas 12 silentios + ghost sau lighweight e arma de distrugere in masa pe harti gen Summit, F Range, Cracked, Launch sau Havana.![]()
Call of Duty: Black Ops First Strike DLC Coming to PS3 March 3rd
The wait is nearly over! Treyarch and Activision are happy to announce that the Call of Duty: Black Ops First Strike Content Pack launches worldwide for the PS3 on March 3rd, 2011. Battle it out in four all-new multiplayer maps including Berlin Wall, Discovery, Stadium, and Kowloon. Expand the cooperative fight for survival in Ascension, the latest chapter within the terrifying Zombies saga.
L-am reinceput pe xbox. pfai ce diferenta in multiplayer, totul e imaculat (ma refer la conexiune).
Am scos si First Strike Maps si sunt superbe. Isi merita toti banii.
eh, doar se stie ca sunt probleme mai putine pe varianta xbox. consola mea ps3 s-a defectat si asa am renuntat si la cod pe ps3, nu consola e devina.
S-au rezolvat problemele cu dificultatea veteran la campanie? Daca da, ce trebuie sa fac daca am terminat toata campania pe veteran si nu am luat trofeu? Sa iau totu de la inceput?![]()
Da. Primele nivele sunt extraordinar de usor de facut, iar pana la AK47u/Famas/Galil/Aug, nu e drum lung (iar de acolo pana la AK47).
PS:Am vazut pentru prima data in COD un lvl 50 Prestige 15. Ma mir cum de-a rezistat cu lag-ul si toate problemele "de zi cu zi".
Hai ma, serios ca exagerati cu lagul si cu disconnecturile. E drept ca din 10 jocuri mai primesti un disconnect, dar nu mai faceti atata galagie din problema asta. Update-ul asta nou a reparat foarte multe probleme si chiar daca nu ar fi asa, iti ia maxim 1min sa intrii in alt joc si sa iti vezi de treaba ta.
Poate sunt oameni care nu au jucat COD:BO si citind forumul asta inteleg ca varianta PS3 este stricata, ceea ce e departe de adevar.
Bookmarks