Activision inchid serverele (PS3) pt. Black Ops datorita hack-urile care au apărut �n ultima vreme.
VG247 � Blog Archive � Report: Activision says closing Black Ops PSN servers may be “viable”
Activision inchid serverele (PS3) pt. Black Ops datorita hack-urile care au apărut �n ultima vreme.
VG247 � Blog Archive � Report: Activision says closing Black Ops PSN servers may be “viable”
Nu inchide nimeni nimic.
Fortunately, that was just a misunderstanding and a quote from one of our representatives was taken out of context and created a lot of confusion. We can assure you that the Call of Duty: Black Ops servers are not being shut down, and this is a false alarm. We are sorry for any inconvenience or unnecessary worries this may have caused, but as of now, there are absolutely no plans for the servers to be taken down.
Black Ops Severs NOT Being Shut Down. - GBAtemp.net
Am si eu nevoie de parerea voastra, se merita sa imi iau jocul asta sau ma duc la "vietnam Bc2"..
@ DiablQ - ambele sunt bune, depinde de ce preferi - dinamism in spatii restranse sau un feeling mai realist de razboi.
Eu de cand am luat BO n-am prea mai jucat BC2, am luat si Vietnam-ul si nu prea m-am atins de el. Imi plac ambele stiluri, dar trec printr-o perioada cu chef de CoD.
Am auzit si ca s-au cam golit serverele de BC2..
poftim G2PLAY.net :: Call of Duty ca p'orma zice lumea ca sunt nu stiu cum . Cu placere![]()
cred ca el nu-l vrea in distrib digitala...cel mai ieftin aici Call of Duty: Black Ops (PC DVD): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/51w86utHx4L.@@AMEPARAM@@51w86utHx4L
vorbeste cu RobertDinu sau Bodo ptr cumparare
Ai crede si tu ca in peste zeci de ani de facut jocuri...esti in stare sa faci sistemu de salvat si trofee calumea.Cum sa termini pe veteran si sa nu sara trofeu.Jesus Christ.Cea mai idioata faza,daca dai resume misiunea e pe alta dificultate...daaaar restu sunt pe veteran fara sa pui tu.
VG247 � Blog Archive � Report: Sledgehammer and Infinity Ward co-developing MW3 for November release
According to a report over on the LA Times, Activision has tasked Sledgehammer with co-development duties on Call of Duty: Modern Warfare 3 with Infinity Ward.
Am o problema la Black Ops Multiplayer. Mai exact nu ma lasa sa joc in party-uri (nici la Mp nici la Co-op Zombies). Stie cineva care-i problema/cum se poate rezolva? Mai mult, la Mission Select in Singleplayer imi apar toate misiunile, desi eu am facut doar jumatate din ele.
Chiar nu vinde nimeni jocul asta, eu luase-mi unu italiana fara sa stiu, si am predato inapoi.
Hai să n-o dăm �n trollisme, dacă ție nu ți-a plăcut nu �nseamnă că ar trebui toți să str�mbăm din nas c�nd băgăm discul �n consolă și să ne g�ndim să-l postăm pe Bazar. Are periodic c�teva probleme �n MP, dar �n rest este un joc foarte bun.
Am intrat azi la cateva meciuri pe PSN.... Bagi picioarele! Sunt unii codati rau de tot, chopper gunner dupa chopper gunner, doua napalm la rand... Inca nu e foarte raspandit, dar ca orice boala...
Mai stau sa vad cum va evolua situati, altfel ma gandesc poate sa trec la xbox.
Nu erau neaparat codati, decat daca era joc abia inceput. Daca ai intrat la un 100-0 domination normal ca va dominau si ca aveau un cacalau de killuri. Oricum s-au gasit deja hackuri si daca te apuci de hostat lobby-uri poti sa traiesti o viata din banii pe care ii faci .
Chiar... Cum vine asta cu facut bani djn hostat lobby'uri cu hacks, ca n'am inteles conceptul?
PS: si ala era unu singur care dadea de fiecare data cate 2-3x ce killstreak vroia el, 47-0 nuketown avea el la k/d, cam greu de crezut. 2x napalm fara sa mori, si 2x carpet bombing, 2x huey acelasi player? Nah!
By darkpaul13 in forum Console Club
By Alex Khan in forum Console Club
By Ionut Laurentiu in forum Microsoft Xbox 360
By OEE in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks