@Merdiso, n-ai ce face, chiar daca se opun si nu dau apa la moara, tot timpu exista COD fanboys care orice legat de jocul lor favorit il cumpara.
@Merdiso, n-ai ce face, chiar daca se opun si nu dau apa la moara, tot timpu exista COD fanboys care orice legat de jocul lor favorit il cumpara.
La voi merg serverele la Black Ops?(Ps3).Mie-mi da o eroare ca ar face update sau ceva de genu.
Au facut update si pe Xbox, vad ca aparut optiunea Store in meniul de multiplayer. Are sectiune de Map Packs.
Nu mai stiu cine zicea, parca Rasko dar odata ce ai deblocat Commando, e cam game overTre' sa-mi gasesc alta motivatie acum sa continui
![]()
naspa... Firmware 3.56 Ban Hammer Hits CoD: Black Ops Hackers Hard | RipTen Videogame Blog
By now everyone should know about the PS3 firmware update 3.56, some more than others. Explained by Sony as a “security update” it’s effects are now being felt by accused modders and hackers. CoD: BlOps hackers are getting hit hardest with a permanent CoD console server ban – many of them have expressed their “innocence” on the Official Ps3 Cod: Black Ops Forums.
Mie imi plac mai mult explicatiile astea hilare:
Chiar nu stiu de ce am luat ban,m-am dus sa fac un dus si cand am venit eram banat pe consola
I-am imprumutat consola unui amic si cand am vrut sa joc eram banat
Eu unul as fi optat pentru:
Ma jur ca nu am fost eu,am un frate geaman malefic
P.S
Blonda este Activision
Am si eu o intrebare,sunt la level 31 si vroiam sa fac la arme la Attachments "Red Dot Sight si Suppressor,, si am vazut la alti ca aveau cam la levelul meu...daca stiti cumva sa imi spuneti,mersi.
By darkpaul13 in forum Console Club
By Alex Khan in forum Console Club
By Ionut Laurentiu in forum Microsoft Xbox 360
By OEE in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks