Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 6 FirstFirst ... 4 5 6
Results 101 to 118 of 118

Thread: Kingdom Come: Deliverance 2

1. #101 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Eu jur ca n-am ce de sa ma plang, am avut un singur crash pe un loading in 53 de ore, iar flickereli din alea grafice masive doar de cateva ori si asta abia dupa castelul Trosky, dar nimic gamebreaking. Chiar sunt contrariat si eu de ce avem experiente atat de diferite

La ce hal de ultras sunt eu cu Stalker, pe cuvant ca eram primul care as fi desfiintat KCD2 pentru notele foarte mari daca intalneam asa multe probleme.

2. #102 SP
    Member Syni's Avatar
    La fel și la mine, nicio problemă tehnică, crash, bug, nimic tot în vreo 50 ore până acum pentru ca din păcate pur și simplu nu am timpul necesar să joc mai mult deși îmi place la nebunie.
    Asta pe PS5 Pro , unde dumnezeule cum poate să arate și să se miște pe un Oled

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. #103 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Imaginati-va ca gogosari murati ca asta ajung prin oportunism sau prin diferite circumstante ale vietii sa faca chiar reviews la jocuri, sa devina formatori de opinie! Just imagine that...spre exemplu daca vrei un EKG unde sa iasa imediat variatiile si aritmiile, este suficient sa faci browse in ultima vreme pe grupurile internationale de Xbox sau PlayStation, acolo realizezi ca definitia prostiei n-a fost inca pe deplin fundamentata in DEX!
    Sa stii ca si eu am avut problema asta. Stiam de perkpoints la main skills cand apasam "P" dar am aflat dupa multe ore ca mai sunt inca doua pagini de asignat puncte, jocul e destul de prost pe UX.

Also legat de bug-uri si probleme eu nu am avut decat cateva minore gen unii NPCi se spawnau unii in altii sau la un moment dat Capon era prin aer cu calul, dar erau doar vizuale - n-au afectat gameplay-ul cu nimic. In schimb la Stalker, sa fim seriosi, erau quest-breaking bugs sau nu le functiona deloc sistemul ala de AIs de se spawnau langa tine la infinit, era horror pe langa ce am vazut aici.
    Si in comparatia cu alte jocuri tre sa tineti mine ca astia au avut buget de vreo 40-50 milioane cu tot cu marketing, in timp ce RDR2 (ca am vazut multe comparatii cu el) a avut vreo 200 FARA marketing. Stalker tot pe la 100 s-a invartit si el. Eu zic ca sa scoti ceva cu banii aia si sa iasa cum a iesit e mare lucru.

4. #104 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu stiu, mie nu-mi pasa de buget, cat timp jocul costa la fel de mult.

Game breaking bug nu inseamna doar misiuni care nu pot fi terminate - desi am avut cel putin 1 side mission asa pe prima harta (nu mai tin minte daca au fost 2 sau am incercat de mai multe ori aia initiala) + ajuns in locuri unde ma duce markeru ca sa vorbesc cu cineva care nu era acolo nici dupa asteptat sau revenit in alta zi, dar glitch-uri vizuale m-am plictisit de ele.
    Faza cu lumina/expunerea/fulgere cum le zic eu, sunt absolut incontinuu, zi sau noapte, in functie de cum misti camera sau cand esti in dialog cu altcineva - acolo e pur si simplu eroare de cum calculeaza expunerea cand e cineva aproape, in cadru, deci ceva usor rezolvabil.
    Artefacte vizuale la greu de credeam ca-mi crapa GPU-ul (o data mi-a dat si consola crash de a trebuit scoasa din priza) - multe le-am si inregistrat dar nu am vrut sa le urc pe nicaieri ca sa nu dau spoilere.
    Camera care e orientata spre un perete, printr-un obiect sau spre burta omului cu care vorbesc desi el sta in picioare, am avut de zeci/sute de ori.
    In combat cand ma bat cu cineva si il dau dodge si intoarce doar capu spre mine si ma loveste asa, la fel, intalnit de zeci de ori.
    Crash-uri (minim 5-6) si infinite loading la fel - m-am plictisit de cate ori am stat pe telefon cateva minute si am decis sa restartez jocul.

Nu mai zic de spawnat NPC-uri langa mine, cainele fix in fata mea, calu care mergea, cu mine pe el, la 2m deasupra pamantului si nu putea sa sara, cal blocat in copac/perete/pamant, NPC-uri care merg in gol pe loc sau in ceva perete, mancat cu lingura din oala, dar lingura era goala in 99% din cazuri, harta care dureaza 5s sa se deschida la fiecare apasare de buton, sau sa am random prea multe chestii pe mine si sa nu mai pot sa alerg, desi in urma cu 5s aveam cu 20-30kg sub limita si multe multe multe altele.

Heck, nici nu le mai stiu - a fost un dezastru si tot asteptam sa le repare si se pare ca am terminat cu el si nu au avut bunul simt macar sa anunte ca lucreaza la remediere.
    Dar poate versiunea mea digitala are ceva, sau poate consola mea are ceva, sau internetu meu, sau TV-u meu, sau nah...poate e ceva cu mine...daca totusi sunt singuru care le observa...

Daaaar, sincer, cat de tare ar fi un joc de genu asta, in zilele noastre? Chiar ma gandeam la un side quest in care l-am ajutat pe un tip sa nu se mai ia cineva de el si i-am zis ca daca se mai intampla, revin - cat de tare era sa am telefon mobil si sa ma sune ala, dinamic, dupa cateva zile/saptamani, ca s-au luat de el si sa merg rapid sa-l ajut...

5. #105 SP
    Ce-i drept eu il joc pe PC, deci trag concluzie ca au bulit console port-urile, ce spui tu acolo este absolut alien pentru mine.

6. #106 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Ce-i drept eu il joc pe PC, deci trag concluzie ca au bulit console port-urile, ce spui tu acolo este absolut alien pentru mine.
    Joci cumva si cu mods? Sau asa cum e jocul?

Btw, am mai gasit un quest pe care nu-l pot activa, in SV de Kuttenberg, chiar langa ziduri, in zona minelor. E un tip cu care nu poti interactiona la orice ora din zi, indiferent ca lucreaza, merge sau sta.

7. #107 SP
    N-am niciun mod, nu obisnuiesc sa joc cu ele, cel putin nu prima oara. Il joc asa cum l-a lasat Dumnezeu

8. #108 SP
    Un review excelent, mai putin faptul ca nu a avut niciun bug, deci poate chiar majoritatea problemelor sunt doar pe console:

9. #109 SP
    A inceput si mie sa mi se ia de sidequests si tasks asa ca am dat cu main questline inainte, mai ales ca deja simt ca nu mai obtin mare lucru din side-uri ca nu mai duc lipsa de aproape nimic. As vrea sa laud, din nou, povestea, personajele si writing-ul, mi se par la un nivel nemaivazut si mai ales cel mai clever use of voice-acting unde nu doar ca iti pun personaje cu "accent" din regiunea originara lor ci cum amesteca cuvinte, fraze, uneori propozitii intregi din limba respectiva, adauga asa multa valoare conversatiei si n-am sesizat pana cum

10. #110 SP
    Deci la o luna de la lansare, timp in care efectiv nu au fost capabili sa scoata ceva mai mic, care sa rezolve tonele de probleme tehnice ale jocului, au fost in stare sa scoata un update care adauga si functii noi, care cu siguranta puteau sa fie parte din lansarea initiala

Efectiv mizerabil si 0 respect pentru cei care au platit full price la lansare - efectiv imi e sila de ei, oricat de mult mi-a placut jocul

Patch notes - repara fff multe lucruri care mi-au stricat mie experienta, din ce vad...

The update — coming in at a full game-sized 62.5GB — contains "over 1,000" noteworthy fixes and solutions for various bugs, along with countless different balancing tweaks to nearly every aspect of KCD2's gameplay. Overall, there's nothing in the patch notes (they're far too long to list here like I would normally, so here's a link to them) that's particularly transformative, but all of the bugfixes and minor adjustments should add up to make the RPG feel more polished and refined.

The biggest addition from Patch 1.2 is the implementation of the barber feature that lets you give protagonist Henry a new hairstyle and/or facial hair — handy if you're not a fan of his default crew cut or his baby face. You'll find a barber in both Zhelejov and Kuttenberg, so no matter which of the game's two maps you're in, you can get yourself a new do in exchange for some groschen.

11. #111 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^E rău că au scos patch gratis care rezolva multe probleme și adaugă chestii noi, tot gratis?

12. #112 SP
    Poti sa pui aceiasi intrebare si intr-un an, nu?

Dar da - e rau ca au scos patch care rezolva problemele (gratis, logic) la 1 luna (?!?!?!) de la lansare, cand poate majoritatea din ce cei 1-2 mil de oameni care au investit in produsul lor la lansare - adica vanzarile alea cu care se lauda ei peste tot - au terminat deja jocul si marea majoritate din ei nu se vor intoarce la joc - eu stiu ca nu o voi face.

Asa ca da - e de foarte rau - ca nu au fost capabili sa rezolve problemele mai rapid - pentru ca daca jocurile altor companii nu sunt cel putin excelente dpdv tehnic day 1, sunt blamate si depunctate, in timp ce alde astia ignora lumea inclusiv pe discord pentru ca lucreaza la continutul post launch anuntat inaintea lansarii - alt lucru absolut normal la unii si blamat la altii

Asa ca da - este absolut mizerabil si scarbos si lipsa de respect sa vad o astfel de mizerie acceptata si apreciata de lume

13. #113 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Te inteleg, asa m-am simtit si eu cand a aparut Cyberpunk. De atunci m-am obisnuit cu ideea ca merita sa astept, asa ca rareori cumpar jocuri la sub un an de la lansare. Eram mai degraba surprins ca ai parut mai deranjat ca au scos patch acum, nu ca au lansat jocul cu probleme, ca si cum daca nu ar fi scos niciodata patch atunci lansarea nu ar fi fost o problema.

Recomand strategia in care astepti 1 an. E putin mai ciudat in primul an in care te hotarasti sa faci asta, pentru ca deja ai jucat ce a aparut si va trebui sa astepti mai mult pana joci ce va mai aparea. Dupa ce trece perioada asta, insa, o sa ajungi "la zi" (decalat cu un an) cu toate lansarile, si vei avea intervale de timp intre jocuri ca si cei care le cumpara day 1. Cred ca luna viitoare apare ultimul patch la Baldur's Gate 3 si il pot incepe in sfarsit si eu, iar pana il termin cred ca ajunge numai bun si Kingdom Come 2.

14. #114 SP
    La mine e foarte greu sa fac asta, dar promit sa ma abtin cand iese 3-u
    Oricum nu am niciun gand sa iau vreun DLC sau daca iau in 1-2 ani ceva pass care sa le aibe pe toate, poate o sa continui atunci tot ce au ei de oferit.

Sunt foarte impulsiv si cand sunt super excited de ceva, daca nu-l iau fix atunci, nu pot sa dorm sau nu pot sa joc altceva, daca-mi sta gandu la un anumit joc

15. #115 SP
    N-ai cum asa ceva ... quest secundar in regiunea Kuttenberg:

1. Intr-o circumstanta anume, trebuia sa fur inelul unei babe, baba plecata cu sorcova
    2. Intru in casa ei, ma prinde, dar fiind pe pastile, o pacalesc ca sunt barbasu' (mort deja)
    3. In timp ce ea pregatea colaci din aia cu mac, eu caut lejer inelul prin toata casa, inelul nicaieri
    4. Se culca baba
    5. In somn, incepe si vorbeste ca a lasat inelul pe masa in timp ce pregatea colaci, dar nu l-a mai gasit
    6. Iau colaci de pe masa si mananc -> Imi ramane inelul in masele!

N-ai cum asa ceva, pot sa scoata ei ce jocuri vor, daca dupa 100+ ore in jocul asta inca gasesc asa ceva, nu-mi vine sa mai joc altceva niciodata!

16. #116 SP
    Nimic nou - doar un alt trailer "cinematic" de prezentare

Kingdom Come: Deliverance II The Devil's Pack Trailer

17. #117 SP
    Dupa cum o spune si numele trofeului, dupa mai bine de 100 de ore, am fost peste tot si le-am facut pe toate, so 'Been There, Done That'! Pentru mine personal, este cea mai completa si imersiva experienta de joc de la Witcher 3 incoace! GOTY contender, fara indoiala!
    Attached Images Attached Images screenshot-2025-03-25-151600.png

18. #118 SP
    Member Mishy's Avatar
    Kingdom Come: Deliverance II Hardcore Mode

https://www.youtube.com/shorts/cZYDktwnH_A

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 6 FirstFirst ... 4 5 6