Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 75 of 75

Thread: Clair Obscur: Expedition 33

1. #61 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    In end game e greu daca nu ai un build facut ca lumea. Daca nu te inspira sa ti-l faci de capul tau, mai bine te uiti la un guide pe net, sunt o gramad. Golgra intr-adevar iti da one shot daca te prinde, e inevitabil, trebuie sa inveti la perfectie pattern-ul ei, doar ca daca iti faci un build ca lumea o bati din 2 lovituri, nici nu apuca sa vada phase 2.

2. #62 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Cred ca nici dupa 60 de ore de joc nu stapanesc bine mecanica asta dintre Pictos si Luminas.
    Deunazi am vazut un dude care da 1 miliard damage cu Maelle si explica ce Pictos iti trebuie. Are o lista de 25 de Pictos si desi le-am combinat intre ele de le-au luat dracii, I am still doing something wrong...

Well, in sectiunea Pictos poti echipa maxim 3 simultan, restul venind din Luminas. Intrebarea este, cum fac aia sa combine toate cele 25 de pictos si sa dea asemenea hal de damage, pentru ca eu daca echipez sa zicem 3 din ele (e.g. Burn Affinity, Inverted Affinity si Immaculate), unele din lista ramasa devin indisponibile in Luminas, n-am nici o posibilitate sa le am pe toate simultan. Automat trebuie sa-l dau jos pe ala care face damage > 9999... etc

Any idea?

3. #63 SP
    Member Syni's Avatar
    Ca să le folosești nu din Pictos trebuie prima dată se le “înveți” adică să câștigi 4 bătălii cu ele echipate inițial pe orice caracter. Apoi, în funcție de câte puncte ai parcă Luminas le zice poți să folosești câte vrei, în ce combinație vrei, chiar și teoretic pe toate dacă ai destule puncte. Cred ca la cine ai văzut tu, juca în varianta single, nu în party și de aia avea atâtea puncte disponibile. Eu sunt abia pe la început să zic, abia lvl 16, dar joc în party de 3 și deja am pe fiecare din cei 3 câte 25 de puncte și astfel, pe unii în funcție și de Pictos am câte 5-7 active împreună cu cele 3 echipate. Ca se le activezi, din meniul general unde echipezi Pictos mergi cu săgețile de pe controler pe coloana de Luminas și dai edit, și de acolo le activezi pe care vrei în orice combinație chiar și pe toate dacă ai destule puncte.
    Sper ca m-am făcut înțeles

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. #64 SP
    Stiu, le-am tot combinat in Luminas in fel si chip, am batut cu ele in Endless Tower pana la 9-3 dar doar cu truda si perfect Parry, insa nici vorba sa dau damage peste 1.3 milioane…
    Voi continua, probabil ca fac eu ceva gresit. Iubesc jocul asta, ma obsedeaza!

5. #65 SP
    Inseamna ca nu ai destule lumina points din-alea. Cate ai pe fiecare personaj? Eu ma dusesem inspre 200 prin end game, indeajuns cat sa echipez ce trebuie.

6. #66 SP
    Am 245 pe Maelle, dar acum am realizat ca am fost prost si desi aveam multe Pictos, nu le activasem in Luminas pasive pentru ca mi-a scapat detaliul asta ca trebuie sa dau 4 batai cu ele echipate.

Totusi, vad ca astia care recomanda anumite Pictos pentru OP damage, recomanda unele Pictos de level foarte mic (e.g. level 1,2,4) si totusi cu ele echipate dau 50 milioane damage. Asta sunt suficiente asa de level mic sau exista vreo metoda/requirement sa faci level up la Pictos?

Daca e asa si poti sa demolezi tot cu Pictos de level 3, care mai este rostul acelor Picto Levels? Un Lumina sa zicem de la un Picto de damage care are level 3 sau 4, este mai puternic sau mai slab in functie de level-ul Picto-ului?

7. #67 SP
    Daca alea au level mare inseamna ca iti adauga mai mult la main stats (health, speed, crit, etc.) dar se aplica doar pentru alea 3 main de le echipezi pe tine. La restul nu conteaza nivelul pentru ca nu primesti stat bonuses de la ele oricum. Also, alea de level mic pot fi leveled up pe parcursul jocului, daca gasesti varianta lor de level mare.

8. #68 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Calitatea conteaza nu cantitatea.

Clair Obscur: Expedition 33 Publisher Says Brevity Should Be More of a Virtue in Gaming https://wccftech.com/clair-obscur-ex...tue-in-gaming/

"François Meurisse: From the beginning, we wanted to do an intense and short experience. The first length estimates of the game were closer to 20 hours for the main quest. I think we ended up closer to 30, even 40 hours if you take a bit of time. As a player, there are so many great games out there that I want to experience, and what's important to me is the level of excitement and fun I get from a game, rather than how long it is.

The value that players get from games does not align systematically with the length of the game. For example, one of my favourite games of all time is Inside, which lasts about two hours, but it's one of the most polished and intense experiences – and even life changing for some people."

9. #69 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Daca alea au level mare inseamna ca iti adauga mai mult la main stats (health, speed, crit, etc.) dar se aplica doar pentru alea 3 main de le echipezi pe tine. La restul nu conteaza nivelul pentru ca nu primesti stat bonuses de la ele oricum. Also, alea de level mic pot fi leveled up pe parcursul jocului, daca gasesti varianta lor de level mare.
    Am gasit 3 dracii de Pictos care (nu ma intreba cum) odata transformate in Luminas, mi-au crescut max dps pe Maelle de la 1 milion la 15 milioane, ma duc in Endless Tower unde ma blocasem la 9-2 si arunc cu chistoace in ei!

10. #70 SP
    Member Syni's Avatar
    Il joc și eu așa încetișor din lipsă de timp, sunt abia lvl 22 și abia la Stone Wave Cliffs. Nu mă grăbesc, bat tot ce mișcă chiar și de 2-3 ori satisfacția este maximă mai ales la Parry urmat apoi de un Counter cinstit scormonesc fiecare colțișor … Nu am crezut vreodată ca la aproape 50 de anișori ma mai pot bucura așa de tare de un joc pe ture .
    O mica problemuță cu el ar fi ca pur și simplu nu țin minte locația NPC-urilor pentru questurile secundare (sper ca nu este spoiler, dar știu ca la unu i-am dat o ciupercă parcă și apoi mi-a zis să revin mai târziu. Am uitat unde era) Puteau și ei puțin să ne ajute cu asta măcar la nivelul din Lies of Pi, un semn pe zonă ceva acolo…

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. #71 SP
    Member codpin's Avatar
    E superb jocul! Nu sunt fan genul asta de joc, ba chiar am ocolit toata viata mea genul asta.

Dar jocul asta, de la povestea intriganta, coloana sonora excelenta (ma simt ca la un concert) si modul in care au reusit sa faca un turn based combat fun (cu dodge si parry) e absolut fenomen.

Il joc incet, savurez fiecare minut si explorez fiecare coltisor. Sunt lvl 12 cred dar deja sikt ca o sa bag zeci de ore in jocul asta. De mult nu am mai fost asa impresionat de joc.

Multumesc celor care ati activat pe thread si mi-ati crescut hype-ul!

12. #72 SP
    Member tudort's Avatar
    E goty sigur jocul. Are prea multe recenzii pozitive și a dat o palmă puternică peste fața celor din industrie care țin în frâu creativitatea în goana după bani. E dovada vie că se poate face un joc minunat cu oameni talentați și o echipă restrânsă. Și colac peste pupăză, la un preț super decent. A fost 40 euro la lansare. Pentru aproximativ 200 lei , livrează ce unele jocuri de 400_500 nu o fac. Ne-a restaurat speranța în ceea ce înseamnă gaming adevărat.

https://youtu.be/LjAJdnVCViY?si=idTJf-3bmySawNsq

13. #73 SP
    M-a chinuit jumatate de joc mizeria aia de sarpe Serpenphare, dar s-a intors nenea' la el la level 95 si cu 25 de milioane damage si l-am vindecat de sinuzita!
    Cred ca maine ma duc dupa Simon, probabil ca nu dau destul DPS inca, dar nu ma deranjeaza sa le invat schemele de Parry!

14. #74 SP
    sa le invat schemele de Parry
    La Simon? Good luck my friend

15. #75 SP
    Ai avut dreptate, este brutal, no way sa poti bloca tot!
    Singurul Parry pe care am reusit sa-l fac (si a fost necesar) in faza a 2-a a fost primul 1-2 1-2 1-2 1-2, ca sa pot supravietui cu buff pe mine pentru a 2-a runda de Last Chance + Stendhal si la revedere!
    Attached Images Attached Images clair-obscur_-expedition-33-2025-05-29-13-56-09.png

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4