L-am jucat vreo 20 de ore pana acum si mi se pare fantastic. Au renuntat la open world in favoarea unui hub restrans, mult mai dens. Desi lumea e o singura strada dintr-un oras, fiecare cladire are un scop, fiecare NPC e animat individual cu gesturi si mimica diferite, ceea ce il face sa se simta realist si memorabil. Combatul e o combinatie intre Genshin Impact si Bayonetta, foarte antrenant fi ridicol de flashy.
Daca mai e cineva care sta pe ganduri pentru ca e gatcha game, il recomand cu toata increderea. Paradoxal, cred ca sa il joci gratuit e cea mai buna experienta. Cand joci F2P poti intra si 10 minute intr-o zi si simti ca ai progresat putin si ai devenit mai puternic, dar senzatia asta se termina dupa ce ti-ai evoluat echipa suficient pentru tot contentul. Cei care cumpara microtranzactii doar isi distrug singuri una dintre partile bune ale jocului - character progression si resource management.
Singurul lucru care ma deranjeaza e voice actingul ingrozitor in engleza. Pentru japoneza au angajat actori calumea care au mai jucat la viata lor, spre deosebire de engleza unde pare ca au luat cele mai pitigaiate fete de pe fiver. Il tin in japoneza si ma chinui sa citesc toate replicile, alta varianta decenta nu exista.
Bookmarks