Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: Reanimal

1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

Reanimal

Quote Originally Posted by THQ Nordic
    A brother & sister go through hell to rescue their friends in this terrifying horror adventure. Either solo or in local and online co-op, use your wits to survive and escape this twisted island.

A new dread-filled tale from Tarsier Studios, the creators of Little Nightmares I & II - coming soon to PC, PlayStation 5, and Xbox Series X|S. Wishlist now!
    Attached Images Attached Images reanimal_2024_08-20-24_015-1024x576.jpg

2. #2 SP
    Manager paul's Avatar
    PS5, XS, Switch 2, PC (Steam).
    Q1 2026.

Gameplay trailer:

Collector's Edition trailer:

3. #3 SP
    Manager paul's Avatar
    PC demo diponibil acum:

4. #4 SP
    Manager paul's Avatar
    Demo disponibil acum pe PS5 si XS.

Lansare in 13 februarie 2026:

5. #5 SP
    Manager paul's Avatar
    Metacritic:
    - 80 - PS5
    - 83 - XSX
    - 83 - Switch 2
    - 81 - PC

OpenCritic:
    - 81

Recenzii video:
    GameSpot:

GamingBolt:

Nintendo Life:

6. #6 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    L-a precomandat cineva de la jocurinoi.ro? Azi ar fi data lansării, dar nu am primit nimic cum ca s-ar livra.

7. #7 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Ma uit acum la gameplay și nu imi vine să cred ca mi-a scăpat de pe radar, habar nu aveam ca apare, arata fenomenal!
    Gabi l-ai primit deja, il joci? Aștept cu nerăbdare păreri, îl cumpăr și eu dupa săptămână de vacanța a copiilor!

8. #8 SP
    Nu l-am primit. Abia ieri l-a ridicat curierul de la ei.
    Arată bine si se simte ca e făcut de aceeași oameni care au lucrat la Little Nightmares 1 si 2. Am încercat demo si pare a fi fain, dar ma tem ca va fi foarte scurt.

9. #9 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    L-am jucat si terminat eu, e asa pe reteta Little Nightmare, f'ed up story, straniu rau si te lasă cu întrebări. L-am terminat intro singura sedinta, poate un 5-6 ore jucat incet fara nici cea mai mica graba si cu pauza de bucatarie, pepsi, telefon. A fost okay dar parca asa cum imi aduc aminte mi-a placut mai mult LN 2.

Anul trecut la ceva showcase-uri, cred ca poate la ceva prezentare Xbox a fost anuntat un joculet ce aduce se aseamana putin la stil, tot un 2.5D dar parca personajul avea si o arma la un moment dat, nu stiti cum ii zice? Eu am uitat titlul dar imi plac jocurile in genul, acum astept Planet of Lana 2

10. #10 SP
    Mda... Atmosferă este (deși te mai saturi de atâta întuneric), sunet bun este, cateva "setpieces" bune avem, dar e mult mult prea scurt pt un joc de 40€. De gameplay n-am ce sa zic, doar că nu e cine știe ce. Cine a jucat Little Nightmares știe la ce sa se aștepte, desi ăla măcar avea cate un puzzle ici colo. Aici nimic. PS5-ul zice ca am jucat 4 ore, dar cred ca rotunjește in sus. Într-adevăr n-am găsit toate collectibles că poate mai scoteam vreo juma de oră de cautat prin colțișoare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks