Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 30

Thread: Split Fiction

1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

Split Fiction

Quote Originally Posted by Electronic Arts
    Split Fiction is an action adventure game that pushes the boundaries of the co-op genre further than ever.

Developed by Hazelight Studios, the imaginative minds behind the 2021 Game of the Year winner with more than 20 million units sold worldwide, It Takes Two, comes a unique co-op action-adventure split-screen game where players will jump between sci-fi and fantasy worlds.

With a wide range of ever-changing abilities, players will take on the roles of Mio and Zoe as they work together to take back their creative legacies and discover the power of an unexpected friendship.

PS5, XS, PC (Steam).
    6 martie 2025.
    Attached Images Attached Images split-fiction-ann_12-12-24-768x432.jpg

2. #2 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pe mine tipu asta m-a cucerit de la A Way Out, deci pre-orded 100%

Jocul pare demential si pare ca au implementat foarte multe genuri de jocuri

3. #3 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    It Takes Two a fost o capodopera cum nu credeam ca voi juca vreodata, eu i-as face preorder si la $200 fara sa stau pe ganduri.

4. #4 SP
    Manager paul's Avatar
    Co-op gameplay:

5. #5 SP
    Manager paul's Avatar
    Story trailer:

6. #6 SP
    Manager paul's Avatar
    Previews:

7. #7 SP
    Manager paul's Avatar
    Jocul are Friend's Pass, dar de data aceasta e cross-platform:

8. #8 SP
    Inca putin

9. #9 SP
    Inca 2 zile

10. #10 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    I-am dat si eu precomanda azi, pare ca o sa ajunga maine, abia astept.
    Am un coleg care deja il joaca, l-a primit devreme ca a lucrat la el acum niste timp, a zis ca e fenomenal (si, desi probabil e subiectiv, tot il cred )

11. #11 SP
    Member Cristache07's Avatar
    E si sofa co-op? Adica offline cu 2 manete?

12. #12 SP
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    E si sofa co-op? Adica offline cu 2 manete?
    Da, este, la fel ca jocurile lor anterioare

Quote Originally Posted by Gary_Garcia View Post
    I think the game is very cool. The only thing I don't like about the game is the split screen. Because I personally get confused and can't focus on my character. But the game will probably be very cool.
    Will it be available on the ps4?
    No, the game will be out only for the current gen consoles and PC, no previous gen like PS4 and Xbox One.

13. #13 SP
    Manager paul's Avatar
    Metacritic:
    - 91 - PS5
    - 93 - XSX
    - 92 - PC

OpenCritic:
    - 90

Recenzii video:
    IGN:

SkillUp:

GamingBolt:

Eurogamer:

14. #14 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Daca i-au dat toti terminatii de critici antisociali nota 9, inseamna ca e joc de 11 garantat.
    I-auzi aici de la Eurogamer
    Fantastic from start to finish, Split Fiction is one of the most inventive and joyful co-op games to date, and a testament to the power of human imagination.
    Concluzia? 4 din 5

Nu citesc mai mult ca oricum am precomanda, eram doar curios de receptie. Have fun with your loved ones everyone!

15. #15 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar

16. #16 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Split Fiction Director Reacts to Your Comments

17. #17 SP
    Am bagat aseara vreo 2 ore - e minunat, deja m-a impresionat la unele mecanici cat de bine sunt facute si gandite. Il vad cel putin la fel de bun ca It Takes Two desi acolo imi placea mai mult dinamica dintre cele doua personaje dpdv story. Also grafic arata cam outdated, in afara de unele detalii daca te uiti asa din avion pare a joc de PS4.

18. #18 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Nota 10 de la Gamespot

19. #19 SP
    L-am terminat ieri - o capodopera fara indoiala, ultimul nivel este absolut mindbending, daca vi se pare ca jocul a fost creativ pana atunci pai sa vedeti finalul, eu am ramas socat de realizare. Cumva stiam exact la ce sa ma astept de la joc dar tot a reusit sa ma surprinda la tot pasul - mult mai lung decat mi-l imaginam (daca il incheiau pe la 60-70% as fi fost perfect multumit dar nu, oamenii s-au dus si mai departe) si in continuare sunt uimit de cat de repede abandoneaza mecanicile, practic joci maxim 10 minute cu ele apoi gata, urmatoarea mecanica, nu ne mai pasa de asta, s-a invechit, never to be seen before. Nu zic, sunt unele care se repeta dar asta pentru ca ori sunt "meta", ori reapar dar ambalate cu totul diferit si in cu totul alt context deci sunt practic fresh.

Pentru mine reuseste ceva ce credeam imposibil si anume sa fie mai bun ca It Takes Two, am doar doua "plangeri" (dar care sunt FOARTE MICI in ansamblul lucrurilor): grafica e cam outdated, se vede mai ales in texturi si in efectele speciale, iar uneori jocul are probleme de vizibilitate, nu ti-e clar care personaj e ala controlat de tine sau nu se vad elemente importante de UI pentru ca se suprapun multe culori si efecte, prietena mea isi "pierdea" des personajul pentru ca efectiv erau momente in 2D sau cand personajele erau mici si nu-ti dadeai seama care e al tau.

Also jocul e deosebit de accesibil si permisiv, mi s-a parut doza perfecta de dificultate ca pana si un "neinitiat" in gaming sa se simta ok si chiar daca unele momente sunt mai dificile, mai ales alea in care trebuie luate decizii contra cronometru si de precizie, jocul are checkpoint-uri foarte dese astfel incat sa nu rejoci bucati mari din nivel... ba chiar uneori muream si ne trezeam mai in fata

All in all e GOTY pentru mine si nu cred ca o sa se schimbe asta pana la finalul anului. M-a lasat cu o foame incredibila de "mai mult" si deja numar zilele pana la urmatorul proiect Hazelight (also fun fact la additional design in credits, lead-ul de acolo is my current boss )

20. #20 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Deci dacă nu am o persoană anume cu care as putea sa joc jocul ăsta, pot găsi online din meniul jocului pe cineva în aceași situație ca și mine?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast