Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 32 of 32

Thread: Split Fiction

1. #21 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Deci dacă nu am o persoană anume cu care as putea sa joc jocul ăsta, pot găsi online din meniul jocului pe cineva în aceași situație ca și mine?
    Din pacate nu. Si eu mi-as fi dorit sa gasesc pe cineva random ori de cate ori intru in joc, doar sa-l termin si sa vad povestea.
    Eu il joc cu sotia si cu fetita, dar timpul este foarte limitat mai ales pentru ele "teme, scoala, parc, mancare, etc" si de cand l-am achizitionat am doar 3 ore in el si nu prea vad cand o sa mai reusim sa intram cel putin o ora . Dar asta e, e acolo instalat...poate candva il duc la capat

2. #22 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Am si eu 2 intrebari de noob:
    1. In gameplay este mereu split screen imaginea chiar daca joci cu un prieten online, sau am optiunea sa vad doar ecranul meu?
    2. Este suficient sa cumpar doar eu jocul ca sa pot juca cu un amic caruia ii dau invite, sau trebuie sa il aiba si el?

Multumesc!

3. #23 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    1. Da - asa a fost si la cele 2 jocuri anterioare - vezi mereu ce face celalalt si el vede mereu ce faci tu - mai putin in cinematics-uri. E putin ciudat tocmai pentru ca te cam chiorasti in jumatate de ecran, dar intra nostalgia si te simti iar copil, cand stateai in fata TV-ului cu un prieten, fiecare cate un controller d-ala patratos in maini si va jucati, radeati, trageati de cabluri si va traiati copilaria
    2. Da, e suficient sa ai tu jocul si cealalta persoana poate downloada friend mode care e free si intra in jocul tau - sau viceversa.

4. #24 SP
    Nice, am jucat A Way Out, dar am si It Takes Two pe lista si cu siguranta si asta. E greu cu timpul de sincronizare, dar n-as vrea sa ratez experienta.

5. #25 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Nici eu n-am jucat It takes Two desi il am de vreo 2 ani. Da-mi de veste Xander daca n-ai cu cine.

6. #26 SP
    Cristi, incercam, de obicei undeva prin vara imi fac clear la backlog-ul adunat peste an, keep in touch!

7. #27 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Am si eu 2 intrebari de noob:
    1. In gameplay este mereu split screen imaginea chiar daca joci cu un prieten online, sau am optiunea sa vad doar ecranul meu?
    2. Este suficient sa cumpar doar eu jocul ca sa pot juca cu un amic caruia ii dau invite, sau trebuie sa il aiba si el?

Multumesc!
    Legat de prima parte, sunt si unele momente de gameplay unde aveti ecranul comun, dar da, cum zice Razvan, majoritatea timpului e petrecut in split-screen, dar asta si pentru ca trebuie sa va sincronizati actiunile foarte des deci e important sa vezi exact ce face celalalt jucator. Also, fara sa spoilez prea mult, pana si split-ul ala e folosit ca mecanica de joc at some point intr-un mod in care nu inteleg tehnic cum a fost posibil

8. #28 SP
    Manager paul's Avatar
    Jocul s-a vandut in 2 milioane unitati in 1 saptamana:

9. #29 SP
    Member ymess's Avatar
    Am jucat aproximativ 12 ore si inca nu l-am terminat.

N-am mai vazut un joc cu asemenea atentie la detalii, mecanici noi la fiecare nivel. E un efort din partea developerului absolut colosal, au muncit enorm pentru niste mecanici de gameplay pe care le parcurgi in doua minute de joc.

E incredibil ca o echipa medie (cred ca is maxim 80 de oameni) au facut un joc atat de bun, atat de repede (cred ca au stat maxim 3 ani).

Capitalistic vorbind, multe mecanici si nivele nu aveau nicio justificare, si totusi sunt acolo, e un joc facut jos palaria.

E un middle finger al lui Joseph Fares pentru restul indsutriei, absolut genial din punctul meu de vedere

10. #30 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    2 Milioane de unitati vandute inseamna defapt 4 milioane de jucatori. Foarte bine, bravo lor!

---------- Post added 17-03-2025 at 14:51 ----------

Interview: Joseph Fares reacts to Split Fiction's GOTY-level review scores | Friends Per Second #64

Inca nu l-am ascultat, dar SkillUp spunea ca e cel mai bun interviu facut de el pana acum .

11. #31 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E interesat cineva sa jucam azi si/sau in timpul saptamanii, pe seara? Am eu jocul, deci cine vrea sa jucam, trebuie doar sa downloadeze din store jocul free - pe ce platforma doreste.

12. #32 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Sunt interesat de joc, in timpul saptamanii am timp pe parcursul zilei sau seara dupa ora 23

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2