Corect, compresorul este excelent. Daca este destul de puternic se poate sa nu fie necesar desfacerea consolei. Atentie !!! folosit incorect, poate deteriora ventilatoarele.
Corect, compresorul este excelent. Daca este destul de puternic se poate sa nu fie necesar desfacerea consolei. Atentie !!! folosit incorect, poate deteriora ventilatoarele.
Si eu am mari probleme cu praful. Mi-am luat si filtru de aer dar nu stiu cat efect are. Ma innebuneste cat de reperde se depunde praful pe orice. PCul il mai deschid din cand in cand ca sa il curat. Dar cu consolele e mai dificil, nu le pot deschide, cel putin nu fara a pierde garantia.
Am pierdut cred cel putin o placa de baza si o placa video din cauza combinatiei praf+caldura. Tehnologia a mai evoluat, am o carcasa f aerisita acum(A+ El Diablo). Ma gandesc ca o solutie ar fi un mod de carcasa pt console, ceva cu grilaj poate si usor de deschis pt curatare.
Am si eu perie din aia pt curatat praful dar o buna parte din el revine in atmosfera si apoi se redepune.
Mai folosesc si spray din ala cu aer comprimat, aceasi problema.
Bookmarks