Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 26 of 26

Thread: Six ways to kill your console

1. #21 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Corect, compresorul este excelent. Daca este destul de puternic se poate sa nu fie necesar desfacerea consolei. Atentie !!! folosit incorect, poate deteriora ventilatoarele.

2. #22 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    Corect, compresorul este excelent. Daca este destul de puternic se poate sa nu fie necesar desfacerea consolei. Atentie !!! folosit incorect, poate deteriora ventilatoarele.
    Se evita problema tinind ventilatorul in momentul curatarii.

3. #23 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Si eu am mari probleme cu praful. Mi-am luat si filtru de aer dar nu stiu cat efect are. Ma innebuneste cat de reperde se depunde praful pe orice. PCul il mai deschid din cand in cand ca sa il curat. Dar cu consolele e mai dificil, nu le pot deschide, cel putin nu fara a pierde garantia.
    Am pierdut cred cel putin o placa de baza si o placa video din cauza combinatiei praf+caldura. Tehnologia a mai evoluat, am o carcasa f aerisita acum(A+ El Diablo). Ma gandesc ca o solutie ar fi un mod de carcasa pt console, ceva cu grilaj poate si usor de deschis pt curatare.
    Am si eu perie din aia pt curatat praful dar o buna parte din el revine in atmosfera si apoi se redepune.
    Mai folosesc si spray din ala cu aer comprimat, aceasi problema.

4. #24 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Se evita problema tinind ventilatorul in momentul curatarii.
    Da man, exact, dar asta necesita desfacerea consolei. Ma refeream la "suflarea" consolei fara a fi dezmembrata, nu am fost explicit. Oricum, compresorul ramane cea mai buna solutie.

5. #25 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    Oricum, compresorul ramane cea mai buna solutie.
    Asta asa este, e solutia numarul 1 ca eficienta in curatarea prafului.

6. #26 SP
    Member al3xultimate's Avatar
    Quote Originally Posted by Dasani View Post
    eu prefer sa aspir praful pe unde are aerisiri consola iar controllerele le curat cu periuta de dinti
    sau de wc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2