Nu merge edit.. dar am fost sunat si eu. Maine la 10 in fata la mg parca.. sau 10.30.. o sa fiu acolo de la 10 oricum
Pana la urma, ne mai intalnim inainte?
M-au sunat si pe mine. La 10:30. Ne intalnim la 10 in fata la media galaxy? cum ne recunoastem?
si eu am fost invitat
pe mine ma puteti recunoaste dupa haine voia avea un o geaca neagra cu pantaloni negri si par lung prins in coada
ahh, sekhemet, sa imi amintesc sa iti aduc ala pentru xbox...
Well... eu o sa fiu... euNu am idee cu ce o sa fiu imbracat. Eu imi las nr de tel si daca vreti ma sunati si ma folositi ca reper... I dunno... oricum:
o723.6o5.743 - Horia - trickz
si pe mine m au sunat ...la 12 noaptea....au probleme cu capul saracii...oricum nu ma pot prezenta
Ii asteptam pe cei care participa de pe forum sa se intoarca victoriosi !
Hai baietii !![]()
Well, back from the show. A fost foarte placut. Jucatori buni si adrenalina
Mi s-a parut putin stupid ca desi televizoarele erau hd-ready, ps3-urile erau conectate prin scart.
Am iesit pe locul 2, la diferenta de 2 fraguri. Inainte de semifinale, am avut parte de un concert "Blac Magic".
Poze mai jos:
Bv alalalt, bun si locul 2
Apropo care esti tu? tipul din a 3-a poza, part2(de la stanga la dreapta), care sta pe scaun?
Ca tu ziceai ceva de trening negru. Iar cel cu barba mi se pare ca e tipul nou de la Ubi, e?![]()
Foarte prost organizat. TV-urile alea se vedeau execrabil, mai putin acel Samsung, primul din stanga.
Again, felicitari!
Am cunoscut oameni noi, m'am jucat si mi'am luat bataieAm avut "bulanul" sa pic la acel Samsung, primul display si posibil sa fi contribuit si asta la epic failul meu. Sau poate nu...
Evenimentul a inceput ciudat, cu o intarziere mai mica sau mai mare. Se citesc listele, se face prezenta si intra "pe teren" prima serie. Jocul merge pana la ultima, dupa care avem ceva muzica live. Felicitari celor ce au reprezentat consolegames cu atata talent. Felicitari tuturor DAAAAAAAAR nu felicit Media Galaxy pentru setupul tv'urilor (cum sa nu poti sa pui un amarat de cablu hdmi...) si pentru cele "24h inainte" in care nu am fost sunati
P.s. 1.Bobby, de ce nu raspunzi la telefon si 2.MonkY, scuze daca te'am trezit dar intelesesem ca vine Bobby sa ne pozeze si nu ajungea... si nu ajungea... si nu ajungea...![]()
Bookmarks