Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 9 FirstFirst ... 6 7 8 9 LastLast
Results 141 to 160 of 169

Thread: Bulletstorm

1. #141 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...bug de 2 lei! (și nu-i prima dată c�nd �l �nt�lnesc) - imediat termină encoder-ul și-l uploadez pe tube.

*pentru cine n-a jucat jocul: Ishi nu trebuia să stea acolo, ci trebuia să vină �n capăt și să tragă �n placă, improviz�nd o punte. El s-a blocat acolo...pe lemnu' ăla. Oribil - mai oribil e că acolo s-a si salvat automat, deci...restart chapter. Nu-i o problema asta...dar totuși, wtf?

2. #142 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar

3. #143 SP
    ...era cazul:

Golden Idol
    Perform every Single Player Skillshot in the game

4. #144 SP
    ...băăăă! Ce harababură totală e �n Anarhy Mode - parcă totul a fost făcut �ntr-o repezeală.

De ce știam eu că există și un Versus Mode?

Anahry Mode = Horde Mode nesincronizat...neoptimizat...ne...whatever.

După părerea mea, �n momentul �n care ai dat leash pe unu...trebuia să fie un [timegap] de 3-4 secunde (să poți face ceva - ca �n SP)...nu imediat cum dă altul leash să ți-l "fure" din față. Automat se pierd skillshot-urile și automat pierde toată echipa, no unde-i logica?

Eu am totul pregătit...�i dau leash...și c�nd să fac ceva...hopa...mi-l ia unu din echipă și �n loc să fac 500+ face el 10+. Oribil.

Anarchy Master
    Achieve a score of at least 50,000 as a team in Anarchy mode
    ...heh, good luck with that!

Ce nu-mi place iar...modul �n care se calculează contribuția. Total aiurea. Mai bine-și focalizau atenția pe Echo Mode și gata. L-au făcut super simplu. Am făcut 3 stele la toate harțile �n timp ce mă uitam la Familia Bundy...păi asta-i treabă?

Anarhy Mode, după părerea mea = caca maca.

5. #145 SP
    Lv. 10/65 - pfff...2.000.000 XP pentru Lv. 65, mor!

6. #146 SP
    Lv. 20/65

7. #147 SP
    Lv. 30/65

8. #148 SP
    The Bulletstorm Gun Sonata DLC pack includes 2 new Echoes maps - Guns of Stygia and Crash Site within which to creatively dispose of your enemies and climb those leaderboards. You'll also be able to jump online with your friends in 3 brand new Anarchy maps: Hotel Elysium, Villa and Sewers, all of which provide unique and brutal opportunities for you to work together and kill with some skill.
    Bulletstorm Gun Sonata DLC Pack - Xbox.com

• Release date: 4/12/2011
    • Size: 441.48 MB
    • Price: 800
    ...a apărut de c�teva ore. Cel puțin mie așa-mi arată �n joc mesajul

9. #149 SP
    ...ah, am uitat să precizez că DLC-ul a �mpins jocul la 1125

Aseară am ajuns la 49980 - mai aveam un Team Challenge de făcut (Bullet Kick) ceva....super banal și dăm toți 4 �n el și sare peste gard...și �n loc să luăm 500+ am luat 200+ (vertigo)

---------- Post added 14-04-2011 at 09:03 PM ----------

Lv. 40/65

...hai că deja-mi place Anarhy Mode (o echipă bună și totul merge brici!)

10. #150 SP
    @X360

Joacă cineva �n seara asta Bulletstorm (Anarchy Mode)? Dacă da, lasați un mesaj via XBL la RonanN1

Am nevoie de o persoană

11. #151 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    RonanN1 : asa fan inflacarat n-am mai vazut de mult... 8 posturi consecutive in thread-ul asta....

12. #152 SP
    Member maweryck's Avatar
    Ce ma distrezi RonanN1 ca vroiam sa scriu de acum cateva posturi .... Pe threadul asta esti ca in bancul ala in care tu centrezi , tu dai cu capu , tragi la poarta si tot tu aperi
    Man , nu e de rau nu vreau sa fiu interpretat gresit . Din contra, m-ai facut sa ma gandesc sa iau jocul mai repede . Inseamna ca e ceva de capul lui daca tot butonezi la el ( si nici nu e din alea japoneze de joci tu la ele )

LE: Mi-a luat-o RaverX innainte

13. #153 SP
    Eu n-am treabă - postez orice dacă are legătură cu jocul - blog personal

*p.s.

Recomand topicurile Tekken 6 (aria X360), Dead Rising 2 Case West (aria X360), Dead Rising 2 Case Zero (aria X360), Dead Rising 2 (console club)...și mai sunt.

*p.s. 2

Lv. 50/65

14. #154 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Si Lost Planet 2

15. #155 SP
    Lv. 60/65

...uah, �mi explodează capul și ochii - but at least I have my phantom friend
    Attached Images Attached Images 20110416204546.jpg

16. #156 SP
    Member carcru's Avatar
    Ronnie is your daddy !

17. #157 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by carcru View Post
    Ronnie is your daddy !

18. #158 SP
    ...ah, tocmai am aflat că mai urmează un al 2-lea DLC (pentru X360 - habar n-am de PS3/PC). Al 2-lea DLC va include 5 hărți noi: Mean Street, Mini City, Monorail Factory, Rock Quarry și Ulysses și va ridica GS-ul jocului la 1250.

Good stuff.

19. #159 SP
    DONE!
    Attached Images Attached Images 20110417151038.jpg

20. #160 SP
    Oki, eu nu mai �nțeleg nimic. Unde DRACU e al 2-lea dlc de pe Marketplace: Blood Symphony?

Am deschis o discuție cu un prieten despre Bulletstorm și-am ajuns la achievements (să-i dau ceva detalii...). Oki, și mă uit �n lista mea și văd că am 1125 / 1250. Am sărit de pe scaun...cum adică 1125 / 1250?!?!?! - alt dlc?! (cum de l-am ratat). No ce să zic...mă calmez și �ncep să-l caut pentru a-l cumpăra. C�nd colo...surpriză! Nu-l găsesc. ce-i prostia asta?!

M-am uitat pe xbox.com - nimic
    M-am uitat pe xbla marketplace - nimic

...se poate cumpăra doar din joc? (nu-l am la mine - e �mprumutat...evident!)

MOR!

---------- Post added 11-08-2011 at 09:52 PM ----------

Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...ah, tocmai am aflat că mai urmează un al 2-lea DLC (pentru X360 - habar n-am de PS3/PC). Al 2-lea DLC va include 5 hărți noi: Mean Street, Mini City, Monorail Factory, Rock Quarry și Ulysses și va ridica GS-ul jocului la 1250.

Good stuff.
    ...mda - așa-i c�nd se lasă omul pe T�NJALĂ!

Pe xbox.com la add-ons �mi arată 2:
    1. Bulletstorm Gun Sonata DLC Pack (am terminat cu el)
    2. Bulletstorm Online Pass (total altceva)
    Iar pe xbla marketplace:

(revin)

No l-am găsit �ntr-un final pe marketplace - 800 - oricum nu-l pot juca �ncă. Am �mprumutat jocul p�nă saptăm�na viitoare, lol. Poate iar uit de el...

Dar tot nu-s lămurit eu de ce nu apare unde-i și celălalt DLC.

...heh, de nu aveam discuția aia despre joc nu știam de el veci.
    Attached Images Attached Images 20110811221339.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 9 FirstFirst ... 6 7 8 9 LastLast