I, Videogame - Discovery Channel
I, Videogame - Discovery Channel (Episode List)
Ce părere aveți despre acest documentar?
(sample)
***later edit***
(cine vrea torrent cu toate episoadele să-mi dea un PM)
I, Videogame - Discovery Channel
I, Videogame - Discovery Channel (Episode List)
Ce părere aveți despre acest documentar?
(sample)
***later edit***
(cine vrea torrent cu toate episoadele să-mi dea un PM)
Le-am vazut pe Discovery. Foarte tari episoadele, mai ales interviul cu "the creator of Tetris".
Foarte tari, chiar voiam sa le revad.Dar parca erau mai lungi de 9 min cat e pe youtube.
10x
...păi dacă mă lasă șefii, pot să urc un torrent cu toate episoadele (și să-l postez aici) să le downloadați. Hai...o excepție acuma de sărbători, e pentru comunitate
(sau răm�ne varianta cu PM) te-hee!
Am vazut si eu pe Discovery, dar parca erau doar vre-o 4-5 episoade.
P.S. Ronan, daca l-ai luat de pe "site-ul ala unde cred ca tu ai avatar cu niste omuleti alb-negru" nu ti-as recomanda sa il faci public pentru ca tot ce va fi downloadat cu ajutorul lui se va contoriza la ratia ta![]()
Ronan, mai bine sa-ti dea PM doritorii de link catre torente.
Ca sa evitam toate discutiile.
il iau si eu acumnu trebuie link ci www.google.ro -> "i videogame torrents"
salut!
imi poti spune ,te rog frumos,de ce episoadele del documentarul IVIDEOGAME sunt denumite:the mind(mintea);the legs(picioarele),the heart(inima)?
multumesc frumos
multumesc tare mult.sa inteleg ca au denumiot episoadele,intr-un fel metaforic.picioarele,etc.dupa cum demult au evoluat jocurile,nu?
va maio rog cu o intrebare:stie cineva de ce in episodul 5 face referire la matrix,o comparatie sau cam asa ceva?stiti ce vrea sa spuna?
multumesc!
Iata si o continuare la cea din 5 parti I,Videogame
RISE OF VIDEO GAMES LEVEL TWO tot din 5 parti
Desi sunt sigur ca multi dintre voi cunosc emisiunea "I, Videogame" (probabil singura de pe Discovery Science legata de gaming), am zis ca n-ar fi rau sa facem un thread pe tema aceasta. Voi incerca sa pun si episoadele gasite pe youtube (momentan doar episodul 1), insa n-ar fi rau sa comentam pe temele prezente in fiecare episod. Site-ul oficial este I, Videogame - Discovery Channel. Enjoy !
P.S. Daca le gasiti in calitate mai buna, let me know.
total de acord sa discutam despre fiecare tema prezenta (ca doar e un forum ) . La multe thread-uri cu video-uri se posteaza video-ul se da un thanks si atat . Hai la asta sa ne mai spunem si parerile noastre legate de jocul X , consola Y .
Thanks MonkY , super tare ideea. Stiu ca am vazut si eu pe Discovery documentarul asta da credeam ca e un singur "episod" . Tin minte ca discutau despre o gramada de jocuri : Pong , Donkey Kong , Zelda chiar si Leisure Suit Larry si Postal
. Acuma din pacate nu am timp sa ma uit la toate partile da cand ma intorc acasa o sa ma pun frumushel in pat siii ...let the (gaming) science begin !
. Postati cat mai multe episoade va rog
.
19-12-2008, 12:27 PM - http://www.consolegames.ro/forum/f16...3-i-videogame/lol
Aveam eu pe undeva vreo 5 episoade.. da nu ma uitasem decat la un episod pe Discovery, parea foarte interesant.
Bookmarks