Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 20 of 20

Thread: I, Videogame

1. #1 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

I, videogame

I, Videogame - Discovery Channel

I, Videogame - Discovery Channel (Episode List)

Ce părere aveți despre acest documentar?

(sample)

***later edit***

(cine vrea torrent cu toate episoadele să-mi dea un PM)

2. #2 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Le-am vazut pe Discovery. Foarte tari episoadele, mai ales interviul cu "the creator of Tetris".

3. #3 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Foarte tari, chiar voiam sa le revad.Dar parca erau mai lungi de 9 min cat e pe youtube.
    10x

4. #4 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Au 20 de minute dar clipul e doar part 1

5. #5 SP
    ...păi dacă mă lasă șefii, pot să urc un torrent cu toate episoadele (și să-l postez aici) să le downloadați. Hai...o excepție acuma de sărbători, e pentru comunitate

(sau răm�ne varianta cu PM) te-hee!

6. #6 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Am vazut si eu pe Discovery, dar parca erau doar vre-o 4-5 episoade.

P.S. Ronan, daca l-ai luat de pe "site-ul ala unde cred ca tu ai avatar cu niste omuleti alb-negru" nu ti-as recomanda sa il faci public pentru ca tot ce va fi downloadat cu ajutorul lui se va contoriza la ratia ta

7. #7 SP
    ...hehe!

Zombies!

8. #8 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Ronan, mai bine sa-ti dea PM doritorii de link catre torente.
    Ca sa evitam toate discutiile.

9. #9 SP
    Entertainment Analysis level's Avatar
    il iau si eu acum nu trebuie link ci www.google.ro -> "i videogame torrents"

10. #10 SP
    Junior Member rzvc1580's Avatar

i videogame

salut!

imi poti spune ,te rog frumos,de ce episoadele del documentarul IVIDEOGAME sunt denumite:the mind(mintea);the legs(picioarele),the heart(inima)?

multumesc frumos

11. #11 SP
    Quote Originally Posted by rzvc1580 View Post
    salut!

imi poti spune ,te rog frumos,de ce episoadele del documentarul IVIDEOGAME sunt denumite:the mind(mintea);the legs(picioarele),the heart(inima)?

multumesc frumos
    ...că reprezintă ceva constructiv?

Oricum...�n prezent, the heart(inima), lipsește cu desăv�rșire. Totul e rush, rush, rush...money, money, money.

12. #12 SP

jocurile video

multumesc tare mult.sa inteleg ca au denumiot episoadele,intr-un fel metaforic.picioarele,etc.dupa cum demult au evoluat jocurile,nu?

13. #13 SP
    Quote Originally Posted by rzvc1580 View Post
    multumesc tare mult.sa inteleg ca au denumiot episoadele,intr-un fel metaforic.picioarele,etc.dupa cum demult au evoluat jocurile,nu?
    Exact

14. #14 SP

i videogame

va maio rog cu o intrebare:stie cineva de ce in episodul 5 face referire la matrix,o comparatie sau cam asa ceva?stiti ce vrea sa spuna?

multumesc!

15. #15 SP
    raf
    Member raf's Avatar
    Iata si o continuare la cea din 5 parti I,Videogame
    RISE OF VIDEO GAMES LEVEL TWO tot din 5 parti

16. #16 SP
    Admin MonkY's Avatar

I, Videogame

Desi sunt sigur ca multi dintre voi cunosc emisiunea "I, Videogame" (probabil singura de pe Discovery Science legata de gaming), am zis ca n-ar fi rau sa facem un thread pe tema aceasta. Voi incerca sa pun si episoadele gasite pe youtube (momentan doar episodul 1), insa n-ar fi rau sa comentam pe temele prezente in fiecare episod. Site-ul oficial este I, Videogame - Discovery Channel. Enjoy !

P.S. Daca le gasiti in calitate mai buna, let me know.

17. #17 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Desi sunt sigur ca multi dintre voi cunosc emisiunea "I, Videogame" (probabil singura de pe Discovery Science legata de gaming), am zis ca n-ar fi rau sa facem un thread pe tema aceasta. Voi incerca sa pun si episoadele gasite pe youtube (momentan doar episodul 1), insa n-ar fi rau sa comentam pe temele prezente in fiecare episod.
    total de acord sa discutam despre fiecare tema prezenta (ca doar e un forum ) . La multe thread-uri cu video-uri se posteaza video-ul se da un thanks si atat . Hai la asta sa ne mai spunem si parerile noastre legate de jocul X , consola Y .
    Thanks MonkY , super tare ideea . Stiu ca am vazut si eu pe Discovery documentarul asta da credeam ca e un singur "episod" . Tin minte ca discutau despre o gramada de jocuri : Pong , Donkey Kong , Zelda chiar si Leisure Suit Larry si Postal . Acuma din pacate nu am timp sa ma uit la toate partile da cand ma intorc acasa o sa ma pun frumushel in pat siii ...let the (gaming) science begin ! . Postati cat mai multe episoade va rog .

18. #18 SP

19. #19 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Bizar, la search nu l-a gasit. Anyway, e aiurea asezat la Retro... de exp. aseara a fost episodul FPS. Si din cate am vazut, este destul de recent documentata emisiunea, pt. ca erau jocuri destul de noi. O sa le dau un Merge...

20. #20 SP
    Member unlike's Avatar
    Aveam eu pe undeva vreo 5 episoade.. da nu ma uitasem decat la un episod pe Discovery, parea foarte interesant.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.