Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 14 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 269

Thread: Marvel vs. Capcom 3

1. #121 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Hehe l-am usurat eu de o bucata, lol.It's marvel Babeeeehhhhh!

2. #122 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Am primit si eu ieri Special editionul, si am apucat sa joc finally. Cat am stat in training s-au unlock acolo 4 personaje, nu stiu daca mai sunt altele.

Imi place Spencer, dar nu are lvl 3 hyper wtf??
    Nu prea am apucat sa joc cu toate personajele sa imi aleg o echipa, in schimb imi place cum e facut jocul, iar control scheme-ul e chiar ok.

Un lucru nu imi place, la unele misiuni cu assists, ma obliga sa chem assistul intre anumite butoane. El vrea FIX L M P1 H . Comboul mi-a iesit si cu L P1 M H, dar el nu vrea asa. Ce oameni

Mai joc cand ajung diseara de la munca...

3. #123 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Dude nu joci pe PSN?

Lasa aici id-ul daca joci.

4. #124 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Voi cum de il aveti? Eu am facut comanda de pe amazon UK si abia pe 7 martie imi vine lol

5. #125 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar

6. #126 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Cine-l are pe X360 să dea un add la RonanN1 (defapt un mesaj și dau eu add ulterior, că mi-e la max. lista de impostori...erm...prieteni).

7. #127 SP
    PSN: Sw1ngSh0t . Sa nu va asteptati la miracole

Eu l-am preorder de pe amazon.com din US, si a venit cu priority international courier UPS.

8. #128 SP
    Member slabunator's Avatar
    E 25 lire sigilat pe amazon uk. se poate lua prin robert dinu care are thread sticky pe sectiunea de publicitate. cu transport si comision ajunge vreo 150 lei si ajunge in 3 martie parca.

9. #129 SP
    Senior Member Minimize's Avatar

10. #130 SP

Episod special (MvC3) din partea celor de la Level Up Your Game (care se ocupau exclusiv de Tekken 6)

11. #131 SP
    Banned darkpaul13's Avatar

12. #132 SP
    Vroiam si eu sa joc cateva ranked matches la inceput online, pt trofeul ala...OYEA? Sistemul parca e facut de IMUNII aia de la SOUL CALIBUR. Deci nu imi apare lista, nu imi apare nimic, doar da el SEARCHING o ORA, iar apoi daca se intampla ceva, imi zice ca eroare si apoi LOADING PANA IN MENIU FRATE(nuse stie de ce ca doar tot in meniul ala sunt), inca o ora, si apoi repeat. Deci ca sa gasesc vreun meci, stau un an. Sa nu mai zic ca, NU IMI ARATA BARI de lag, nu imi arata nimic. W T F. Am dat peste cativa care aveau cred ca 0 bari, pt ca se misca execrabil. Asta si adaugam ca stau cate o ora la loading, mi s-a taiat instant. Lawl.

13. #133 SP
    Cica sa dai english la languange sau ceva.Au zis Capcom ca incearca sa-l repare.Nu stiu, nu am incercat si probabil nu voi incerca ranked prea mult.Joc ori online cu oameni pe care ii stiu, ori offline.Random online e....random.Chiar e asa de rau onlineu?

14. #134 SP
    Member slabunator's Avatar
    parca in video lui gooteks cu mike ross si nerdjosh ziceau ca net-code-ul ar fii mai bun ca la ssf4

15. #135 SP
    Am jucat pana acum doar cu romani, si bine macar ca intre noi e buna conexiunea.Mi-e frica sa incerc ranked lol.

16. #136 SP
    Vrea cineva un MVC 3 nou sigilat de xbox 360? Am eu de vanzare.

17. #137 SP
    ...băăăăăă! Ce aiurea că nu-s deblocate toate personajele din prima

Of, of! - Ce te faci la un turneu dacă n-ai salvare cu ei deblocați?

18. #138 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...băăăăăă! Ce aiurea că nu-s deblocate toate personajele din prima

Of, of! - Ce te faci la un turneu dacă n-ai salvare cu ei deblocați?
    Ii deblochezi imediat,joci de 2 ori arcade,vreo 2 meciuri online,10 minute in training si gata.

19. #139 SP
    ah, s-a rezolvat - credeam ca e altfel cu deblocatul

Jocul se comportă excelent (online/offline) - sper să mă țină stick-ul

20. #140 SP
    L-am invins pe Ronan cu 10-2

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 14 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast