Hehe l-am usurat eu de o bucata, lol.It's marvel Babeeeehhhhh!
Am primit si eu ieri Special editionul, si am apucat sa joc finally. Cat am stat in training s-au unlock acolo 4 personaje, nu stiu daca mai sunt altele.
Imi place Spencer, dar nu are lvl 3 hyper wtf??
Nu prea am apucat sa joc cu toate personajele sa imi aleg o echipa, in schimb imi place cum e facut jocul, iar control scheme-ul e chiar ok.
Un lucru nu imi place, la unele misiuni cu assists, ma obliga sa chem assistul intre anumite butoane. El vrea FIX L M P1 H . Comboul mi-a iesit si cu L P1 M H, dar el nu vrea asa. Ce oameni
Mai joc cand ajung diseara de la munca...![]()
Voi cum de il aveti? Eu am facut comanda de pe amazon UK si abia pe 7 martie imi vine lol
De aici > http://www.consolegames.ro/forum/f41...-si-originale/
Thx Web!
Cine-l are pe X360 să dea un add la RonanN1(defapt un mesaj și dau eu add ulterior, că mi-e la max. lista de impostori...erm...prieteni).
PSN: Sw1ngSh0t . Sa nu va asteptati la miracole
Eu l-am preorder de pe amazon.com din US, si a venit cu priority international courier UPS.
E 25 lire sigilat pe amazon uk. se poate lua prin robert dinu care are thread sticky pe sectiunea de publicitate. cu transport si comision ajunge vreo 150 lei si ajunge in 3 martie parca.
Episod special (MvC3) din partea celor de la Level Up Your Game (care se ocupau exclusiv de Tekken 6)![]()
Vroiam si eu sa joc cateva ranked matches la inceput online, pt trofeul ala...OYEA? Sistemul parca e facut de IMUNII aia de la SOUL CALIBUR. Deci nu imi apare lista, nu imi apare nimic, doar da el SEARCHING o ORA, iar apoi daca se intampla ceva, imi zice ca eroare si apoi LOADING PANA IN MENIU FRATE(nuse stie de ce ca doar tot in meniul ala sunt), inca o ora, si apoi repeat. Deci ca sa gasesc vreun meci, stau un an. Sa nu mai zic ca, NU IMI ARATA BARI de lag, nu imi arata nimic. W T F. Am dat peste cativa care aveau cred ca 0 bari, pt ca se misca execrabil. Asta si adaugam ca stau cate o ora la loading, mi s-a taiat instant. Lawl.
Cica sa dai english la languange sau ceva.Au zis Capcom ca incearca sa-l repare.Nu stiu, nu am incercat si probabil nu voi incerca ranked prea mult.Joc ori online cu oameni pe care ii stiu, ori offline.Random online e....random.Chiar e asa de rau onlineu?
parca in video lui gooteks cu mike ross si nerdjosh ziceau ca net-code-ul ar fii mai bun ca la ssf4
Am jucat pana acum doar cu romani, si bine macar ca intre noi e buna conexiunea.Mi-e frica sa incerc ranked lol.
...băăăăăă! Ce aiurea că nu-s deblocate toate personajele din prima
Of, of! - Ce te faci la un turneu dacă n-ai salvare cu ei deblocați?![]()
![]()
ah, s-a rezolvat- credeam ca e altfel cu deblocatul
Jocul se comportă excelent (online/offline) - sper să mă țină stick-ul![]()
By RonanN1 in forum Console Club
By AndRewqp in forum Videos
Bookmarks