![]()
P�nă-mi găsesc echipa perfectă....durează- dupa aia np. (sunt un SUPER SUPER HERO FANBOY)
-nu mă pot decine, lol.
IUBESC quote-urile din joc!- mor!
Acolo-s marea majoritate...dacă nu toate!
C�teva selecții:
CAPTAIN AMERICA:
IRON MAN:
- Intro (with Avengers team) – Avengers, assemble!
- Intro – A lot of people look up to me… now I’ll show you why!
- Victory - And that's what makes me a Super Soldier.
- Victory (Iron Man) – And that was for Civil War. (valoare sentimentală)
- Victory (with Avengers team) – The Avengers stand united against any foe.
- Hyper Stars & Stripes – For Freedom! Stars and Stripes!
- Final Justice (Level 3) – FINAL JUSTICE! Here it comes! Fall in!
SENTINEL:
- Intro - Battle mode initiated!
- Intro (Cap) – This armor knows your next move before you do, Steve. (valoare sentimentală)
- Intro (MODOK) – Pfft… you call that tech? I’ll show you tech.
- Intro (with Avengers team) – Avengers, assemble!
SPENCER:
- Intro – Loading battle protocols!
- Intro (X-23, Magneto and likely other mutants) – Mutant entity detected!
...etc!
- Intro (Iron Man) – How much of that suit is bionic?
- Intro (Spider-Man) – You don’t know nothin’ about swingin’. - cum e asta!
![]()
ma alatur si eu clubului de batalie. Nu sunt extraordinar, mai am de invatzat
psn: bokolino99
iceman3098 mai este-simple mode user lol
Pe altcineva nu mai cunosc.
---------- Post added 25-02-2011 at 11:31 PM ----------
Ce aiurea e Simple mode, n-ar trebui să lase așa ceva online(să fie activă doar pe Arcade! ce naiba).
One button combo, mda.
I've got only 1 thing to say: AAAAAAAAAAAAAAARMMMMMMMMMMMM
Am schimbat recent de la Skrull la Spencer in echipa main. Si am observat ca omul are o fixatie cam mare cu bratul ala al lui. E ca in episodu din Dexter's Laboratory, cu : That's all you can saaay, that's all you can saaay.
Vine omu la inceput : BIONIC AAAAARM.
Da omu super: BIONIC AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARM.
Pleaca omu: How could i lose? I got a bionic aaaaarmm.
AAAArm, aaaaaaaarm, etc am ajuns sa visez si noaptea asta ffs
P.s. bokolino n-am apucat sa te adaug dar iti voi da accept maine dimineata.
Ronan,stii din intamplare unde pot sa gasesc un plexiglass top pentru figthstick? Vreau sa imi pun un artwork si trebuie sa pun si ala deasupra.
- ArcadeForge
la ei mi-am comandat un plexi custom si au fost ok.
idem. puteau sa bage caractere mult mai interesante gen Venom, Gambit, Strider, Bison, Rolento, Jedah etc.
�n caz că aveți probleme cu Mission Mode, recomand canalul:
Subscriu la Venom
In alta ordine de idei, Capcom nu dezamageste din nou prin introducerea unui AI ingrozitor de aberant si penibil. Sunt anumite titluri pt profil pe care nu cred ca doar eu le prefer, care se pot obtine doar terminand jocul pe maximum difficulty cu personajul respectiv.
Aici vine impedimentul, AI-ul pe maximum difficulty. Are un stil in asa hal de enervant si aberant, incat nu ai cum sa joci normal, rush bait mindgames whatever, totul este = 0. Si de ce? Pentru ca acest AI cred ca are doua IF-uri in cod. Daca tu nu dai nimic, efectiv sta asa, si vine incet spre tine. Daca dai ceva, sunt 2 cazuri : a) are o miscare cu frame mai mic, o da instant si te sparge cu 1000 hits. b) nu are -> block. Repeat. La infinit. Deasemenea, sta si trage de timp si castiga enorm de des la timp, pentru ca el nu face nimic si daca vrei sa counterezi asta prin turtle si sa il punish pe el, degeaba. Sta acolo in coltul lui si te chip pana se termina timpul.
Este penibil. Cel mai clar se vede asta luand Hulk. Dai H cu super armor, si se vede cum instant da crouch L. Nu dai nimic, nu da nimic. Patetic.
Asa ca pentru cine vrea titluri de finish game on hardest, metoda anti AI este urmatoarea:
1). Timp infinit, eventual si Damage: Highest.
2). Hulk neaparat in echipa
3). Spam Hulk NUMAI cu H S ->combo of choice. Acel super armor trece fix peste penibilitatea de instacounter cu light hit a AI-ului, si si-o ia every time. Pe orice dificultate. Sa joci cu HULK este game breaking pt singleplayer, easy mode si banal.
4). Spam hulk non stop pana la galactus, spam si la galactus pana ramane cu 1 pixel -> switch character of choice, finish game.
5). Send a bag of m _ _ e to Capcom and their AI programmers.
6)...
7) Profit.
Merge si cu santinela.Faci spam H incontinuu (laser beam).Si cand se aproprie S un combo mic in aer,S din nou si dupa o iei de la capat.
---------- Post added 27-02-2011 at 01:21 PM ----------
Vand Arcade stick Hori Real Arcade Pro EX ! Asta daca intereseaza pe cineva un fightstick.
Baieti am nevoie de ajutorul vostru repede!!!
Poate cineva in photoshop sami faca gaurile de la butoane,joystick,start,back si headpohone jack ALBE? Pentru ca o sa fie greu de decupat altfel.Eu nu stiu cum lol
Si daca faci "gauri" in Photoshop, nu cred ca o sa-ti taie imprimanta cu forfecuta ei ascunsa gaurile albe/ negre.
Mda...mai am 3 trofee de luat, din care 1 e greu si 2 imposibile.
Ala greu este cu 320 missions completed. Greu, da incet incet merge.
In schimb sunt doua pe care le mai am:
a) Sa ajung 1st class sau sa ma bat cu cineva cu rankul asta -> imposibil, pt ca pe rank match nu mai gasesc pe nimeni...zero...pun la region Same, si ioc. Fix pix. Deci nu am cum sa joc macar sa incerc sa avansez in rank. Iar daca nu pun Same la region, vin numa d-aia cu 0 bari, imposibil de castigat, deci pa rank. Se adauga ca nici nu vreau sa ma gandesc cat tre sa joci pana la 1st rank considering ca ala primu de pe leaderboard are peste o mie de jocuri jucate si e pe la 8th lord or something. Fmm de sistem online si cu trofeu online.
b) Sa joc contra tuturor personajelor online -> imposibil. 99% din online sunt numai spammeri de dante chunli hulk sentinel. Cine sa joace cu Hsien Ko sau cine stie ce d-astia exotici. Fail maxim. Fmm de sistem online si cu trofeu online.
Concluzia zilei: Fmm de sistem online si cu trofeu online.
That's about it.
By RonanN1 in forum Console Club
By AndRewqp in forum Videos
Bookmarks