Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 14 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 269

Thread: Marvel vs. Capcom 3

1. #161 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar

2. #162 SP
    Member Aquashark's Avatar
    nu e recomandat sa pui "same" la region.. Japan fails at geography

3. #163 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Mda...mai am 3 trofee de luat, din care 1 e greu si 2 imposibile.
    Ala greu este cu 320 missions completed. Greu, da incet incet merge.
    In schimb sunt doua pe care le mai am:

a) Sa ajung 1st class sau sa ma bat cu cineva cu rankul asta -> imposibil, pt ca pe rank match nu mai gasesc pe nimeni...zero...pun la region Same, si ioc. Fix pix. Deci nu am cum sa joc macar sa incerc sa avansez in rank. Iar daca nu pun Same la region, vin numa d-aia cu 0 bari, imposibil de castigat, deci pa rank. Se adauga ca nici nu vreau sa ma gandesc cat tre sa joci pana la 1st rank considering ca ala primu de pe leaderboard are peste o mie de jocuri jucate si e pe la 8th lord or something. Fmm de sistem online si cu trofeu online.

b) Sa joc contra tuturor personajelor online -> imposibil. 99% din online sunt numai spammeri de dante chunli hulk sentinel. Cine sa joace cu Hsien Ko sau cine stie ce d-astia exotici. Fail maxim. Fmm de sistem online si cu trofeu online.

Concluzia zilei: Fmm de sistem online si cu trofeu online.

That's about it.
    Mie la player card-ul ala imi zice Ful Roster will soon be unlocked,deci inseamna ca am jucat cu aproape toti.

4. #164 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Nu va suparati, are cineva un cod de Live pentru 48 H ? As vrea sa joc ceva MvC3 pe net. De altfel, daca vrea cineva sa jucam sa ma anunte!

5. #165 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    E plin netu de siteuri cu coduri de live. De ce nu cauti acolo?

6. #166 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    E plin netu de siteuri cu coduri de live. De ce nu cauti acolo?
    Ca el il vrea moca ...

7. #167 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce Dzeu guys, era la Gameshop Live Gold pt. 12+2 Luni... iesea cam 6 RON pe luna... Dati peste 200 RON pe un joc si nu aveti 6-10 RON pt. multiplayer?

8. #168 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ce Dzeu guys, era la Gameshop Live Gold pt. 12+2 Luni... iesea cam 6 RON pe luna... Dati peste 200 RON pe un joc si nu aveti 6-10 RON pt. multiplayer?
    Pai asta poate vrea si omu' sa faca . Daca e ~ 6 ron / luna , el are nevoie pt. 48h = ~ 20 bani /profit.
    I dunno', i'm just trolling .

9. #169 SP
    Quote Originally Posted by Krusht View Post
    Ca el il vrea moca ...
    Stiu, era un fel delicat de a zice sa nu mai posteze...

10. #170 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    E simplu sa spui asta cand ai un venit propriu si depinzi de banii tai. Avand 16 ani nu am un venit prorpiu si nici nu depind de banii facuti de mine, deci nu-mi permit sa mai dau in fiecare luna bani si pe Live. Cumpar cate 3 luni de Live atunci cand e un joc care chiar merita sa fie jucat.

Nu am cerut decat un cod care se distribuie gratuit ca sa pot juca ceva MvC3 online. Nu fac bisnita, nu-l voi vinde la suprapret si nici nu voi pune la cale un plan nuclear folosindu-ma de el.

Daca e cineva dispus sa-mi trimita unul, ii multumesc. Pentru cine are ceva de obiectat si nu are legatura cu topic-ul, il rog sa-mi trimita PM si-l lamuresc. Multumesc.

11. #171 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Cica a aparut DLC-ul ala free cu Shadowmode. Probabil ca stie toata lumea, eu de ex nu stiam ca e free

12. #172 SP
    rofl in primul meci....fiti atenti, poate il ratati!

---------- Post added 02-03-2011 at 07:51 PM ----------

13. #173 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Mda am testat Shadow modeul sperand si eu pt ceva care chiar merita. ROFL penibil. Este o penibilitate pentru ca , desi au stil cica "anume unic bla bla dat din gura degeaba cu bull****", joaca FIX ca un AI infect. Adica, insta punish cu low L la frame, mii de hits, sta asa la timp. Same ****, different rapper. Patetic.

14. #174 SP
    da, o laba trista.. nici nu ma obosesc cu asa ceva

15. #175 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

CUM E ASTA!

---------- Post added 03-03-2011 at 10:59 PM ----------

Apropo, c�te Openings are jocul? Eu am deblocate 4. Alea-s toate? Că vreau să fac un montaj

16. #176 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Heroes never die!
    Attached Images Attached Images 20110303231841.jpg

17. #177 SP

Haggar > Mayor of Earth.

Respect the PIPE!!!

18. #178 SP
    vand jocul pentru cine e interesat. l-am luat cu 200 RON de la webpredator, il dau cu 150.

19. #179 SP
    Te-ai saturat de el?

20. #180 SP

Sanford "Santhrax" Kelly impartaseste opinia sa despre joc.
    Si IMO afirmatiile sale nu sunt prea departe de adevar.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 14 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast