Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 18 of 29 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 565

Thread: E3 2010

1. #341 SP
    Member justamodel's Avatar
    Conferinta Kinect a fost cumva alaltaieri seara? Si acum o dau inregistrat?
    Sau am inteles eu gresit..

2. #342 SP
    UberDude Honord's Avatar
    asta e '' diferita '' fata de cea de ieri , ceea ce va urma e inca una separat

3. #343 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    asta e '' diferita '' fata de cea de ieri , ceea ce va urma e inca una separat
    i think i`m gonna pass this one . dupa natal o sa mai fie alta conferinta ? sau ma pot culca dupa ora 2 ?

4. #344 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    i think i`m gonna pass this one . dupa natal o sa mai fie alta conferinta ? sau ma pot culca dupa ora 2 ?
    Este ultima, dar o să țină 30 minute- 1 oră...

@Honord Da, urmăresc de c�teva zile să te constr�ng să ți-l iei, nu l-am �nceput că te aștept pe tine...

5. #345 SP
    Senior Member Tekken's Avatar

6. #346 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Sa dea dracu ce senzational e trailer-ul de la Star Wars!!!
    Daca ar arata asa si jocul...pfff...

7. #347 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Conferinta Sony o sa rupa. Baietii trebuie sa anunte doua jocuri Collection remastered pentru PS3, unul probabil o sa fie ICO Collection si al doilea inca nu se stie, eu sper la un Metal Gear Solid Collection, ca tot era countdown-ul ala pe site-ul Konami.

8. #348 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar

9. #349 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Conferinta Sony o sa rupa. Baietii trebuie sa anunte doua jocuri Collection remastered pentru PS3, unul probabil o sa fie ICO Collection si al doilea inca nu se stie, eu sper la un Metal Gear Solid Collection, ca tot era countdown-ul ala pe site-ul Konami.

& shadow of colossus...sper

10. #350 SP
    Pai ala o sa fie din ICO Collection.

11. #351 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    ICO Collection = ICO + Shadow of the Collosus
    Este posibil ca al doilea joc de acest tip sa fie Sly Cooper care va avea suport pentru 3D.

LE: GameSpot a inceput sa transmita, probabil un pre-show. Bleah... merge in frame-uri, cred ca ma uit pe GT, ieri a avut cea mai buna calitate.

12. #352 SP
    Member LeGenD's Avatar
    ma rog...

13. #353 SP
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Este posibil ca al doilea joc de acest tip sa fie Sly Cooper care va avea suport pentru 3D.
    Hope not!

14. #354 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    LE: GameSpot a inceput sa transmita, probabil un pre-show. Bleah... merge in frame-uri, cred ca ma uit pe GT, ieri a avut cea mai buna calitate.
    Nu este pre-show, doar ne arată imagini de acolo cu scena... și eu tot pe GT urmăresc (Muzica de pe fundal este bună)

15. #355 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Pe Gamespot am micsorat ratingul de viteza de la 700k la 400k si nu mai face buffer .Pe canalul de youtube Ign e reluare la cea de ieri de la Microsoft.

16. #356 SP
    Member rockybt18's Avatar
    Conferinta Nintendo e live pe GameTrailers in acest moment. Enjoy!

17. #357 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Saracii... ce de probleme au cei de la Nintendo... se pare ca le interfereaza ceva cu Wiimote-ul... pentru ca nu merge mai nimic. Cel putin la Zelda

18. #358 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Saracii... ce de probleme au cei de la Nintendo... se pare ca le interfereaza ceva cu Wiimote-ul... pentru ca nu merge mai nimic. Cel putin la Zelda
    Mucii oooo... stingeti domne wirelessul in sala ca nu merge sa dau cu arcul!

19. #359 SP
    la muncă bă! urioc's Avatar
    goldeneyeeeeeeee

20. #360 SP
    Member sahara's Avatar
    Donkey Kong :X

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 29 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks