Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 29 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast
Results 361 to 380 of 565

Thread: E3 2010

1. #361 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Donkey Kong County Returns Rulez ! Si Metroid Other M e must have... Kirby arata "special"... e clar, Nintendo nu are treaba/nevoie... sau mai bine zis, nu vrea new hardware, nu vrea HD. Vrea gaming/fun/distractie... Asta pe langa anuntul cu Nintendo 3DS

2. #362 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Donkey Kong County Returns Rulez ! Si Metroid Other M e must have... Kirby arata "special"... e clar, Nintendo nu are treaba/nevoie... sau mai bine zis, nu vrea new hardware, nu vrea HD. Vrea gaming/fun/distractie... Asta pe langa anuntul cu Nintendo 3DS
    stai sa vedem , poate 3ds are grafica peste wii
    hai cu pretu si cu data de lansare

3. #363 SP
    Member sahara's Avatar
    Sa le fi dat si ei pe gratis

4. #364 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Quote Originally Posted by sahara View Post
    Sa le fi dat si ei pe gratis
    eh...

5. #365 SP
    Admin MonkY's Avatar
    3D fara ochelari. Nintendo did it again
    And no, no HD !

6. #366 SP
    Senior Member tray's Avatar
    dati aici , se continua un fel de preview
    http://e3.nintendo.com/
    uitativa ca e gameplay ZELDA

7. #367 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Cam nota 10 pentru nintendo anul asta. Abia astept sa aflu detaliile 3d-ului, ma gandesc ca s-a mers pe aceeasi idee cu nvidia, ochelarii nemaifiind decesari datorita distantei dintre ecrane.
    Bonus pentru blonde si donkey kong

8. #368 SP
    Manager paul's Avatar
    Inca putin si apare poza cu Nintendo 3DS - "It prints money !". lol

Super jocuri, asa dintr-o data un nou Zelda, Donkey Kong, Kirby, GoldenEye 007, Kid Icarus, Metal Gear Solid si altele si altele. Nintendo .

9. #369 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Ma intreb cu o sa fie RE pe tridies

10. #370 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Destul de buna conferinta, au venit cu jocuri noi, iar 3DS pare impresionant. Nota 10 pentru noul handheld, numarul de jocuri pentru el e impresionant, au reusit sa adune cele mai bune francize din istorie pe o singura consola. Nota 1 pentru demoul Zelda. Jocul are potential ( pana la e Zelda si e facut de Nintendo), dar demoul a fost foarte slab. Controlul mi se pare extrem de imprecis, iar lucrurile prezentate nu m-au prea impresionat. Lineup-ul Wii din nou excelent, chiar daca nu sunt toate titluri pe gustul meu. Multe jocuri noi din francize celebre, iar unele arata foarte bine...

11. #371 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu unul astept impresii de la cineva care s-a jucat pe un 3DS... nu de alta, dar e foarte subiectiva chestia... Probabil de aceea au si integrat buton de modificare a efectului 3D.

---------- Post added 15-06-2010 at 08:50 PM ----------

Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Nota 1 pentru demoul Zelda. Jocul are potential ( pana la e Zelda si e facut de Nintendo), dar demoul a fost foarte slab. Controlul mi se pare extrem de imprecis, iar lucrurile prezentate nu m-au prea impresionat.
    Pai s-a vazut de la inceput ca ceva e in neregula, ca interfera... Eu in locul lor opream din start si aduceam senzor bar-ul mai aproape... Insa ei au crezut ca se rezolva si au continuat asa. Pacat. Dar, nu are nicio legatura cu control-ul jocului. Asta este, probleme apar si la case mai mari...

12. #372 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Destul de buna conferinta, au venit cu jocuri noi, iar 3DS pare impresionant. Nota 10 pentru noul handheld, numarul de jocuri pentru el e impresionant, au reusit sa adune cele mai bune francize din istorie pe o singura consola. Nota 1 pentru demoul Zelda. Jocul are potential ( pana la e Zelda si e facut de Nintendo), dar demoul a fost foarte slab. Controlul mi se pare extrem de imprecis, iar lucrurile prezentate nu m-au prea impresionat. Lineup-ul Wii din nou excelent, chiar daca nu sunt toate titluri pe gustul meu. Multe jocuri noi din francize celebre, iar unele arata foarte bine...
    Zelda chiar a fost de nota 1 ! Săracu chinez nu știa ce să mai facă să meargă, zmucea controler-ul și personajul facea altă mișcare...

Apariția sa pe scenă mi-a plăcut foarte mult

13. #373 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Foarte placut impresionat de ce am vazut, alta treaba fata de anul trecut !

Mickey & DK au fost highlights pt. mine

14. #374 SP
    Member Atrium's Avatar
    Chiar pacat cu intamplarea in timpul prezentarii demo-ului noului joc Zelda. Se vedea ca vroiau sa iasa totul bine, la un moment dat s-au resemnat, si au zis, the hell with it. Pacat, multi au asteptat jocul asta si prima impresie a lasat de dorit.

Cum a zis si Monky, eventual sa aduca sensor bar-ul mai aproape, sau sa puna baterii noi. Nu sa incepi sa spui, are there any wireless devices in the room ?? Aaah, hello genius, HELL YES !! Live feed anyone ? lol

15. #375 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Mega lineup la 3DS :

16. #376 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...mai stăm mult după Sony? - nu trebuia să �nceapă?

17. #377 SP
    Junior Member roberto28's Avatar
    sony incepe la 22:00

18. #378 SP
    Member coxanovici's Avatar
    voi pe ce il vedeti?

19. #379 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Zelda chiar a fost de nota 1 ! Săracu chinez nu știa ce să mai facă să meargă, zmucea controler-ul și personajul facea altă mișcare...
    "Saracu chinez" despre care vorbesti este japonez. Mai mult ar trebui sa detina respectul oricarui gamer, numele lui fiind Shigeru Miyamoto. Te rog, retine-l ! Mai ales ca este unul din cei caruia trebuie sa-i multumim ca exista jocurile din ziua de azi (dupa cel mai mare colaps financiar din US) !

---------- Post added 15-06-2010 at 09:44 PM ----------

Hmm, ce Dzeu se intampla, pe YouTube - E3's Channel nu se mai transmite conferinta Sony ?

20. #380 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    "Saracu chinez" despre care vorbesti este japonez. Mai mult ar trebui sa detina respectul oricarui gamer, numele lui fiind Shigeru Miyamoto. Te rog, retine-l ! Mai ales ca este unul din cei caruia trebuie sa-i multumim ca exista jocurile din ziua de azi (dupa cel mai mare colaps financiar din US) !

---------- Post added 15-06-2010 at 09:44 PM ----------

Hmm, ce Dzeu se intampla, pe YouTube - E3's Channel nu se mai transmite conferinta Sony ?
    Got it

Uite aici ne-am uitat noi și se vede perfect Sony(E3)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 29 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks