WTF ? isi da refresh singur site-ul.
Nu pot sa fac cont pe konami. Refresh refresh refresh .....
Au zis ceva de Castlevania ?
---------- Post added 16-06-2010 at 01:45 PM ----------
The Ocarina of Time vine pe Nintendo 3DS![]()
Site-ul lor nu merge. Daca puteti posta cand se lanseaza Castlevania va raman recunoscator.
summary la conferinta E3 2010: Sony Conference Summary :: All Age Gaming
- Gran Turismo 5 Launches November 2nd In The US
- Twisted Metal Announced For PlayStation 3
- Exclusive Dead Space 2 PlayStation 3 SKU Includes PlayStation Move Supported Dead Space Extraction
- GIGATON! Portal 2 Heads To The PlayStation 3 With SteamWorks Enabled
- Sony Reveal PlayStation Plus To Enhance The PlayStation Network
- PlayStation Move Priced $49.99, Launching In September
- Heroes On The Move Brings Your Favourite PlayStation Characters Together
- Sorcery Is The Stand-Out PlayStation Move Demo Of E3
- Sly Cooper Collection Is 100% Official� And 3D To Boot
- Heavy Rain, Amongst Others, Gets PlayStation Move Support
- Killzone 3 Launching February, Will Support 3D & PlayStation Move
- inFamous 2 Trailer Is As Bad-Ass As You�d Expect
- Gran Turismo 5 Trailer Causes A Tear Or Two
http://press.nintendo.com/E32010/ User: golin Pass: harris
http://www.consolegames.ro/forum/att...s-3ds_list.png
Eu am incercat user name: guest si pass: nintendo si a mers(a mers de cateva ori si pe la alte site-uri cu formula bazata pe logica aceea lol).
Oricum un lucru este sigur Nintendo a facuto din nou cu 3DS, tipii astia nu se joaca cu jocuriile lol.
Sony mi sa parut penibil cu Move-ul lor, daca nu l-ar fii introdus ca ceva nou inovativ nu as zice nimic, dar se laudau de parca acuma au inventat conceptul..... macar Xbox cu natal-ul lor desi tot bazat pe miscare a fost ceva putin diferit si nici nu si-au dat aiere.
La E3-ul acesta as zice ca a fost asa: Nintendo>MS>Sony (care cu exceptia Twisted Metal a fost dezamagitor).
Edit: Dar numai stiu ce sa cred Dead Space 2 la conferinta Sony au spus ca o sa fie exclusiv PS3 acuma ma uit pe net si sunt trecute toate 3 consolele wtf ?
a face spectacol =/= cu a-si da aere ...
PS: scuze de "i"-ul din postul anterior.A-și da (sau a-și lua) aere = a lua o atitudine de superioritate; a se �ng�mfa, a se făli. [Pl.: (�n expr.) aere]
Mersi ca m-ai lamurit imi faceam griji umpic cu jocu acela lol.
Eu chiar nu inteleg ce vreti sa obtineti, la fanboy ma refer. Macar RonanN1 a avut bunul simt si a recunoscut ca Microsoft e un *** si ca Sony a rulat.Eu nu inteleg cum poate cineva sa spuna ca circul pe care l-au facut Microsoft inainte de conferinta lor cu ritualul ala tribal primitiv este extraordinar. Baietii au cazut de la statutul de competitori seriosi cu Sony, la egalitate chiar anul trecut, direct in categoria "mai rau de atat nu se poate". Circul ala a fost cea mai penibila prezentare pentru un produs digital vizionat de mine pana acum. Totusi a fost fun sa ma uit pe GT la circus si in paralel pe Gamespot la Killzone 3 demo.
![]()
istrategie, credeam ca citesc un post inteligent, lipsit de remarci fanboyistice. Incepusei bine, dar din pacate m-am inselat...
Un lucru e cert insa, asa cum a spus si Butler, toti avem de castigat datorita competitiei.
Bookmarks