Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 29 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 ... LastLast
Results 481 to 500 of 565

Thread: E3 2010

1. #481 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    WTF ? isi da refresh singur site-ul.

2. #482 SP
    Member angellicus's Avatar
    dap asa si la mine

3. #483 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Nu pot sa fac cont pe konami. Refresh refresh refresh .....
    Au zis ceva de Castlevania ?

---------- Post added 16-06-2010 at 01:45 PM ----------

The Ocarina of Time vine pe Nintendo 3DS

4. #484 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Site-ul lor nu merge. Daca puteti posta cand se lanseaza Castlevania va raman recunoscator.

5. #485 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

Cea mai buna parte din conferinta Sony .lol

6. #486 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Ce a prezentat Sony .. sumar , asa ?

7. #487 SP
    Member angellicus's Avatar

8. #488 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    • Gran Turismo 5 Launches November 2nd In The US
    • Twisted Metal Announced For PlayStation 3
    • Exclusive Dead Space 2 PlayStation 3 SKU Includes PlayStation Move Supported Dead Space Extraction
    • GIGATON! Portal 2 Heads To The PlayStation 3 With SteamWorks Enabled
    • Sony Reveal PlayStation Plus To Enhance The PlayStation Network
    • PlayStation Move Priced $49.99, Launching In September
    • Heroes On The Move Brings Your Favourite PlayStation Characters Together
    • Sorcery Is The Stand-Out PlayStation Move Demo Of E3
    • Sly Cooper Collection Is 100% Official� And 3D To Boot
    • Heavy Rain, Amongst Others, Gets PlayStation Move Support
    • Killzone 3 Launching February, Will Support 3D & PlayStation Move
    • inFamous 2 Trailer Is As Bad-Ass As You�d Expect
    • Gran Turismo 5 Trailer Causes A Tear Or Two

9. #489 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

10. #490 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    that 3ds shall be mine !!

11. #491 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Eu am incercat user name: guest si pass: nintendo si a mers (a mers de cateva ori si pe la alte site-uri cu formula bazata pe logica aceea lol).

Oricum un lucru este sigur Nintendo a facuto din nou cu 3DS, tipii astia nu se joaca cu jocuriile lol.

Sony mi sa parut penibil cu Move-ul lor, daca nu l-ar fii introdus ca ceva nou inovativ nu as zice nimic, dar se laudau de parca acuma au inventat conceptul..... macar Xbox cu natal-ul lor desi tot bazat pe miscare a fost ceva putin diferit si nici nu si-au dat aiere.

La E3-ul acesta as zice ca a fost asa: Nintendo>MS>Sony (care cu exceptia Twisted Metal a fost dezamagitor).

Edit: Dar numai stiu ce sa cred Dead Space 2 la conferinta Sony au spus ca o sa fie exclusiv PS3 acuma ma uit pe net si sunt trecute toate 3 consolele wtf ?

12. #492 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Strike105X View Post
    E
    dar se laudau de parca acuma au inventat conceptul..... macar Xbox cu natal-ul lor desi tot bazat pe miscare a fost ceva putin diferit si nici nu si-au dat aiere.

Aici ai dreptate, Sony a inventat conceptul respectiv acum 5 ani

MS nu si-a dat aere?!?!?!? ))) Poate ai ratat lansarea cu Cirque de Soleil, elefanti, una alta

13. #493 SP
    Quote Originally Posted by Strike105X View Post

Edit: Dar numai stiu ce sa cred Dead Space 2 la conferinta Sony au spus ca o sa fie exclusiv PS3 acuma ma uit pe net si sunt trecute toate 3 consolele wtf ?
    Nu au zis asa ceva. Limited Edition(exclusiv PS3) de la Dead Space 2 va include si Dead Space Extraction

14. #494 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Aici ai dreptate, Sony a inventat conceptul respectiv acum 5 ani

MS nu si-a dat aere?!?!?!? ))) Poate ai ratat lansarea cu Cirque de Soleil, elefanti, una alta YouTube - Natal Cirque De Soleil main show
    a face spectacol =/= cu a-si da aere ...

A-și da (sau a-și lua) aere = a lua o atitudine de superioritate; a se �ng�mfa, a se făli. [Pl.: (�n expr.) aere]
    PS: scuze de "i"-ul din postul anterior.

Quote Originally Posted by Krusht View Post
    Nu au zis asa ceva. Limited Edition(exclusiv PS3) de la Dead Space 2 va include si Dead Space Extraction
    Mersi ca m-ai lamurit imi faceam griji umpic cu jocu acela lol.

15. #495 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Eu chiar nu inteleg ce vreti sa obtineti, la fanboy ma refer. Macar RonanN1 a avut bunul simt si a recunoscut ca Microsoft e un *** si ca Sony a rulat. Eu nu inteleg cum poate cineva sa spuna ca circul pe care l-au facut Microsoft inainte de conferinta lor cu ritualul ala tribal primitiv este extraordinar. Baietii au cazut de la statutul de competitori seriosi cu Sony, la egalitate chiar anul trecut, direct in categoria "mai rau de atat nu se poate". Circul ala a fost cea mai penibila prezentare pentru un produs digital vizionat de mine pana acum. Totusi a fost fun sa ma uit pe GT la circus si in paralel pe Gamespot la Killzone 3 demo.

16. #496 SP
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Eu chiar nu inteleg ce vreti sa obtineti, la fanboy ma refer. Macar RonanN1 a avut bunul simt si a recunoscut ca Microsoft e un *** si ca Sony a rulat. Eu nu inteleg cum poate cineva sa spuna ca circul pe care l-au facut Microsoft inainte de conferinta lor cu ritualul ala tribal primitiv este extraordinar. Baietii au cazut de la statutul de competitori seriosi cu Sony, la egalitate chiar anul trecut, direct in categoria "mai rau de atat nu se poate". Circul ala a fost cea mai penibila prezentare pentru un produs digital vizionat de mine pana acum. Totusi a fost fun sa ma uit pe GT la circus si in paralel pe Gamespot la Killzone 3 demo.
    Asa este. Noroc ca tu nu esti un fanboy si privesti totul cu obiectivitate, in felul acesta reusind sa ne explici ce s-a intamplat la acest E3.

17. #497 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Quote Originally Posted by Krusht View Post
    Asa este. Noroc ca tu nu esti un fanboy si privesti totul cu obiectivitate, in felul acesta reusind sa ne explici ce s-a intamplat la acest E3.
    Asa se face, iesiti toti la lumina!

18. #498 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    istrategie, credeam ca citesc un post inteligent, lipsit de remarci fanboyistice. Incepusei bine, dar din pacate m-am inselat...

Un lucru e cert insa, asa cum a spus si Butler, toti avem de castigat datorita competitiei.

19. #499 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar

20. #500 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Am pus si eu cu Kevin Butler mai sus.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 29 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks