Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 29 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 ... LastLast
Results 441 to 460 of 565

Thread: E3 2010

1. #441 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post

Concluzia finala: Nintendo > Sony > Microsoft.
    Sony
    Nintendo
    Micro$oft

2. #442 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    02/11/2010
    D-Day. Redemption Day. Racing Day. Finally!!! Am sa dorm, zambind ca un copil.

3. #443 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Kevin Butler a facut tot showul la Sony,el si data de lansare la GT5.
    Per total pot sa zic ca cel mai mult mi-a placut conferinta de la Sony prin simplul fapt ca a fost cea mai amuzanta,ca la numarul de jocuri noi prezentate au dezamagit la fel ca toti ceilalti,toti is acum cu move,kinetic vrajeli...,chestii care poate pe unii ai intereseaza dar pe mine nu.De la Sony ma mai asteptam sa vad ceva despre Last Guardian si eventual un nou MGS,dar n-a fost sa fie din pacate

4. #444 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    MEGA OFFTOPIC: KHAN s-a intors
    In forta .

Sta cineva la kinect?

5. #445 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Kinect just fails , nu merita
    in plus au facut deja mii de teste si prezentari

6. #446 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Kevin Butler a facut tot showul la Sony,el si data de lansare la GT5.
    Per total pot sa zic ca cel mai mult mi-a placut conferinta de la Sony prin simplul fapt ca a fost cea mai amuzanta,ca la numarul de jocuri noi prezentate au dezamagit la fel ca toti ceilalti,toti is acum cu move,kinetic vrajeli...,chestii care poate pe unii ai intereseaza dar pe mine nu.De la Sony ma mai asteptam sa vad ceva despre Last Guardian si eventual un nou MGS,dar n-a fost sa fie din pacate
    Ai uitat de Resistance 3 si The Agent...

7. #447 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    si un teaser uncharted 3

8. #448 SP
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    Nu n-am uitat,am jucat primele 2 Resistance-uri si nu m-au ompresionat,poate fiindca le-am jucat prea tarziu cand nu mai erau in voga,iar despre Agent stiu prea putine ca sa fiu hyped.
    Ce mai eram curios sa aud era o compilatie Ico+Shadow of Colosus si una MGS1+2+3 fiindca am ratat unele din ele si tare as vrea sa le joc in HD

9. #449 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Haha, get ready for part 2. There's more.

Sa nu credeti ca sustin ideea cu Sony >>>>> MS. Diferenta dintre ele e infirma doar ca m-a enervat la culme playlist-ul pentru Kinect (cat si faptul ca i-au schimbat numele. Eu tot Natal ii zic). Porcaria aia de la Ubisoft pentru training mi-a scazut nivelul testosteronului in sange. Cand am auzit-o pe aia cu "Namaste" mai mai sa ma pun picior peste picior Singurul plus pentru Xbox 360 e faptul ca au reusit sa tina secret noua consola pana in ziua in care sa o anunte ca e disponibila. Wow. Pentru o asemenea secretomanie in epoca asta trebuie sa primeasca puncte in mod sigur.
    Sony pentru ca incearca sa recicleze PSP-ul si primeste puncte in minus. Cica jocuri "adevarate" urmeaza sa apara pe PSP insa intr-adevar erau vreo 4-5. Restul am vazut DBZ si ceva tenis + foarte mult manga si grafica 2D. Pai cu ce e PSP-ul mai cu mot decat celelalte console handheld la faza asta? Si sa nu uitam ca jocurile astea se vor lansa intr-un timespan de aproape un an. Deci ei imi ofera 5 jocuri noi pe intindere de 1 an, probabil pana la urmatorul E3.. si eu trebuie sa cred ca INCA se mai poate? Astia sunt nebuni. Au iesit mai mult de 5 jocuri bune de la lansarea PSP Go de anul trecut?

@kobayashi - nu inteleg de ce nu luati in calcul si Nintendo. Doar lista de jocuri ce vor aparea pe 3DS (si care sunt 3rd party!!!!) ar trebui sa te ia cu lesin.
    - Donkey Kong Country?
    - Un Wii va rog.
    - Zelda?
    - Sa fie si cu motion plus.

Plus ca spre deosebire de dezamagirea de la Sony, Nintendo a oferit continuitate in prezentari. Am avut ceva secvente de gameplay la Golden Sun pe DS care a fost anuntat anul trecut.

Nu va pregatiti sa anuntati ca m-am intors si m-am pocait in Nintendo fanboy... saptamana asta am spart 6000 MSP asa ca inca mai are vaca lapte.

Si tre sa recunosc.. poate nu m-as fi intors acum.. dar cu E3-ul la cald tare ma mai mancau degetele si n-am mai rezistat.

10. #450 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    1. Sony
    2. Nintendo
    3. OTV
    4. Microsoft

11. #451 SP
    is the man! trickz's Avatar
    @Khan: Noi te iubim si fanboy Microsoft si Nintendo si Sony... nu conteste, te iubim asa cum esti

12. #452 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    1. Sony
    2. Nintendo
    3. OTV
    4. Microsoft
    Mare dreptate ai.

13. #453 SP
    @Khan: nu i-au in considerare Nintendo pt ca eu unul m-am saturat de Zelda,Mario si DonkeyKong de la Gamecube incoace,vorbesti ca Sony recicleaza PSP-ul pai astia de la Nintendo recicleaza jocuri de 20 de ani incoace.M-am jucat pe Wii de nenumarate ori pe la prieteni,dar sincer iti zic eu unul mi-as cumparao doar daca as avea copii,pt ei e perfecta dar pt mine...

14. #454 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu nu mai comentez nimic... pentru ca sunt suparat. Fix in la 10 minute din conferinta Sony mi s-a ars routerul. Blestem, nu alta... De-abia acum am reusit sa intru pe net cu altceva... N-am ratat nimic interesant, nu ?

Welcome back Khan ! Din cate vad au facut treaba buna Sony. Una peste alta, au fost ok conferintele... toate 3 firmele au venit cu cate ceva superb (cel putin pt. mine). Avand in vedere criza de-afara, eu cred ca s-au intrecut pe sine !

15. #455 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    +1 la ce a spus kobayashi . Nintendo sunt cei mai eco friendly . Recicleaza la greu . Super mario bros pt wii e cam acelasi mario ce a aparut acu 20 de ani (cu cateva imbunatatiri bine-nteles , era si culmea sa fie identic ) .Formula e aceeasi la multe jocuri pt wii , DS , gamecube . Eu btw ma bucur ca au de gand sa "recicleze" atatea jocuri pt psp . Am ce sa ma joc la scoala

16. #456 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Zelda pe DS e la fel ca Zelda pe Gameboy Color. La ce dracu m-as fi gandit? Sau hai sa comparam Zelda de pe NES cu Ocarina of Time.
    Arata-mi inovatiile si diferentele intre Chains of Olympus si Ghost of Sparta? Oh wait...

Una e sa te folosesti de aceleasi francize dar sa aduci gameplay inovativ si alta e sa folosesti acelasi hardware si sa aduci imbunatatiri nesemnificative la acest capitol. Ai cam comparat merele cu perele aici.

Si in cele din urma pana si cei de la Nintendo au realizat ca e nevoie de 2 analoage (ma rog 1 analog + touch screen) dar si-au dat seama ca nu mai tine vrajeala asta cu control limitat pentru consolele handheld.

17. #457 SP
    Member zNowkid's Avatar
    and here is the kicker. Uncharted 3: Amazon.fr: Jeux vidéo nu a fost anuntat nimic, dar totusi...
    Uncharted 3

18. #458 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    scuze de off: da cand o sa fie TGS ?

19. #459 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Prin luna septembrie...

20. #460 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Oameni buni, dar astia chiar nu stiu ca e an de criza ? Ce Dzeu, 3DS, Move, Kinect, un nou X360, tone de titluri mari... Thx God ca nu au anuntat si un Wii HD or something... Oricum, I'm in pain

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 29 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks