a fost mortal e3-u de la sony . Singurul meu regret : a fost prea scurt . Nu au zis nimic de FF versus 13 , Agent sau The last guardian. Puteau sa il faca de 3 ore
. in orice caz , mi-a placut
![]()
. Damn o sa dau pre order la twisted metal si FF 14
a fost mortal e3-u de la sony . Singurul meu regret : a fost prea scurt . Nu au zis nimic de FF versus 13 , Agent sau The last guardian. Puteau sa il faca de 3 ore
. in orice caz , mi-a placut
![]()
. Damn o sa dau pre order la twisted metal si FF 14
Cu toate ca o sa-mi sariti in cap trebuie sa spun ca nu mi-a placut deloc conferinta de anul acesta.
Nu au aratat mai nimic din ce ma asteptam:
-Resistance 3
-Agent
-Ps2 remakes
-Un expansion sau ceva la uncharted 2
-Si un nou proiect
Sau bazat prea mult pe jocurile multiplatform si au promovat prea putin jocurile care reprezinta consola.
Frumoasa conferinta celor de la Sony.
Good point naz.Mie personal, din nou, imi place ca am de unde alege in viitorul apropiat, super titluri + super exclusive content. Sony + Microsoft = me one happy gamer!
![]()
De acord cu naz, eu doar ziceam la ce jocuri sunt pe PS3, si ce urmeaza sa apara, e chiar pacat sa nu aveti si un PS3.
conferinta sony a fost fara dar si poate cea mai buna din acest an.
PS: Kevin Butler RULES !
@Ike am mai spus eu ca nu va fi anuntat vreun PSP2, pentru ca, la fel ca la Xbox 360 sau PS3, nu a fost atins inca pragul de a pune CAP psp-ului cu jocurile aparute pentru el. cand vor aparea jocuri ce necesita mai multe resurse, se va schimba si psp-ul.
Excelent, dar mie inca imi lipseste Resistance 3. In rest, au reusit sa invete din greselile facute in trecut. Acum cativa ani numai MS obtinea bonusuri exclusive, dar in acest an Sony i-a depasit ( MoH: Frontlines, DS: Extraction, Mafia 2). Un alt lucru care mi-a placut la Sony a fost faptul ca s-au axat mai mult pe jocurile "hardcore", nu s-au concetrat doar pe niste titluri casual pentru Move. Trebuie sa recunosc ca finalul a fost oarecum suprinzator, nu ma asteptam sa anunte Twisted Metal.
PS Move pare foarte OK. Are un delay, dar mi se pare clar superior Wii, mai ales dupa ce am vazut prezentarea Zelda. Un alt plus pentru Move ar fi numarul de jocuri, dar si genurile din care sunt acestea, nu exista numai jocuri de party. Din nou, prezentarea 3D trebuie sa fi fost bestiala si, din ce au prezentat, au foarte multe titluri bune compatibile.
M-au cam dezamagit cu data de lansare pentru GT5. E bine ca-l lanseaza anul asta... dar tocmai in Noiembrie? Un alt lucru care m-a dezamagit a fost absenta unor titluri pe care le asteptam, cum ar fi Resistance, Agent, ICO sau GTA. Ah... era sa uit, ma bucur ca Portal 2 apare si pe PS3, mai ales ca din spusele producatorilor va fi cea mai buna versiune. Cei drept, am sperat pentru o fractiune de secunda la un Half Life sau macar un Left 4 Dead, dar asta e... nu le poti avea pe toate.
In ciuda faptului ca mi-a placut conferinta, tin sa precizez ca acest E3 mi s-a parut cel mai slab din ultimii ani, iar aici ma refer la toate cele 3 mari companii. Noroc ca am avut cateva surprize placute, de exemplu EA sau Nintendo ( avand in vedere ultimii ani, ma asteptam la mai putin de la ei).
apbaciu are dreptate . Mi se pare cea mai mare prostie ca la o conferinta Sony/microsoft/nintendo sa se prezinte jocuri multi-platform . What the hell man ? La conferintele astea ar trebui prezentate numa exclusive-uri . Nu faze ca versiunea de ps3 are 2 costume in plus la AC 2 fata de cea de xbox . Sau cal a BC 2 pt xbox ai arme aurii si la ps3 is arme clasice . What the hell man ?![]()
De asemenea imi pare rau ca nu au zis ca o sa avem si Left 4 dead pt ps3![]()
Tudoran, armele alea aurii la BC2 sunt din pack-urile SpecAct care pot fi cumparate si de pe PSN.
de cand asteptam data de lansare la GT5..
Ei na...
MOH e un arcade shooter bazat pe engine-ul de BC Bad Company. Multumim pentru gratuitati dar chiar nu-i nevoie de ele.
Dead Space Extraction vine si pe PSN si XBLA si se poate juca si cu PS Move. Este compatibil cu Move, asta e complet altceva. Si NU e gratuit. Vine in Limited Edition care va fi exclusiv.
Ramane de vazut cat de "diferita" va fi versiunea de Portal 2 in materie de gameplay.
Mafia 2 nu are content decat timed exclusive. Vine si pe Xbox 360 doar ca vine pe bani
Restul sunt exclusive intr-adevar, dar nu e ca si cum ma asteptam ca la E3 sa vina cineva si sa-mi spuna ca nu sunt![]()
Overall MS si Sony au facut 2 conferinte mediocre. MS pentru ca au promis marea cu sarea si au aratat un rahat.
Sony pentru ca nu s-a putut feri sa faca intepaturi: let me tell you what's the future: buttons, si intepaturi la gamingul portabil cu touch screen ca deh, PSP Go parca nici n-a existat si anul trecut il prezentau ca tzatza matzei. Au fost penibili si pentru ca au fost singurii care nu si-au lasat frustrarea la intrarea in sala si au vorbit in cifre.
Nintendo in comparatie a zis doar ca sunt cei mai buni si cei mai vanduti si punct. N-a avut nimeni nevoie de cifre ca sa arate asta.
Nintendo a dominat clar tot.. dupa 2 ani in care s-au afundat in penibil era de asteptat sa rastoarne carul. Cat despre demo-ul de Zelda.. sa nu uitam ca vorbim de un joc care va petrece cel putin inca 7-8 luni in productie iar pentru cei care sustin ca "prima impresie conteaza". Adevarata impresie si-au facut-o cei care s-au dus si au testat demo-ul pe barba lor. Nu stiu daca ati observat, cum i-au lasat pe aia la liber pe demo toti s-au dus sa traga cu arcul. Si n-am vazut nici Kotaku, nici Joystiq si nimeni altcineva sa posteze ca trasul cu arcul se misca la fel de praf ca si in prezentarea lui Miyamoto.
Concluzia finala: Nintendo > Sony > Microsoft.
Cu un mare minus pentru Microsoft. Decat sa-mi cumpar platforma aia pentru p12de la toamna imi iau orga si Rock Band 3. The End.
eu am postat doar ce s-a "miscat acolo".. oricum sony >>>>>>> microsoft la conferinta anul asta.
PS: noul zelda arata CRIMINAL.. abia astept sa-l joc..
Dezamagitor finalul conferintei Sony. Toata lumea astepta The Last Guardian si a primit Twisted Metal.E cam naspa sa anunti un joc in 2009 iar in anul urmator sa nu mai zici nimic despre el.
Pentru cei care sunteti suparati ca nu ati vazut FF 13 Versus, The Last Guardian si probabil The ICO Collection (daca aceasta colectie este in productie) nu va faceti griji, cu siguranta o sa avem parte de ele la TGS.
Daca le prezentau acum pe toate ar fi fost prea mult. Nu va ajunge ce s-a prezentat?
Si eu regret putin ca nu au aratat Resistance 3.![]()
Foarte tare conferinta. Kevin Butler rules. Great future ahead.
PS. Cine a ridicat frate bolovanu de ies gandacii?
Bookmarks