Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 145 of 282 FirstFirst ... 45 95 135 143 144 145 146 147 155 195 245 ... LastLast
Results 2,881 to 2,900 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #2881 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Guys o intrebare:

2. #2882 SP
    Member Dante's Avatar

3. #2883 SP
    Member MrGad3tGuy's Avatar
    Grand Theft Auto 5 (GTA V) - PC - 22/11/2013

Grand Theft Auto 5 (GTA V) - PC Games - PC (Action Adventure)

4. #2884 SP
    Member Dante's Avatar
    nu m-as baza pe asta. mai sunt si alte site-uri care au postat preturi pentru precomenzi la misto (vezi emag de ex), nu se stie nimic sigur

5. #2885 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

6. #2886 SP
    Senior Member Tekken's Avatar

Nenea Trevor asta, mare om mare caracter, parca imi regasesc alter-egoul in el. Voice acting excelent, o bila alba ca se pune mai mult accent pe umorul tipic R*.

7. #2887 SP
    Member anes's Avatar
    Trevor

8. #2888 SP
    Member maravela's Avatar
    Quote Originally Posted by Harilip View Post
    nu stiu la voi dar pe mine ma dor ochii foarte tare dupa doar 20 de minute. mi se pare ingrozitor cum se vede. cum reusiti?

Regleaza-ti tv-ul.

9. #2889 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Am cumparat pomul laudat. Intrebare: instalez sau nu pe hdd, al doilea disc?

10. #2890 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Momentan nu. Desi problemele nu apar la toti userii.

11. #2891 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Poti totusi folosi un stick de 16 Gb, daca ti se intampla unul prin casa, pentru a instala disc 2 pe el.

12. #2892 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Am o intrebare : Se poate schimba masina default a personajului ? Nu vorbesc de masinile cumparate de pe site-uri care apar in garaj , vorbesc de Buffalo lui Franklin de exemplu.

13. #2893 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Sunt unii carora nu le functioneaza la perfectie in combinatia D1-HDD, D2-USB. Diferenta ar fi ca USB are viteza de acces mult mai mare. Cea mai buna metoda ar fi D1-USB si D2-HDD, daca esti pretentios si vrei sa iti mearga la capacitate maxima foloseste configuratia asta, am testat o taiere a orasului cu motocicleta pe ambele variante iar in a doua varianta a mers totul impecabil, nici urma de pop-up, depinde acum si cat de ager esti la astfel de detalii. Am luat acum 2 zile un stick HP W210 16gb, 24mb read cu 39ron. Daca esti interesat da-mi mesaj sa-ti zic magazinul.

14. #2894 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Nu mai tratați chestia cu instalatul ca o problema. It's a feature, not a bug!

Jocul e atât de complex încât pt a menține framerate-ul au hotărât sa facă streaming din 2 locuri diferite: HDD și DVD/stick. Dacă în schimb cele 2 locuri se găsesc ambele pe HDD, e conducta prea îngustă pt atâtea informații.

Cam nasol pt varianta digitala, dar pt cea pe DVD ziceți mersi ca au găsit soluția asta pt a stoarce ultima fărâmă de performanta din consolele astea.

Eu mi-am cumpărat un stick de 16GB pt Play Disc.. Nu e capăt de lume, la 40-50 lei.

15. #2895 SP
    Junior Member SiLl3nTKiLl's Avatar
    GTA 5 in Real Life

16. #2896 SP
    Ω Pira's Avatar
    Mă gândesc că odată terminat jocul 100% (varianta digitală), nu ar mai trebui să existe pop-in-uri la al doilea run, right?

17. #2897 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Nu vad logica in ce ai scris. Probabil te referi ca s-ar stoca cladirile intr-o memorie cache. Eu cand am facut testele, si pe PS3 (digital) si pe 360 (disc+instal), faceam prima misiune cu franklin si niciodata nu am intalnit ceea ce spuneai tu, cand era cazul obiectele apareau intarziat, chit ca era a 3-a oara cand faceam misiunea pe mediul respectiv de stocare.

18. #2898 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Se pare ca versiunea digitala de PS3 are ceva probleme de streaming dar depinde si de tipul de consola.

19. #2899 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Exact asa mi-a facut aseara, am luat o masina sport mai rapida si am inceput sa gonesc pe strazi la viteze mai mari fara sa ma opresc si am ajuns la un moment dat ca jocul nu a mai apucat sa incarce nici macar textura de pe sosea, ce sa mai vorbesc de cladiri, nu stiu daca e de ras sau de plans, it's a feature after all

20. #2900 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu astept un mafia 3 (daca s-ar putea )

mie mafia 2 mi s-a parut mult mai bine optimizat , chiar si grafic..fara fite cu hdd si disc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 145 of 282 FirstFirst ... 45 95 135 143 144 145 146 147 155 195 245 ... LastLast