Guys o intrebare:
Grand Theft Auto 5 (GTA V) - PC - 22/11/2013
Grand Theft Auto 5 (GTA V) - PC Games - PC (Action Adventure)
nu m-as baza pe asta. mai sunt si alte site-uri care au postat preturi pentru precomenzi la misto (vezi emag de ex), nu se stie nimic sigur
Nenea Trevor asta, mare om mare caracter, parca imi regasesc alter-egoul in el. Voice acting excelent, o bila alba ca se pune mai mult accent pe umorul tipic R*.
![]()
Am o intrebare : Se poate schimba masina default a personajului ? Nu vorbesc de masinile cumparate de pe site-uri care apar in garaj , vorbesc de Buffalo lui Franklin de exemplu.
Sunt unii carora nu le functioneaza la perfectie in combinatia D1-HDD, D2-USB. Diferenta ar fi ca USB are viteza de acces mult mai mare. Cea mai buna metoda ar fi D1-USB si D2-HDD, daca esti pretentios si vrei sa iti mearga la capacitate maxima foloseste configuratia asta, am testat o taiere a orasului cu motocicleta pe ambele variante iar in a doua varianta a mers totul impecabil, nici urma de pop-up, depinde acum si cat de ager esti la astfel de detalii. Am luat acum 2 zile un stick HP W210 16gb, 24mb read cu 39ron. Daca esti interesat da-mi mesaj sa-ti zic magazinul.
Nu mai tratați chestia cu instalatul ca o problema. It's a feature, not a bug!
Jocul e atât de complex încât pt a menține framerate-ul au hotărât sa facă streaming din 2 locuri diferite: HDD și DVD/stick. Dacă în schimb cele 2 locuri se găsesc ambele pe HDD, e conducta prea îngustă pt atâtea informații.
Cam nasol pt varianta digitala, dar pt cea pe DVD ziceți mersi ca au găsit soluția asta pt a stoarce ultima fărâmă de performanta din consolele astea.
Eu mi-am cumpărat un stick de 16GB pt Play Disc.. Nu e capăt de lume, la 40-50 lei.
Mă gândesc că odată terminat jocul 100% (varianta digitală), nu ar mai trebui să existe pop-in-uri la al doilea run, right?
Nu vad logica in ce ai scris. Probabil te referi ca s-ar stoca cladirile intr-o memorie cache. Eu cand am facut testele, si pe PS3 (digital) si pe 360 (disc+instal), faceam prima misiune cu franklin si niciodata nu am intalnit ceea ce spuneai tu, cand era cazul obiectele apareau intarziat, chit ca era a 3-a oara cand faceam misiunea pe mediul respectiv de stocare.
Se pare ca versiunea digitala de PS3 are ceva probleme de streaming dar depinde si de tipul de consola.
Exact asa mi-a facut aseara, am luat o masina sport mai rapida si am inceput sa gonesc pe strazi la viteze mai mari fara sa ma opresc si am ajuns la un moment dat ca jocul nu a mai apucat sa incarce nici macar textura de pe sosea, ce sa mai vorbesc de cladiri, nu stiu daca e de ras sau de plans, it's a feature after all
![]()
eu astept un mafia 3 (daca s-ar putea )
mie mafia 2 mi s-a parut mult mai bine optimizat , chiar si grafic..fara fite cu hdd si disc.
Bookmarks