Cea mai buna faza din joc :
am descoperit si eu toata harta in sfarsit (pt trofeu)... am murit cel putin de 5 ori ca sa le fur la militari hydra-ul... E super avionul ala
Eu sunt cam pe la 85% ... mai am de facut collectibles si stunt jumps (probabil inca 2-3 chestii mai mici)
Eu nu reusesc sa fur avionu militar, ma urmaresc si imi dau niste rachete in fund de numa numa. Trageau si cu tancul in mine.
Eu l-am furat din prima, am scapat de politie iar apoi avionul a inceput sa se strice treptat (de la 0 damage la 100). Nici acum nu stiu ce s-a intamplat. Nu mi-am luat nicio racheta in dos. Daca va intrebati cum am reusit sa il iau din prima incercare, este un hangar in stanga imediat dupa ce intrati in baza militara. Acolo o sa fie tot timpul un hydra fara pilot.
Wiki Editing Contest - GTA 5 Wiki Guide - IGN
Cum arata ZIPPO-ul ala...
^^ Melodia este pe radioul Non-Stop Pop FM cu DJ Cara Delevigne.Eu zic ca este cea mai buna statie radio.
Un mic tip pentru cei care vor sa faca bani (in special pentru Clubul de Golf ) Investiti bani in AmmuNation(Bawsaq) sume maricele gen 5-6mil iar
dupa asteptati sa vedeti cum va creste profitulBawsaq sunt stocks online(mai este unul in mod Offline dar sumele sunt prea mici), iar la inceputul jocului multi vor cumpara arme.
Am facut profit cam 2mil.Merge acuma cand sa lansat jocul , dupa se stabilizeaza piata si poti sa investesti si in altceva![]()
Rockstar Games Social Club - ConsoleGames Crew <- aici
Am aprobat tot ce a fost primit.
Bookmarks