de mentionat ca pretul care apare pe site este putin in urma. pe social club imi zice 11.28, in timp ce in joc am 11.51. eu vand acum.
and....sold
de mentionat ca pretul care apare pe site este putin in urma. pe social club imi zice 11.28, in timp ce in joc am 11.51. eu vand acum.
and....sold
N-am facut mare lucru...am scos jumate din cat am investit din pacate....aspiram si eu la golf clubam mai cumparat cateva proprietati...sper sa scoata bani.App, cam cand stiu ca se va mai intampla asa cu bursa pe viitor?
Guys, tocmai mi-am cumparat Xbox live gold, l-am activat si tot si tot cand intru in joc nu pot sa salvez poze si sa intru in meniurile de online/friends/galerri, spunand ca Online service is disabled on your account. WTF ?!?!?!
LE: a mers dupa ce am redownloadat contul in xbox.
Cine vrea sa-mi dea add - razvanrazy24
Nu , normal ca nu se lanseaza la ora romanieiSe va lansa ca si jocul , la 3-4 dimineata.
As zice ca a fost unul dar nu ma pasiona tranzactionarea atunci. HAL a fost miercurea trecuta 0.54 si acum este 10.4Imi arata HIGH 50.38 asa ca as putea baga de test cateva sute de k. In rest, nimic notabil momentan (de nivelul asta, ca sa ai sanse sa ti se multiplice banii de cateva ori). Mai urmarim, mai vedem.
Interviu cu actorii: The GQ&A: ‘Grand Theft Auto V’ Actors Talk Franklin, Michael, and Crazy Trevor: The Q: GQ , mi s-a parut interesant.
....
GQ: Ned, your son is eleven years old. Did he flip out when you told him you were going to be in Grand Theft Auto V?
Ned Luke (Michael): He’s not going to play the game until he’s in college. [Laughs]
.....
GQ: Shawn, in your TMZ interview you mentioned that Franklin is you and you are Franklin. How do you guys relate to each other?
Shawn Fonteno (Franklin): [Laughs] We relate tremendously, man. I feel like changing my name to Franklin. Everything he’s doing, I’ve done it. I don’t want to put myself out there on blast, but I’ve done it. I’m an ex-gang member. I’m an ex-thief. I’m an ex-car stealer. I’ve done it. I know what it feels like to be on both sides of the gun, go to jail, et cetera. We’re tied together forever.
....
100 mici lucruri din GTA pe care nu le care nu prea le observi: http://www.ign.com/articles/2013/09/...blow-your-mind
Uite aici, deci pe la 2PM ora Romaniei, daca am calculat bine:
Rockstar Games Social Club
Si? A intrat careva? Merge? Ca eu sunt la servici pana la 6 si n-am cum
LE: acum am vazut ca ai scris 2PM...
Bookmarks