stiti cumva daca gasesc jocul pt ps3 mai ieftin de 259 lei (cat e la altex -bucuresti) ? multumesc
stiti cumva daca gasesc jocul pt ps3 mai ieftin de 259 lei (cat e la altex -bucuresti) ? multumesc
NU INSTALAŢI PATCH-UL 1.01 (pentru single) dacă aveţi versiunea digitală, PSN, mie imi mergea perfect niciun blocaj în sesiuni de peste 6 ore de joc şi acu într-o oră am restartat consola de două ori. Alţii care înainte aveau probleme cu vers digitală: blocaje, maşini care nu se salvau poate or rezolva ceva, nu ştiu eventual postaţi aici. Dar dacă vă mergea totul ok înainte, ca mie, nu merită să redownloadaţi jocul, eu numai aşa am putut rezolva. Să mai aveţi şi o conexiune slabă şi să vezi fericire să iei 18G, din nou. Oricum prea multe probleme cu un joc AAA atât de lăudat, ruşinică!
Am observat ca de cand cu patch-ul asta versiunea digital nu prea mai are textures pop in ( mai are dar mult mai putin )
Oricum, trofeul l-am facut deoarece aveam un save anterior la care nu a trebuit decat sa il duc pe unul la ''Vinewood sign'' and that's all.
Am crezut ca nu mai pot folosi firma de taxi.
Multumesc de raspunsuri.
mie tot nu mi s-a salvat caracteru'.....
Incepusem misiunea cu drogurile singur si apoi s-a blocat jucatorul, nu se mai misca decat camera, nici jucatoru' nu se mai vedea si apoi m-a dat de la inceput cu inca 3 persoane sa fac misiunea
Mai departe stiu ca am dat join crew member prin meniu sau ceva de genu' si mi-a zis ca nu s-a salvat caracterul, ca e corupt....bla bla bla. Inca nu n-am prins ce e cu alea prin meniu ..probleme cu claritatea literelor la TV cu tub![]()
Am mai pierdut un caracter de lvl 8 de data asta, nu cred ca mai intru o vreme pe online![]()
Eu mi-am pierdut caracterul dupa rank 10,aveam ceva misiuni,bani in banca etc..cum spune si excess,sa blocat caracterul...eu numai intru pana nu rezolva problema,de aseara nu am avut nici-o problema pana acum...
Same here. Inca am personajul dar nu pot intra de vreo ora.
Tocmai si-a revenit. Am dat Pause Menu, Online, Random Job. Incercati sa dati join crew members, poate joinati instanta mea.
Bookmarks