Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 185 of 282 FirstFirst ... 85 135 175 183 184 185 186 187 195 235 ... LastLast
Results 3,681 to 3,700 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #3681 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Pentru cei care vor sa joace online pe servere cu aiming fara lock on trebuie sa schimbati din single-player modul de tintire pe Free Aim si sa va reconectati la multiplayer. Insa, in felul asta este posibil sa gasiti ceva mai greu jucatori pentru ca setarea default este Assisted Aiming si nu multi o vor schimba. Dar macar asa veti avea parte de confruntari in care va castiga cel care tinteste mai bine si nu cel care trage primul.

2. #3682 SP
    Member Ramon's Avatar
    Cosmin iti dau aia 3000 inapoi atunci

3. #3683 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Quote Originally Posted by Ramon View Post
    Cosmin iti dau aia 3000 inapoi atunci
    Nu, stai linistit, dupa aia am pierdut. Misiunile ulterioare. (acum e posibil sa nu imi mai aduc bine aminte, dar aveam impresia ca erau in jur de 20.000)

4. #3684 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    tumblr_mua512je8u1riirq5o1_500.gif

5. #3685 SP
    Member BlackSnake's Avatar

6. #3686 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Ce s-a intamplat cu voi ? Thread-ul e gol. BOOT YOUR CONSOLE AND GET ONLINE. (if you can)

7. #3687 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Eu las online-ul o perioada...la cate am auzit.Sunt pe la 71% cu jocul incerc sa-l fac 100%.

8. #3688 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Pentru cei care vor sa joace online pe servere cu aiming fara lock on trebuie sa schimbati din single-player modul de tintire pe Free Aim si sa va reconectati la multiplayer. Insa, in felul asta este posibil sa gasiti ceva mai greu jucatori pentru ca setarea default este Assisted Aiming si nu multi o vor schimba. Dar macar asa veti avea parte de confruntari in care va castiga cel care tinteste mai bine si nu cel care trage primul.
    Dar in free roam cum e setat aim-ul in online?

9. #3689 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Tot Free Aim. Pe baza acelei setari te repartizeaza in sesiuni unde sunt playeri doar cu aceeasi modalitate de tintire cu cea aleasa de tine.

10. #3690 SP
    Senior Member BizZare's Avatar

11. #3691 SP
    Member Kupy's Avatar
    Daca îmi șterg personajul și îmi creez unul nou, acesta din urma va fi automat băgat în crew? Sau trebuie sa cer iar invitație.
    Are o față de prost și m-am săturat să merg cu mască . O sa încerc sa îmi dau mai mult interes în alegerea feței, cu toate ca nu ai multe opțiuni, crearea personajelor e patetică.

12. #3692 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    vezi ca sunt multe posibilitati. joaca-te cu setarile parintilor si bunicilor si o sa iti schimbe personajul in functie de ele.

13. #3693 SP
    Member Zadawn's Avatar
    Eu am scos aim assist-ul in secunda in care am avut acces la setari. In orice joc in care am avut optiunea de a dezactiva aceasta optiune am facut-o. Ma enerveaza la culme jocurile care nu te lasa sa-l scoti.

14. #3694 SP
    Member malpraxis06's Avatar
    a avut careva probleme cu versiunea digitala a jocului?

15. #3695 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    de unde cumperi costum de scafandru? trebuie sa termini jocul?

16. #3696 SP
    Member Dante's Avatar
    eu am cumparat cu michael proprietatea aia cu submarinul si acolo ai mereu o barca pneumatica cu motor in care e costumul de scafandru. si m-am dus si cu ceilalti si am folosit aceiasi barca

17. #3697 SP
    pai si il pot lua cu mine? sau pot sa ajung cu barca in Alamo sea

18. #3698 SP
    Member Dante's Avatar

19. #3699 SP
    ah, ok. ma asteptam prea mult . merci

20. #3700 SP
    Member Dante's Avatar
    harta arata ca poti ajunge in alamo cu barca prin canalul ala subtire

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 185 of 282 FirstFirst ... 85 135 175 183 184 185 186 187 195 235 ... LastLast