Exista.
Intram si noi mai multi in seara asta? (@PS3)
M-am saturat sa joc misiuni cu maxim 2 insi, aia fiind straini.
aah tocmai ce am jucat cu baietii si am iesit...cred ca mai intru si eu pe la 9
---------- Post added 11-10-2013 at 20:34 ----------
BTW:am vazut ca multi dau start la Gang Attack-uri...cum fac si eu asta?
trebuie sa fi un anumit nivel sa ti se deblocheze... dupaia apar ca cercuri semi-transparente pe harta de culoare rosie.
Oficial nu inteleg de ce farmeaza unii pt bani. Aseara a fost atat de fun cu membrii din crew si am facut si un cacalau de bani![]()
in online mai sunt si alte propietati luxoase cum e apartamentul de 400k? poate o vila cu piscina in vinewood hills cum are franklin?
daca nu am ce face pot sa strang bani sa cumpar toate casele?
poti sa detii o singura casa... (garaje inca n-am incercat sa vad daca poti detine 2 sau mai multe odata) iar casa cea mai luxoasa pana acum este cea de 400k... probabil o sa mai fie ceva DLC-uri sau updates cu chestii noi... Asa ziceau cei de la R*
Mari sanse sa apara CJ intr-un DLC, actorul care l-a interpretat pe Franklin a spus ca lucreaza momentan la un proiect cu Young Maylay, cel ce l-a jucat pe Carl Johnson. ( NYCC: Will the GTA 5 DLC Feature San Andreas' CJ? - IGN )
Interviu de 10minute cu cei 3 protagonisti, merita vazul : GTA 5: Michael, Franklin, and Trevor in the Flesh - IGN Conversations - IGN Video
---------- Post added 13-10-2013 at 01:21 ----------
Si asta e de vazut 40:15 ****ING EPIC: IGN's GTA 5 Panel - NY Comic Con 2013 - IGN Video
unde pot sa joc si eu Rally mode? tot ce gasesc sunt cursele in care esti de unul singur, am cautat peste tot. pe google 0. sunt rank 14
Sunt la 77% in SP, imi arata ca mai am o singura misiune cu Franklin, dar nu gasesc nimic pe harta. Are cineva niste sugestii ?
Bookmarks