Joaca-te intai povestea din Single Player si o sa inveti sa joci si jocul.
Consolistilor,ma alatur si eu voua in GTA V Online.Am inteles ca exista si un "crew"..si mai bine! Cine poate sa-mi explice si mie cum ma alatur,e mai mult decat bine venit !
aerrowONE - ID PSN. Astept cererile voastre de prietenie pentru a "butona" zilnic.Eventual,imi puteti trimite PM cu ID-urile voastre de PSN si rezolv eu
;
Cea mai faina descriere a jocului :
http://m.youtube.com/watch?v=E98y92m6fN4
GTA 5 ships 33 million, new Rockstar game coming in 2015 | VG247
Grand Theft Auto 5 is doing well for Take-Two, and according to the firm’s latest financials, the Rockstar team is also working on a new game for 2015.
Asadar baieti avem confirmat this fall GTA V pentru PS4/XBOne, de asemenea s-a anuntat ca ne vom putea pastra profilele online.Ma intreb cum?...cam asta ar fi nelamurirea mea.Daca gasiti ceva surse care sa explice in ce consta acest transfer/import de date, sa-l puneti aici.
Bun, asta ar insemna ca trebuie sa pastrez contul curent...oare contentul exclusiv va ramane si el(avand cont de Z1 pe care jucam, contentul fiind luat pe cont de UK, se aplica acelasi principiu ca la PS3 si ramane contentul descarcat pe un cont jucabil pe ambele or so)?
Inainte sa-l precomand pentru a doua oara, credeti ca ar trebui sa astept GOTY, sau raman la versiunea asta stock?
Din pacate nu pot sa pun aceste gif-uri, au watermark, dar va invit sa vedeti o comparatie ps4-ps3
http://www.gameranx.com/updates/id/2...ng-difference/
Eu sunt curios daca l-am jucat pe X360, daca pot continua pe PS4. Avand in vedere ca se face prin Rockstar Social bla bla, ar trebui sa mearga.
Din cate am citit pe R*, se poate face, deoarece, vorba ta cloud storing Social Club bla bla.
Pai si single player am vazut pe Social Club.Oricum eu o sa-l joc iar.Merita jucat macar story-ul inca odata.
Mda...diferente destul de notabile. S-au jucat putin chiar si cu iluminarea.
Iarba si copacii arata chiar bine, dar la apa nu vad foarte mari diferente.
Bookmarks