Look at this! Emblema "ConsoleGames" a ajuns pana si in GTA V![]()
Suntem celebri man, normal
Funny thing e ca la un moment dat facusem ceva sigle, si una seamana un picut...
Tocmai ieri am făcut poza și-am zis " ia stai ma sa fiu un bun samaritean si sa împărtășesc poza si cu cei de pe forum" si iata!
Anyway,good job with that symbol![]()
Va salut , tocmai am inceput si eu sa joc GTA 5 , am terminat campania , si acum am inceput online`u , insa am o problema ..
Nu se ridica la asteptarile mele , adica pe servere gasesc 3-4 oameni .. folosesc " Find server "
Nu am cu cine sa fac missiunile , sa simt intradevar ca ma distrez , asa ca mam gandit inainte de toate sa va intreb pe voi , pot cumva sa imi aleg serverele sa fie mai multi , sau exista servere facute special de romani , ma scuza-ti daca sunt banal![]()
Aleex_Vl -> contul meu !
Daca sunteti care jucati des add me ! Multumesc !
Gta V, Uncharted 3 si alte jocuri care vor aparea pe ps3, motivul pentru care nu voi vinde Playstationul 3 nici dupa ce voi avea playstation 4.
De când am cumpărat PS4 mă ating foarte rar de PS3, până şi controller-ul a devenit cam incomod, GTA5 l-am jucat vreo 4-5h, îmi place jocul dar parcă nu mă mai atrage.
Salutare . M am reapucat de gta acum ca am terminat cu bac ul . In ce sa investesc banii ? La bursa ma refer .
---------- Post added 06-07-2014 at 12:57 ----------
Pe xbox se strange lumea ? Ca sunt in crew si nu am gasit pe nimeni
Fair enough
Next-Gen GTA 5 Release Date Possibly Leaked by Retailer - IGN
Ar fi cadoul perfect de ziua mea...da nici ca-mi vine sa-l iau la pretul la care e acum![]()
We have some more rumors regarding upcoming Grand Theft Auto 5 single player DLC, with hints that it could be exclusive to Playstation 4.
We cannot verify if this is the same source that claimed PS4 exclusivity awhile back, or if it’s independent, but either way, I think you should continue to take those rumors with a grain of salt. As we have seen play out in the past few months, PS4 exclusivity has often meant time exclusivity, so it might not really be exclusive.
Bookmarks