Sa inteleg ca mai mult despre Xbox one Ps4 si Pc?,iar Xbox 360 si Ps3 mai putin?,nu prea imi place stirea asta![]()
Sa inteleg ca mai mult despre Xbox one Ps4 si Pc?,iar Xbox 360 si Ps3 mai putin?,nu prea imi place stirea asta![]()
Pai si ce vrei sa mai bage pe ceva vechi de 8 ani?si asa au taiat la functii inainte de lansare, ca nu ducea LG. O sa mai bage 2-3 DLC de online si gata. Si ma bucur ca fac asta, pentru ca o sa vedem jocuri care nu sunt limitate.
Au facut bine ca nu au lansat simultan pe toate platformele cum a facut Bungie cu Destiny. In felul asta versiunile sunt optimizate bine pentru fiecare platforma.
Gata, rest in peace old gen, sa se concentreze pe chestii mai avansate pt noua generatie, in loc sa tina jocurile in loc doar ca sa schiopateze si pe last gen.
Eu stiu ca au promis cativa ani suport pt ps3/xbox 360
de exemplu au scos gta V si pe vechea generatie...deci , nu vad unde e problema.
Suport gen update-uri de mentenanta, nu si content. Am stiut eu bine cand l-am vandut, acum nu regretO sa am contul cu 2 apartamente cu garajul plin + 1kk si pe PS4...mai ales ca majoritatea prietenilor cu care jucam pe PS3 sunt pe PS4.
Sfatul meu este sa dati PS3-ul/X360-ul cat mai repede, poate prindeti de BF un bundle bun![]()
Here we go again with the hype. Daca se adevereste chestia cu first person view in-car / on foot, inseamna ca R* chiar vor sa castige pe toate fronturile.![]()
![]()
![]()
Tu ce faci Bogdane, cand ai de gand sa treci pe NG?Sa stii ca te astept pana de Craciun la GTA
![]()
Primesti oricum 1,000,000 $ daca dai pre-order. Ei mai dau la digital 300k pentru online...un nimic daca ma intrebi pe mine![]()
Pe IGN la Game Scoop faceau baietii caterinca despre cum ar fi ca GTA5 remastered sa apara in aceeasi zi cu Call of Duty, sa le dea peste nas si sa le ia niste banuti.
Se pare ca e posibil sa se intample:
https://translate.google.com/transla...-text=&act=url
Pe mine ma intereseaza jocul acesta, pe ps3 am jucat foarte repede misiunile si nimic mai multtocmai ca banuiam ca va iesi pe NG, probabil ca nu-l iau la lansare dar sigur va face parte din colectia mea
.
Bookmarks