Aa misto, mersi
O sa ai doar DLC-urile si progresul pe online. Pe story nu o sa ai nimic ca progress, deci nu o sa ai apt sau garaj sau masini.
Transferul e și cross console din cate știu, eu voi trece de pe X360 pe PS4. Toate datele din online sunt atașate contului Rockstar.
Insa progresul SP nu se transfera....destul de sigur ca nici trofeele. Asta a zis R*...probabil pentru ca vor sa joci SP iar, ca sa vezi aditiile noi, random events noi, misiuni etc.
Jocul exista deja la vanzare de cateva zile. Cand mi-am luat Unity, mi-a zis tipu ca l-a gasit in magazin (in UK) dar nu a vrut sa-l ia ca era mai scump ca restu. In schimb Unity si Far Cry 4 (si parca noul Little Big Plannet) le luase el deja de joia trecuta.
Tocmai ce voiam si eu sa pun
Arata ok...pacat de rezolutia aia. Nu cred ca mai face stream, insa daca e ceva o sa pun aici.
Va las canalul tipului: Twitch
Heist incoming baby
---------- Post added 13-11-2014 at 18:55 ----------
Also, niste screen-uri din streamul de ieri : GTAV PS4 Stream Capture - Imgur
Anuntati si voi aici cand sunteti sunati cu precomanda, sa stim si noi daca suna si pe restul,multumesc anticipat.
pun pariu ca il iei mai repede din orice magazin decat sa astepti dupa vreo precomanda la cateva zile de la lansare.
o sa fie pe toate rafturile, inclusiv pe aici pe forum de vanzare.
Am inteles ca luni seara e pe raft...nici nu ma gandesc sa stau la lansare daca e...il iau si plec.
eu tot zic ca este prea mare hypeul pt un joc de 1 an de zile terminatdar nu zic ca nu merita.
Inteleg ce spui, e intr-adevar un joc de un an de zile, insa mie mi se pare justificat. Tocmai faptul ca exista atatea nebunii noi te fac sa scoti inca o data 60 de euro din buzunar pentru el. Eu abia astept sa vad modul 1st person, noile misiuni si nu in ultimul rand, grafica ridicol de mult imbunatatita. Dupa cum spuneam, ma consider o fiinta extrem de echilibrata, dar trebuie sa marturisesc ca numar minutele pana marti.
Rockstar mi se pare singura companie care nu si-a batut vreodata joc de mine. Toate jocurile lor parca sunt concepute la cele mai inalte standarde posibile, ori asta nu pot s-o spun despre nimeni altcineva. Munca lor e crema industriei, iar GTA V este indubitabil unul dintre cele mai finisate, complete si complexe jocuri de care am avut ocazia sa ma bucur vreodata.
Bookmarks