Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 236 of 282 FirstFirst ... 136 186 226 234 235 236 237 238 246 ... LastLast
Results 4,701 to 4,720 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #4701 SP
    Junior Member ABkr's Avatar
    Quote Originally Posted by nytrousox View Post
    Nici nu m-am gandit ca poate fi legat de patch, s-a si intamplat sa observ schimbarea fix dupa acel moment din story si m-am gandit ca o fi cumva legat.

Totusi...

Deci... What's the deal?

Poate ca ultimul patch a rezolvat si aceasta mica gaura din story, pt ca logic vorbind nu trebuia sa mai aiba Audi-ul...
    Mda, in fine, intre "Totusi..." si "Deci..." era continutul important al post-ului, pus intr-un tag de spoiler, care se pare ca n-a aparut...
    In orice caz, ideea e ca la un moment dat in joc, pleaca fii-su cu masina, cu acel Audi despre care vorbeam mai sus, deci logic vorbind, dupa acel moment nu ar mai fi trebuit ca Michael sa aiba acea masina, probabil cu ultimul patch iesit au acoperit acest mic lips din poveste.

2. #4702 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    O recapata mai incolo in poveste si are jante cu $ la Audi

3. #4703 SP
    Junior Member dieselro's Avatar
    Neata. M-am reapucat si eu de GTA pe X1. Am cerut invite la crew.

4. #4704 SP
    Junior Member Monex's Avatar
    Mi s au sters salvarile pe PS4. De ce?

Am daat 2 restarturi jocului si s a revenit. PFU.

5. #4705 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

ahahaha - epic

6. #4706 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Sa scoata GTA V feminist edition, cu optiuni de a duce prostituata la teatru, unde o injunghii discret si ii iei banii, sau la cofetarie ca sa linga acadeaua si apoi romantic in stil Hannibal Lecter o musti de gat senzual de-i retezi beregata, sau sau si mai romantic o duci in desert cu drugii si o legi de copac si ii pui inimioare de ciocolata pe cap pe care tu si drugii in stil romantic le impusti cu arbaleta pentru vanat ursi.

7. #4707 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Dude, wtf?

8. #4708 SP
    Member ovydik's Avatar
    Ahahah de acord cu Mayhem

9. #4709 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Tudy nu vad poza ta imi apare broken link pe chrome.

10. #4710 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Ati avut careva probleme după patch 1.04? Mie aseară îmi dădea crash chiar înainte de story loading screen.. L-am șters și i-am dat un re-download. Sa vedem dacă se rezolva asa, asta dacă am norocul sa termine download-ul anul asta...... Ieri mergea cu ~50 kB/s......

11. #4711 SP
    Member deepjinx's Avatar
    Eu am avut ceva de genul asta: GTA V wont start error code (CE-34878-0) - PlayStation Forum

Am scos cablul de retea si dupa aceea a mers incarcat si jucat single player.

12. #4712 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Bravo Walmart. E bine asa , prefera sa tina cu soccer moms.
    Sunt tone de filme si carti mult mai agresive la adresa femeilor dar na , capitalism at it's best

13. #4713 SP
    Junior Member Monex's Avatar
    Cum e posibil sa strangi 150 mil. pentru clubul de golf? Mi se pare mult prea mult. De abia ce am terminat jocul si am doar 19 mil.

14. #4714 SP
    Dacă n-ai făcut încă misiunile lui Franklin cu asasinările, poți sa ajungi și peste 1 miliard cu investiții în bursă.

15. #4715 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sau poate le-a facut ca mine (prima data), fara sa-si dea seama la ce actiuni se referea si sa nu stie ce sa cumpere si cand

16. #4716 SP
    Mai e și bursa online, care e influențată de ce cumpăra lumea. Când jucam pe x360 am dat o lovitura planificata cu multi tipi de pe un alt forum, cand s-a cumpărat masiv într-o firma și a crescut mult prețul acțiunii. Am avut profit de aproape 200x. Poate se mai practica asa ceva, trebuie cautat pe net.

17. #4717 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    pai nu sunt separati banii de online de cei din story?

18. #4718 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai nu, ca exista 2 burse pentru cand joci in SP. Asta nu intra la GTA Online, unde ai caracterul separat.

19. #4719 SP
    Junior Member GameOnRomania's Avatar
    Ma joc si eu GTA V Online, abia ce m-am mutat de pe PS3 pe PS4 cu caracterul. Dati-mi add daca vreti : andy21alex . E activ clanu' CG in GTA ?

20. #4720 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    am pus si eu jocul pe consola , arata clar mai bine

insa este prezenta si lipsa anti aliasing atunci cand conduci masina, iar pop in este la el acasa.. nu imi place nici FPS mode, tot mai bine este sa vezi tot personajul , iar masinile se conduc tot prost.

nu inteleg ce-i cu blurul uneori..

am sa pun si niste poze mai reusite uploadate pe FB

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 236 of 282 FirstFirst ... 136 186 226 234 235 236 237 238 246 ... LastLast