My bad,
In campanie, pai ok nu-i la Impounds, dar cum il bag acolo..sau nu este posibil, ca mai mult pierd timpul pe drum dupa motor pt nenorocitul asta de trofeu)
My bad,
In campanie, pai ok nu-i la Impounds, dar cum il bag acolo..sau nu este posibil, ca mai mult pierd timpul pe drum dupa motor pt nenorocitul asta de trofeu)
Eu am o problema la GTA in sensul ca am ajns la 20% iar acuma nu mai am misiuni. Trebuie reinstalat?
^A mansion heist was partly coded but left out of the final game, called “The Sharmoota Job”. Strings of code/text reveal the heist to consist of Michael and Trevor pretending to be a couple and being shown around a neighborhood -- you get the point.
M-am apucat si eu de el Online dar sunt cam noobCine e dispus sa imi explice si mie cum sta treaba si sa ne jucam are ID-ul meu la semnatura
![]()
Am si eu o intrebare. Cum imi cumpar masina personala pe Online ? Si am auzit ceva de niste coduri pentru zapada, stie cineva care sunt acelea ? ( PS4 )
Pentru Online, iti cumperi orice masina si daca ai garaj mare cu mecanic, se pune automat chip-ul de asigurare, iar daca nu, va trebui sa mergi sa o modifici si sa-i adaugi tu acel chip. Si este a ta.
Cat despre coduri, sunt unele care-ti schimba vremea (soare, ploaie, zapada), dar in cazul zapezii nu se pune si pe jos, doar ninge. Foloseste google pentru coduri.
Zapada a fost in MP de sarbatori, de la Rockstar si era depusa si pe jos. Dar asa ceva nu poti activa cu niciun cod.
Nu joaca nimeni pe PS4 ? Daca vreti sa jucam imi dai mesaj sau direct invitatie. ionascu23
@: Voi cum faceti bani pentru proprietati pe online ?
...nu e fun pe online pe cont propiu sa zicem,faci 2 pasi si sar ca hienele pe tine ....ultima data cand am jucat ma alerga unu cu un monster truck....
Stiu ca pun doar intrebari de noobDar cum imi vand 1 din masinile personale ? Am cumparat un garaj si acum am 2 masini personale. Prima de ti-o da cand faci Tutorialul acela si inca 1 comandata de mine de pe site-ul acela de masini, acum vreau sa renunt la 1 dar nu stiu cum
![]()
Bookmarks