Any 1 can join?
PSN ID bartonn_dan
http://www.paradiger.com/gta-v-heist...-in-at-4-8-gb/ unii oameni au fost mai norocosi . (Update-ul ar fi de 4.8 GB)
L-am luat si eu dimineata, dar are doar 4.2GB iar pe net am vazut ca la unii oameni a avut 4.8. La voi cat are ?
M-a uimit putin ca l-am luat pe la 7 dim si mi-a luat 4.2GB in max 10 min.
Cine apuca sa-l joace azi, sa puna niste impresii aici. Eu am intrat 2 min in el inainte sa fug la wrk si mi-am luat un motor de dirt si un Jeep de 4 persoane, din noul update. Am zis ca o sa fie nevoie de ele pentru Heist-uri
Abia astept sa ajung acasa. Pe la 7 sper sa fiu gata cu totu si sa facem Heist-uri![]()
Primul heist gata!
Sunt bine gandite si realizate. Pentru cine credea ca o sa fie niste simple misiuni, o sa fie placut impresionat.
Cum primesti misiunile ? Te cauta Lester ? Sau il cauti tu pe el ?
Te intreb pentru ca aseara am stat vreo 30 de minute pana am primit o misiune...
eu nu inteleg un lucru de dimineata ma chinui sa descarc(pe ps3) si inca nu am reusit. Vad ca spuneti ca are 4G si ceva dlc-ul..mie imi apare doare 1314 MB..dar sta la el sa fereasca sfantu!..ce naiba se intampla?
Apropo Daca aveti bunavointa sa-mida-ti si mie add ca sunt un adevarat incepator la gta5 online..din cauza serviciului nu prea am avut timp sal explorez ca sa zic asa, si as vrea sa particip si eu cu vo(romanii)i la heisturi
ID este : eagle_eye_bc
ms
A reusit cineva sa intre in Heists? Am incercat cu tudyniuz timp de 30 minute si ne luam kick pe rand. In 2015 toate jocurile sunt offline only, mai ales pe next-gen...
L-am facut de vreo 3 ori pe primul disponibil si nu au fost probleme. Apoi la al doilea avea Dudel ceva probleme, iar dupa ce am terminat misiunile in care era si el a inceput nebunia la toata lumea cu deconectari si alte nebunii. Probabil s-a intors lumea de la serviciu, scoala, etc si se umple serverele.
pana acum e o mare porcarie in opinia mea. dupa juma de zi ce am stat sa descarce...nu am reusit sa fac macar un heist...in pluc cand vreau sa incep eu unul..nu ma lasa cu toate ca am rank 27 cand ma apropii de plansa aia imi zice ca-mi trebuie rank 12...plus ca nu se conecteaza la rockstar bull****!
Bookmarks