Yo ca yo, da tu cum ai luat carnetu ?
Dar ai vazut ce sexy am zburat ?
LE: pe Laur cum naiba l-a zburat ? Ca era 1m in spatele meu![]()
Yo ca yo, da tu cum ai luat carnetu ?
Dar ai vazut ce sexy am zburat ?
LE: pe Laur cum naiba l-a zburat ? Ca era 1m in spatele meu![]()
Mi se pare ca i-a prins siretul de la pantofi cu roata si deaia. Eu lesinam de ras cand am vazut si deaia am pierdut controlul masinii
![]()
Off-topic: Video-ul e direct din Xbox? Ce rezolutie e? Arata parca mai bine decat ce salveaza PS4.
Da . In rest n am nici o idee , eu doar am apasat de doua ori pe home button si dupa am dat record![]()
Pe la ce level e reckmandat sa fac un heist, sunt 13, si daca aveti unele tips inainte de a incepe unul. Daca dau redeem la codul de bani pe contul de uk, voi primit banii pe contul de ro ?
Nu conteaza levelul, intrase naz cu noi cand era bebelus si avea level 1 sau 2. Nu prea ai ce tips sa primesti, primul heist e un prolog, al doilea e usurel, al treilea e cel mai greu, ultimele doua sunt si ele destul de lejere.
Daca ai posibilitatea, joaca-le pe toate cu aceasi echipa. Te-as fi ajutat si eu, dar am reinceput 4 insi si vrem sa terminam impreuna. In felul asta primesti ceva bonusuri la sfarsit. Postase cineva un link cu treburile astea cu ceva pagini in urma.
Am vazut bonusurile, intrebam de level pentru ca am observat ca deblochezi stuff cum ar fi arme mai buneSi sa cresti in stats. Eu am deja echipa cu un prieten am inceput sa jucam impreuna. Oricum ne antrenam acuma
. Aseara am incercat sa scoatem gold la flight school
good money.
Conteaza prea putin stats alea. Deblochezi intradevar arme, dar la heists primesti automat unele arme, deci nu mi-as face griji in privinta asta. Dupa heist-ul tutorial primesti vreo 170k, aia sunt good money![]()
Levelul conteaza pentru ca la fiecare 20 lvl primesti un stat in plus la viata, deci cu cat ai lvl mai mare, cu atat ai mai mult health. Daca ai echipa buna, nu ar trebui sa te afecteze. Poti acum sa cumperi arme bune fara sa ai lvl mare, nu mai este ca inainte. Desi pentru RPG iti trebuie lvl 100, Assault Shotgun lvl 37 etc. arme care chiar o sa iti trebuiasca in anumite momente.
Pai eu joc pe un cont de US si i-am dat redeem pe un cont de uk. Si mi se pare ca l-am primit pentru toata consola.
Daca ii dai redeem pe ro, intri dupa in joc pe contul de pe care vrei sa te joci.
jocul e zona 3 ca asa l-au trimis altex si trebuie sa dau dupa un cont de HK ca sa mearga... grrr si de aia intreb
Ah, nu stiu man atunci. Cred totusi ca poti incerca fara sa pierzi ceva, ori ti-l ia ori nu ti-l ia.
Razvan video ul ala cu trevor e din heist ul cu tine .. ala in albastru de am vrut sa l lovesc esti tu![]()
Salut. Am intrat si eu acum pentru prima oara in gta online(ps4)... aveti cumva un crew ceva? cum pot sa intru si eu sa ma joc cu voi? Si ink o intrebare: cate persoane pot fi pe acelasi server ? care e capacitatea maxima? pe mine ma baga pe servere numai cu 5-10 persoane... e normal?
Bookmarks