Salut,
Caut colegi de echipa pentru heist-uri pe PS4. Add Blestem
Mie imi plac cel mai mult masinile oldschool muscle cars, astea de viteza sunt cam meh ...
Din ce am observat eu, Adder are top speed putin putin mai bun, Zentorno are aceleratie mult superioara. Detin ambele masini tunate la maxim...
Zentorno - GTA Wiki, the Grand Theft Auto Wiki - GTA IV, San Andreas, Vice City, cars, vehicles, cheats and more
Adder - GTA Wiki, the Grand Theft Auto Wiki - GTA IV, San Andreas, Vice City, cars, vehicles, cheats and more
Lol wtf
GTAV DOWNGRADE | 1.08 VS 1.00 | Comparison
GTA V PS4/XONE Downgraded - Version 1.00 Vs 1.08 Comparison - NeoGAF
Mi s-a parut si mie ca vad niste diferente notabile dupa noul update cu Heist-urile...
Faza e ca aia de la Ubisoft au aratat ceva inaintea lansarii, care nu s-a pupat cu produsul lansat.
Pe cand aici, a iesit cum l-au anuntat, atat pe generatia veche, cat si pe cea noua, dar au renuntat la multe detalii odata cu noul update, cel de 5GB si nu prea inteleg de ce. I mean...heist-urile sunt tot pe aceiasi harta, limita de jucatori nu a fost crescuta si nici nu vad aditii care sa justifice aceasta scadere a calitatii grafice.
http://www.thesixthaxis.com/2015/03/...isuals-on-ps4/
Following the 1.09 update, after testing by TSA, these issues do not appear to have been fixed. The texture pop-in is quite prevalent and, while harder to test for, car deformation still doesn’t seem to be as good as shown pre-patch in the video.*
Sa-i **** in freza de neseriosi atunci.
Mi-au stricat si moaca la caracter in Online. Le-am scris ticket. Vad ca au raspuns si ma lasa sa ii remodelez fata.
Eu am avut probleme cu tatuajele de pe mana stanga si piciorul stang dupa Update si prin probleme vreau sa zic ca au disparut![]()
Bookmarks