Așa tată
http://www.thesixthaxis.com/2015/03/...stigating-fix/
We are aware of some graphical issues on the Xbox One and PS4 versions of GTAV after the most recent Title Update, and we are investigating a fix now.
Așa tată
http://www.thesixthaxis.com/2015/03/...stigating-fix/
We are aware of some graphical issues on the Xbox One and PS4 versions of GTAV after the most recent Title Update, and we are investigating a fix now.
Am si eu o intrebare,daca am jucat jocul pe xbox 360,acum pe ps4 pot accesa cumva salvarea,sau cel putin multiplayer-ul?Cum,mai exact?
Nu stiu cum puteti observa aceste detalii online ce tin de graficaeu numai la grfica nu sunt atent
. E prea haios in mp, mai ales daca joci cu prieteni apropiati
![]()
Se vede, mai ales cand mergi cu masina intr-o zona cu iarba, deja se vede ffff deranjant cum apare iarba si dupa aia cum apar umbrele. Si nu numai, mai sunt multe chestii care deranjeaza. Chiar sunt curios daca vor rezolva problema asta.
Asta cu iarba e si in SP. Se randeaza in timp real, iar daca ai lag(online)se vede ff urat.
Pe ce platforma joci ? Pe PS4 Crew-ul in care suntem mai multi se cheama DFWM, daca vrei trimite o cerere si o accept eu acum.
Blestem, vezi ca ți-am dat friend request acum vreo săptămână, ți-am și scris ca e pentru heist.
Daca te referi la crew-ul CG, nu este nicio cerere. Poate a fost zilele trecute si am dat accept. In acest caz, verifica-ti mail-ul de confirmare.
Invatati-va sa scrieti mai multe cuvinte. Specificati pentru ce crew, care este nick-u vostru, eventual si cand ati dat join.
Am si eu o nelamurire,il tot sun pe lester de 2 zile si nimic...nu imi apar heisturile.Lvl 19
care vreti sa facem heists azi add Blestem.
@razvan, ma cheama Blestem si nu am primit mail.
Mai trimite odata, ca am verificat acum si nu exista nicio cerere de la tine. Dar dupa nume, mi se pare ca ti-am dat accept in urma cu cateva zile.
Eu am reusit sa imi transfer contul de multiplayer de pe xbox 360 pe ps4 dar cel de single nu a mers
Bookmarks