Ala de single player e normal sa nu mearga. Doar MP-ul merge.
Bun,atunci mai explicati-mi si mie o data cum incepe lester sa imi dea heisturi.Il sun ca disperatul si degeaba
Tii apăsat pe touchpad si ai opțiunea de a alege cine iti poate conduce masina la personal vehicle access. Ssu ma rog, ceva similar.
Daca doreste cineva sa ma ajute la heist as fi recunoscator.Am lvl 20 dar sunt intelegator :d
Add sevenup1994
Ps4,am uitat sa specizez:d
---------- Post added 02-04-2015 at 21:49 ----------
Se mai gaseste mitsubishi lance in multiplayer de cumparat?
Nu le repara, doar ascund cateva si poate unele le-au refacut, dar in mare, calitatea a scazut si acolo a ramas. Si draw distance-u si damage-u la masini si distanta la care apar umbrele si vegetatia, mai ales in viteza.
Cel putin asa este pe Xbox One.
E vb despre cel de azi, are vreo 5 giga
https://support.rockstargames.com/hc...le-Update-1-08UPDATE 2/4/15 5:41pm: Rockstar has just rolled out patch 1.10 for Grand Theft Auto 5, which it says fixes "graphical issues across GTA Online and Story Mode". After downloading the 4.7GB update on PS4, we can confirm that parallax occlusion mapping is back in the game, and based on initial observations, the performance improvements seen in patch 1.09 remain in effect on the Sony platform.
Aaaa, a iesit altu de 5GB pe PS4, ca pe Xbox nu aparuse nimic aseara. O sa incerc azi. Tks![]()
best glitch everjucam mp si am iesit, cand m-a dat in singleplayer tovarasul michael a picat intr-o apa
apoi a disparut si a aparut pe caneapea, privea la televizor si apa se scurgea din el
) pe ps3
Salut. Am luat 3 masini "Elegy rh8" gratis de pe "siteul" de cumparat masini (este oferta). Vreau sa vand una din ele si nu pot la Santos Custom, ca si alte masini (furate). Nu am mai "cumparat" masini de pe site. Trebuie sa le vand in alta parte pe cele care se cumpara? Cele cumparate se pot numai tine in garaj sau se pot vinde si ele? Multumesc.
Elegy RH8 este gratis de la inceputul jocului si de aceea nu poate fi vanduta
Poti vinde cam orice masina cumparata.
Grand Theft Auto V for PC Interviews and Impressions: "This Absolutely Plays Like the Ultimate Version" | Rockstar GamesGrand Theft Auto V for PC Interwiews and Impressions: "This Absolutely Plays Like the Ultimate Version"
Bookmarks