Add me,joc gta 5 pe ps4![]()
Dupa ce am testat vreo 2h jocul pe 970 + i7 4770k , am ajuns la concluzia asta :
Perfect port my assMai bine ramanea pe console.
Dupa ce l-am jucat si teminat pe Xbox, apoi din nou pe PS4 + zeci de ore in online, pentru ce pisici sa ma obosesc din nou cu un joc vechi de aproape doi ani?
Eu ma mir ca a aparut pana la urma, credeam ca renunta la el pentru PC
As a side note, i7 in gaming e useless.
In majoritatea jocurilor , da este useless dar jocuri ca Hardline am vazut ca il folosesc cam 80% dar ma refer ca GTA V nu prea stie de multi core rendering si se arunca foarte mult doar pe un core deci creeaza un bottleneck teoretic inexistent desi PC-ul abea iese din modul "idle".
Treaba lor , numai cumpar jocuri Rockstar pe PCEu l-am luat doar asa sa ma distrez putin cu mods , deja l-am termiant de 3 ori si Online e cum e...
i7 mai ajuta mult si la streaming in home , am performante aproape 1:1 fata de un prieten cu PC asemanator dar cu i5 si abea reuseste sa tina un stream de 720p la 60 fps.
Mergeam azi linistit prin oras, cand ma decid sa ma opresc la frizer pentru o noua tunsoare...
Daca vrea cineva sa joace GTA ONLINE (Sa facem si noi un crew calumea de HEIST-uri) add : AckerzMe
Pe PS4 ma joc cu un prieten (El este LVL 53), iar eu 13, dar de fiecare data cand incercam un heist sunt sanse de 90% ca ceilalti sa fie inapti. Si am vrea inca 2 oameni calumea cu care sa ne putem coordona sa facem heist-urile online. It s a lot of fun
@galagan sa imi dai si mie add momentan am inprumutat jocu la un prieten dar de saptamana viitoare sunt available
Am incercat azi jocul in 4K pe PC. Am fost mirat sa vad o medie de 30fps desi totul e pe high, sunt destule scaderi pe la 24-25, dar nimic extrem de deranjat. E primul joc Rockstar care pare sa fie un port reusit, GTA 4 si Max Payne 3 au fost optimizate de ceva copii de gradinita.
Pe cat de bine arata jocul in 4K, nu ma vad jucand mai mult de 1-2 ore inainte sa ma intorc la PS4. Nu vad niciun rost sa reiau povestea, online-ul si toate cele.
Pana sa lansat pe PC , Michael a cam imbatranit![]()
Tudor ce CPU avea PC-ul ? Also poti sa instalezi Msi Afterburner si sa faci dupa un screen la usage si restul mizerilor de acolo te rog ? Dupa ultimul patch la mine se misca mult mai ok desi GPU usage-ul tot nu este la 99% stabil ca in restul jocurilor , ciudat.
V Sync-ul e aceeasi mizerie de la Nvidia ca in Black flag , daca scade sub 52-53 se blocheaza la 30 fps.
CPU sau GPU? Ca primul conteaza aproape deloc, dar e un 3570k overclocked la 4.2Ghz si un GTX 780. Cu afterburner eram in OC Mode si nu m-am uitat la cat au ajuns nebuniile alea. V-Sync era off ca stiam cum face.
Mie mi-a instalat NVIDIA un update/patch special pentru GTA 5 si doar apoi am rulat jocul, nu stiu cum era inainte. Nu stiu cand mai am acces la display de 4K, o sa incerc weekend-ul asta. In 1440p vad ca am 40-45fps si scaderile nu sunt atat de frecvente, cel putin fata de GTA 4 care imi merge mult mai prost.
780 non ti ? a putut "saracutul" sa duca jocul la 4k cu setari high + ? Dunno , o sa incerc si eu DSR la 4k cu 970 , gamingul pe displayuri de 4k devine din ce in ce mai "plauzibil" cu un buget decent.
Asa pe 1080p nu am nicio problema acum , max out aproape ( doar 2X MSAA cu FXAA ) iar restul pe ultra sau very high bla bla si ca avg e undeva la 60 fps si nu scade niciodata sub 50. In interior la cladiri e solid 120+.
Da, non TI si duce 4K cu nebuniile pe high fara vsync la nivel de consola, adica pe la 30fps. Not bad zic eu. 970 ar trebui sa fie chiar ceva mai bine, deci probabil ai un 30 si mai stabil.
Bookmarks